جدی؟ تایم اوت نداری؟ از 1 ظهر تا 1 شب نتت به فنا نمیره؟![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
جدی؟ تایم اوت نداری؟ از 1 ظهر تا 1 شب نتت به فنا نمیره؟![]()
مخابرات که خودش نمی تونه مستقیم بفروشه داده به شرکت ضحی کیش که تو چنتا استان فعال هستن واسش بفروشه
ولی اونجور که دوستان تو صفحات گذشته گفتم انگار از 2020 جدا شده و مستقل کار می کنه
چند روزی چرا , مشکل داشتم ولی الان همه چیز خوبه
رشت ؟ کدوم مرکزی ؟
اندیشه
چند روزه از نیمه های شب تا حدودا 10 صب نت قطه، واسه همین یکم شک کردم![]()
مرکز 5
همین الانم یه خط در میون تایم اوت میده، سر ساعت 1 شب فیکس میشه!![]()
512 محدود استفاده میکنین؟ سرعت شبانه شما چنده؟ شما کارت دانشجویی چیزی واسه شرکت فرستادین من زنگ زدم میگن باید جواز یا کارت دانشجویی داشته باشم سرعت بالاتر بگیرم متاسفانه هیچ کدوم رو ندارم![]()
دوستان چند تا سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید یکی اینکه من الان خط 7 بلوار گیلانم 128 محدود شاتل دارم سرعت دانلودم تو روز 260 هست از 20 هم که مثل اینکه دانلود رایگانه شبانه قطع کردن (خیلی کار مسخره ای کردن واقعا) میخواستم ببینم از 128 با این وضعیت که سرعتم 260 هست سرویسمو به 1مگ ارتقاع بدم افزایش سرعت چشم گیری دارم یا نه؟این سوال واسه این میپرسم چون تقریبا 9 10 ماه پیش که همین سرویس 128 داشتم ولی سرعتم خیلی پایین بود تو روز دوروبر 65 70 بود من امتحانی یک بار 512 گرفتم دیدم با 512 هم باز سرعتم همون 65 هست که زنگ زدم پشتیبانی اعتراض کردم اونام گفتن سرعت اصلیتون همینه اگه قبلا با 128 هم همین سرعتو داشتین اون موقع بیش از حد بالا بود سرعتتون ولی الان که سرویس 512 دارن همین درستشه منم که پول بیشتر داده بودم الکی رفت تو پاچم چون با 128 قبلی هیچ تفاوتی نداشت !!الان ولی کلا سرعتم رفته بالا و با 128 3گیگ سرعت دانلودم 260 هست میخواستم ببینم اگه الان به سرویس 1مگ ارتقا بدم باز همون مشکل واسم پیش نیاد و تو پاچم نره؟سوال دومم اینه که خط 5 معلم همین شاتل 128 محدود 3ماهه سرعت دانلود 60 هست(نمیدونم چرا با واسه من انقدر تفاوت داره)میخواستم از دوستانی که تو اون منطقه اندیشه دارن ببینم سرعتشون چطوری هست ایا کمتر از اینه و اینکه تو محدوده معلم از شاتل کوچ کردن به اندیشه بهتره یا نه؟
والا من که پاک قاطی کردم به 2020 زنگ زدم پشتیبانی اتوماتیک میگه شماره من تو سیستم نیست اما خطم رو شارژ کردم کار هم میکنه!
بله
شبا بین 50 تا 70
من مدارک دارم اما بدبختی اینه نمیتونم با پشتیبانی کوفتیش ارتباط بگیرم میگه شمارت تو سیستم نیست!
پشتیبانیش مفت نمیرزه
همون لحظه که قطع هست زنگ بزن شرکت و بپرس
اگه مشکل سراسری باشه بهتون میگن
و اگه کسی هم از پورت شما استفاده میکنه میگن که شما کانکت هستید
البته از خودشون هم میتونید بپرسید که آیا کس دیگه ای با یوزر شما کانکت میشه یا نه
چون هرکی که با یوزر وصل میشه شماره و مشخصاتش ثبت میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)