تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1857 از 3347 اولاول ... 857135717571807184718531854185518561857185818591860186118671907195723572857 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,561 به 18,570 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

داره خودمونی میشه rezasniper2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

نه دوست عزیز این مشکل مربوط به دکل هستشچرا که فاصله ما با BTS زیر 50 متره هر چند چیزی که شما هم گفتید درست هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگه واقعا 50 متر فاصله دارین با دکل فکر کنم دلیل مشکلتون هم همین باشه , تا جایی که من اطلاع دارم گین این آنتن ها و زاویه رو جوری تنظیم میکنن که چند متر اول باید ارتفاعتون حداقل نصب ارتفاع دکل باشه تا سیگنال کامل دریافت کنین و هرچی دورتر میشین میتونین ارتفاعتون هم کاهش بدین , حالا شما با پشتیبانی تماس گرفتین ؟ اگه بله پاسخشون رو لطف کنین

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooya777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوست خوبم این حرف شما واسه سرویس های ADSL کشور های دیگه کاملا درست هست
    اما اپراتور های موبایل اینطور نیستن که حجم نامحدود بدن
    بطور مثال تعرفه های شرکت Verizon آمریکا رو ببینید :

البته روی این طرح ها مکالمه و sms نامحدود هست
    و بعضی از اپراتور های خارجی اینطور هستن که مثلا شما سرویس 1GB رو که میگیرید وقتی حجم تموم میشه اینترنت شما قطع نمیشه ولی سرعت به شدت کم میشه و به شما سرویسی در حد 2G ارائه میشه
    بنظر من ایرانسل ایده های جالبی ارائه میده که خب البته بخاطر تجربه های MTN هست
    خوب عزیز اگه دقت کنی فرق این نمونه که آوردی با اپراتورای ایرانی مشخصه.اولن مدت زمان ماهیانه است.بعدش 1 گیگ بهمراه مکالمه و تکست نامحدود.که واسه یه اپراتور موبایلی معموله.البته درست میگین حجمی دادن واسه adsl ها منسوخ شده.
    ساعتی هم ابتکار خوبی میتونه باشه ولی به شرطها و شروها! اینکه سرعت و کیفیت پایدار باشه.اینکه بسته که میخری همش خداخدا نکنی که زمانی که فعال میشه خیلی افت نکنه.
    خوب وقتی هنوز به اون پایداری نرسیده همین بسته رو 12 ساعته اش بکنه که اون بیست گیگ وعده داده شده حداقل نصفش مصرف بشه اگه تو یه ساعتی خوب نبود سوخت نشه دو ساعت بعدش حداقل بشه استفاده اش کرد.اگه کیفیت و سرعت پایدار و استاندارد بود خوب مشکلی نیست ده دقیقه بده اصن .همش به فکر گرونی و سرکیسه کردن هستن همه سرویس دهنده ها تو ایران تا ارائه خدمات.همین نمونه که آوردی کلی حرف داره

3. این کاربر از pooya777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

عزیز دکل مشکلی نداره با افزایش فرکانس قدرت نفوذپذیری موج کاهش پیدا میکنه برا همین شما این مشکل رو پیدا کردی , دقیقا مثل مودم های خودمون که وقتی روی باند 40 هستن سرعت بیشتری دارن ولی پوشش هم کمتر هست ولی وقتی مودم رو روی باند 20 میزارین میبینین برخی از نقاط کور که قبلا سیگنال نداشتین الان پوشش داده شده ولی پهنای باند وایرلس رو عملا کاهش دادین
    دقیقا، من تا 2 هفته پیش توی خونه معمولا آنتن 4G فول داشتم یا بعضی اوقات 3 خط از 4 خط بود
    ولی الان چندروزی هست که فقط 2 خط آنتن دارم

بنظر من نباید به این زودی فرکانس رو افزایش میداد
    چون تعداد دکل های 4G واقعا کم هست. توی هر منطقه فقط 1 دکل تجهیز شده اونم با فواصل زیاد
    درکل خود فرکانس 2100 هم زیاد مناسب نیست !
    این طرح رو زمانی باید عملی میکرد که روی باند 700-800 سرویس میداد یا تعداد دکل های تجهیز شده بیشتر بود

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

اگه واقعا 50 متر فاصله دارین با دکل فکر کنم دلیل مشکلتون هم همین باشه , تا جایی که من اطلاع دارم گین این آنتن ها و زاویه رو جوری تنظیم میکنن که چند متر اول باید ارتفاعتون حداقل نصب ارتفاع دکل باشه تا سیگنال کامل دریافت کنین و هرچی دورتر میشین میتونین ارتفاعتون هم کاهش بدین , حالا شما با پشتیبانی تماس گرفتین ؟ اگه بله پاسخشون رو لطف کنین
    تماس نگرفتم
    چون خودشون رفع میکنن دیر یا زود
    ولی الان اوضاع بهتره و تقریبا مثل قبل

