انحصار سونی نیستا!!حالا هی زور بگین.پیمانم که از هرچی خوشش نمیاد پاک میکنه
این متنو از dbazi خوندم مطمئن شدم که نیست.راهی نبود جز کپی کردن از
dbazi
ورود مايكروسافت به مجمع ديسکهای بلو-ری برای استفاده از اين تكنولوژی در ايكسباكسهای نسل بعد با استقبال مواجه خواهد شد. اين خبری است كه روز گذشته مجمع ديسکهای بلو-ری (BDA) اعلام كرده است. شرکتهايی كه عضو اين مجمع هستند را سونی، سامسونگ، ديزنی، وارنر و ... تشكيل میدهند، اما مايكروسافت هنوز ورود خود را به اين مجمع اعلام نكرده است.
در مصاحبهای كه گراهام هيتون، مدير مجمع ديسکهای بلو-ری در اروپا با سرويس خبری سیویجی انجام داده است، با نامناسب خواندن ظرفيت ديسکهای دیویدی، اين ظرفيت كم را تنها مناسب بازیهای دانلودی و آنلاين دانست.
گراهام هيتون در اين رابطه گفت: "مقدار فضای مورد نياز برای يک بازی بزرگ و درجه يک، روز به روز بيشتر میشود. در حال حاضر هم بازیهايی مانند متالگيرساليد4 و آنچارتد2 ظرفيتهای 50 گيگابايتي ديسکهای بلو-ری را به حد خود رساندهاند. سرعت و پهنای باند موجود در مناطق مختلف دنيا متفاوت است و هنوز زمان زيادی باقيست تا بتوان 50 گيگابايت را در حالتی مشتریپسند دانلود كرد. زمان زيادی طول خواهد كشيد تا چنين چيزی تغيير كند، پس بلو-ری روشی عاقلانه است تا مطمئن شويم بازیها برای همه بازیكنندهها موجود خواهند بود."
مسوولان مايكروسافت در مصاحبهای كه با سرويس خبری سیویجی داشتند، اعلام كردند علاقهای به استفاده از ديسکهای بلو-ری ندارند و ترجيح میدهند عناوینشان را بصورت ديجيتال عرضه كنند. آنها عرضهی ديجيتال را آيندهی سرگرمیهای امروزی معرفی کردهاند.
هيتون همچنين اضافه كرد: "هر شرکتی كه قصد دارد وارد مجمع بلوری شود و از آن استفاده كند با استقبال مواجه خواهد شد."
در آخر نيز سیویجی از هيتون پرسيد آيا معتقد است مايكروسافت مجبور خواهد شد از اين سرويس استفاده كند يا خير كه هيتون جواب داد: "اين تصميم با مايكروسافت خواهد بود."
پس این داستان جدیده ، چون من یاده این تکنولوژی انحصاری دست سونی و فیلیپس بود و اصلا تولید این شرکت هاست که بعد ها شرکت پایونیر و پاناسونیک هم توی پیش بردن پروژه به کمکشون اومدند و نهایتا دیسک بلو ری تولید شد و تا همین 1-2 سال پیش خیلی از دیسک های بلو ری که توی دنیا بود چه بازی و چه فیلم روش نوشته شده بود که توی سونی تولید شده حتی فیلم های هالیوودی و آمریکایی :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به هر حال ، من این رو مطمئن هستم که 360 سمت بلوری نمیره چون تکنولوژیش در رابطه با دیتا یک جور هایی مورد استقبال زیاد قرار نگرفته و فعلا الکی گرونه . تازه اگر هم بره مشکلی نیست .gif)
Ps3 به خاطر استفاده از بلوری نیست که کپی خور نمیشد ، به خاطر سیستم امنیتی خودش بود . وگرنه این همه دیوایس بلو ری ریدر داریم که با کمی انگولک دیسک های کپی رو میخونند . سینما های خانگی از همین جمله هستند