فکر کنم منظورش حمید درخشان باشه
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
فکر کنم منظورش حمید درخشان باشه
قلعه نوعي سوار بر تراكتور
چقدر هم بهش میاد
سعداوی در گفتگو با مهر :
انصاریفرد بزرگترین لطمه را به پرسپولیس زد/ به دنبال منافع شخصی هستند
مربی تیم فوتبال پرسپولیس با انتقاد از کنار گذاشتن افشین پیروانی از کادر فنی این تیم گفت: عباس انصاریفرد با این اقدام خود بزرگترین لطمه را به پرسپولیس زد.
نعیم سعداوی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب افزود: افشین پیروانی در شرایطی از پرسپولیس کنار گذاشته شد که تیم ما دو برد آورده بود و هیچ دلیلی نداشت که مدیرعامل باشگاه بخواهد این مربی را کنار بگذارد. اما آقای انصاریفرد با این اقدام نسنجیده و غیرکارشناسی بزرگترین لطمه را به تیم زد و باعث شد ما برابر تیم پاس شکست بخوریم و از جام حذفی کنار برویم.
وی ادامه داد: بنده بارها با آقای وینگادا در مورد برکناری پیروانی صحبت کرده ام که ایشان به صراحت اعلام کردند هیچ مشکلی با پیروانی نداشته و خود آقای انصاریفرد این تصمیم را گرفته است.
مربی تیم فوتبال پرسپولیس ادامه داد: متاسفانه طی روزهای گذشته حاشیه هایی از سوی خود باشگاه برای تیم شکل گرفته که مشخص است برخی افراد بدون در نظر گرفتن نام پرسپولیس تنها به فکر منافع شخصی شان هستند و می خواهند از آب گل آلود ماهی بگیرند و هر طور شده به اهدافشان برسند.
بازیکن پیشین تیم فوتبال پرسپولیس در ادامه خاطرنشان کرد: آقای انصاریفرد که مدعی هستند می توانند بدون کمک سازمان تربیت بدنی و شخص خاصی هزینه های باشگاه را تامین کنند چرا برای پرداخت بدهی بازیکنان 20 بار وعده و وعید داده است و هیچ وقت هم به وعده هایش عمل نکرده است؟ خود من هنوز 35 درصد از قراردام را دریافت نکرده ام و تا به حال بارها با بدقولی ایشان مواجه شده ام.
وی افزود: این آقایان فقط به فکر منافع شخصی شان هستند و چیزی که برایشان اهمیت ندارد پرسپولیس و هوادارانش است. این عده حاضرند برای رسیدن به اهداف شخصی شان خیلی مسائل اخلاقی و حرفه ای را زیر پا بگذارند.
سعدوای به اتفاقات اخیر در باشگاه پرسپولیس اشاره کرد و افزود: متاسفانه طی روزهای گذشته از سوی باشگاه به برخی افراد خط داده شده است که علیه رئیس هیئت مدیره و کادر فنی باشگاه مصاحبه کنند و ذهنیت مردم نسبت به این افراد منفی شود. اما غافل از اینکه مردم خوب و بد را از هم تشخیص می دهند و می دانند چه کسانی به فکر ضربه زدن به پرسپولیس هستند.
مربی تیم فوتبال پرسپولیس در ادامه به حاشیه سازی برخی قدیمی های پرسپولیس اشاره کرد و افزود: آقایی که در تیم های پایه ملی امتحانش را پس داده و در پرسپولیس هم عملکرد قابل قبولی در مربیگری نداشته و مورد اطمینان بازیکنان نیست مدام برای رسیدن به پست و جایگاه علیه کادر فنی فعلی صحبت می کند.
وی ادامه داد: این آقا اگر از نظر فنی خوب بود تا به حال بیکار نمی ماند و به دنبال این نبود که زیر پای مربیان دیگر را خالی کند تا سرمربی شود. به نظر من این آقا باید برود از کلاس های مربیگری درجه d شروع کند و اصول مربیگری را بیاموزد. متاسفانه این آقا برای اینکه به پرسپولیس برگردد با مدیرعامل باشگاه جلسه داشته تا به نیمکت این تیم برسد اما به اهدافش نرسید.
نعیم سعداوی با اشاره به حضور لیدرهایی که منتسب به باشگاه بودند و در بازی با پاس همدان حاشیه هایی را ایجاد کردند گفت: این عده را هم از سوی باشگاه اجیر کرده بودند تا در همدان علیه کادر فنی و اعضای هئیت مدیره شعار دهند. متاسفانه آقای انصاریفرد منافع شخصی را بر منافع باشگاه ترجیح می دهد و ضربات بزرگی را به پرسپولیس وارد کرده است
برای نهمین فصل لیگ برتر ؛
لیست فروش پرسپولیس اعلام شد / توره و پترویچ در لیست مازاد
ابراهیم توره،ایوان پترویچ و مهدی واعظی برای فصل آینده درلیست فروش پرسپولیس قرار گرفتند.
به گزارش خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، منابع نزدیک درباشگاه پرسپولیس خبراز لیست 10 نفره فروش این باشگاه برای فصل بعد می دهد که دربین آنها نام بازیکنان بزرگی به چشم می خورند. ابراهیم توره، فرانک آتسو، مهدی واعظی، ایوان پترویچ، مسعود زارعی، هادی نوروزی، فرهاد خیرخواه، باقری ها، علیرضا حقیقی وبهادر عبدی لیست 10 و محرمانه فروش باشگاه پرسپولیس است که فصل آینده دراین تیم حضورنخواهد داشت.
پیروز قربانی در پرسپولیس؟!
یروز قربانی در یک جمع دوستانه از پیشنهاد پرسپولیسی ها برای فصل آینده خبر داده است. او مدعی شده از طرف حسین هدایتی با او تماس گرفته شده تا برای پیوستن به پرسپولیس وارد مذاکره شود. پرسپولیس برای تقویت خط دفاع خود روی چند مدافع لیگ برتری نظر دارد که کاپیتان دوم استقلال یکی از آنهاست. البته در طول این فصل چند بازیکن دیگر از جمله مهدی رحمتی و امیرحسین صادقی هم چنین ادعایی را مطرح کردند که بعدا توسط هدایتی تکذیب شد. اما این بار موضوع زمانی جدی تر می شود که می بینیم نام قربانی همزمان در لیست فروش استقلال هم قرار گرفته است. هر چند که این لیست فروش رسمی نیست و هنوز تایید نشده. برخی ها حمایت از قلعه نویی و به اصطلاح قرارداشتن او در باند سرمربی سابق استقلال و اختلاف با فرهاد مجیدی که این روزها رابطه بسیار خوبی با واعظ پیدا کرده را از جمله دلایل کنار گذاشته شدن احتمالی قربانی می دانند. از بعد فنی هم گفته می شود مشاوران فنی و نزدیکان واعظ او را برای بازی در دفاع خطی مساعد و مناسب نمی دانند. بدون تردید اگر استقلال پیروز را نخواهد او با وجود سابقه 9 ساله در این تیم و بستن بازوبند آن بر بازو راهی تیم رقیب یعنی پرسپولیس خواهد شد، اما خود قربانی می گوید پس از بازی با الجزیره برای فصل بعد تصمیم خواهد گرفت:«پس از بازی با الجزیره در خصوص تمدید قرارداد صحبت می کنم. پیروز قربانی هنوز آنقدر بدبخت نشده است که قرار باشد دیگران تکلیفش را روشن کنند. من همیشه خودم تکلیفم را مشخص می کنم.» بدون شک طی روزهای آتی موضع رسمی باشگاه استقلال در قبال پیروز مشخص خواهد شد. تاکنون که برای تمدید قرارداد به او پیشنهادی نشده است.
تبریک به بروبچ پرسپولیسی مخصوصا خودم
تیم پاسارگاد اسبق خراسان شمالی به پرسپولیس خراسان شمالی تغییر یافت
که پنجعلی یرمربی این تیم شده
متن کامل خبر
محمد پنجعلي کاپيتان سابق تيم ملي فوتبال به عنوان سرمربي تيم پرسپوليس خراسان شمالي (پاسارگاد سابق) هدايت اين تيم را بر عهده گرفت.
به گزارش واحد مرکزی خبر، پنجعلي با اشاره به وجود استعدادهاي فراوان و علاقمندي جوانان خراسان شمالي به رشته پرطرفدار فوتبال گفت: درديدار با مسئولان استان و مديران تيم پاسارگاد خراسان شمالي تصميم گرفته شد تا اين تيم با نام جديد ((پرسپوليس خراسان شمالي)) و با هدف حضوري قوي در ليگ دسته يک فوتبال کشور / به مرحله جديدي از فعاليتهاي خود گام نهد .
وي با تاکيد برحمايت همه جانبه همه مسئولان استان براي حضور تيم فوتبال خراسان شمالي در ليگ برتر کشورافزود: پس از برگزاري جلساتي با اعضاي اين تيم در هفته آينده / از جوانان با استعداد و علاقمند استان تست اوليه گرفته خواهد شد .
پنجعلي با اشاره به توجه مسئولان براي جذب استعدادهاي بومي گفت : بيش از 60 درصد بازيکنان و اعضاي تيم پرسپوليس خراسان شمالي از جوانان بومي استان خواهند بود.
بنظر من خيلي در حق افشين پيرواني ظلم كردند
مثل يه سرباز داشت براي پرسپوليس كار ميكرد
يه دفعه زدند تو كاسه كوزش جمع كن برو![]()
حسین هدایتی فردا شب میهمان برنامه نود است
حسین هدایتی، رئیس هیأت مدیره باشگاه پرسپولیس پنجشنبه شب در برنامه نود میهمان عادل فردوسیپور است. هدایتی که از ابتدای فصل تاکنون در برنامههای تلویزیونی حاضر نشده است، قصد دارد تا در برنامه پربیننده نود در مورد مسایل و اتفاقات اخیر باشگاه پرسپولیس با هواداران این تیم گفتوگو کند. این احتمال وجود دارد که با توجه به صحبتهای انصاریفرد در مورد مسایل مالی باشگاه پرسپولیس، هدایتی اسناد و مدارکی را نیز همراه خودش به برنامه نود ببرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)