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

عزیز دکل مشکلی نداره با افزایش فرکانس قدرت نفوذپذیری موج کاهش پیدا میکنه برا همین شما این مشکل رو پیدا کردی , دقیقا مثل مودم های خودمون که وقتی روی باند 40 هستن سرعت بیشتری دارن ولی پوشش هم کمتر هست ولی وقتی مودم رو روی باند 20 میزارین میبینین برخی از نقاط کور که قبلا سیگنال نداشتین الان پوشش داده شده ولی پهنای باند وایرلس رو عملا کاهش دادین
    دوست عزیز این حرفی که شما می‌زنی یه کم عجیبه برای من. البته من هم قبول دارم که هر وقت فرکانس سیگنال‌ها و امواج بیشتر می‌شن، نفوذپذیریشون کمتر می‌شه. اما این مثلن درباره نفوذپذیری سیگنال‌های با فرکانس حدود 900 مگاهرتز در مقایسه با فرکانس‌های 1800مگاهرتز و/یا فرکانس‌هاس 2600مگاهرتز معنادار. اما افزایش عرض کانال مورد استفاده برای امواج دیتا مثلن تو باند 1800 از 5مگاهرتز به 10مگاهرتز خیلی تأثیری تو نفوذپذیری امواج نداره.

مثال مودمی که زدین هم به این خاطره که معمولن عرض کانال 20مگاهرتز مربوط به دستگاه‌های قدیمی با فرکانس 2.4گیگاهرتزه اما باند 40 مگاهرتز که سرعت بیشتری می‌ده مربوط به دستگاه‌های جدیدتر و حول فرکانس 5گیگاهرتزه. طبعتن، امواج 5گیگاهرتز نفوذپذیری کمتری نسبت به امواج 2.4گیگاهرتز دارن. اما اگه شما با حفظ باند 2.4گیگاهرتزی، توی مودم عرض کانال رو بتونین از 20مگاهرتز به 40مگاهرتز ارتقا بدین در عمل از نظر پوشش‌دهی آنتن مودم فرق چندانی براتون ایجاد نمی‌شه اما پهنای باند و سرعتی که وایرلس بهتون می‌ده بیشتر می‌شه.

این مشکلی که دوستان ازش صحبت می‌کنن احتمالن ربطی به نفوذپذیری به این شیوه که شما فرمودین نداره.

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوست عزیز این حرفی که شما می‌زنی یه کم عجیبه برای من. البته من هم قبول دارم که هر وقت فرکانس سیگنال‌ها و امواج بیشتر می‌شن، نفوذپذیریشون کمتر می‌شه. اما این مثلن درباره نفوذپذیری سیگنال‌های با فرکانس حدود 900 مگاهرتز در مقایسه با فرکانس‌های 1800مگاهرتز و/یا فرکانس‌هاس 2600مگاهرتز معنادار. اما افزایش عرض کانال مورد استفاده برای امواج دیتا مثلن تو باند 1800 از 5مگاهرتز به 10مگاهرتز خیلی تأثیری تو نفوذپذیری امواج نداره.

مثال مودمی که زدین هم به این خاطره که معمولن عرض کانال 20مگاهرتز مربوط به دستگاه‌های قدیمی با فرکانس 2.4گیگاهرتزه اما باند 40 مگاهرتز که سرعت بیشتری می‌ده مربوط به دستگاه‌های جدیدتر و حول فرکانس 5گیگاهرتزه. طبعتن، امواج 5گیگاهرتز نفوذپذیری کمتری نسبت به امواج 2.4گیگاهرتز دارن. اما اگه شما با حفظ باند 2.4گیگاهرتزی، توی مودم عرض کانال رو بتونین از 20مگاهرتز به 40مگاهرتز ارتقا بدین در عمل از نظر پوشش‌دهی آنتن مودم فرق چندانی براتون ایجاد نمی‌شه اما پهنای باند و سرعتی که وایرلس بهتون می‌ده بیشتر می‌شه.

این مشکلی که دوستان ازش صحبت می‌کنن احتمالن ربطی به نفوذپذیری به این شیوه که شما فرمودین نداره.
    خیر دوست عزیز باند 40 و 20 هر دور برای فرکانس 2.4GHz هستن و روی 2.4 اختلاف پوشش دهی این دو فرکانس بسیار زیاد هست , و در رابطه با فرمایشات شما ; کافیه شرایط را قبل و بعد از افزایش فرکانس ایرانسل مقایسه فرمایید تا به این مهم پی ببرین , دقیقا بعد از افزایش فرکانس دوستانی که فاصله مناسبی با دکل نداشتن دچار مشکل شدن
    Last edited by rezasniper2012; 15-01-2016 at 23:54.

8. این کاربر از rezasniper2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سرعت نسل 3 من خیلی بهتر شده
    نمی دونم به تماس دیشب من با پشتیبانی ربط داره یا در کل خوب شده

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سرعت نسل 3 من خیلی بهتر شده
    نمی دونم به تماس دیشب من با پشتیبانی ربط داره یا در کل خوب شده
    متاسفانه ثبات نداره , معلوم نیست واقعا چیکار دارن میکنن , من امروز دوباره تماس گرفتم با پشتیبانی اینبار ویدئویی که از تست سرعت شبکه گرفتم هم براشون ارسال کردم , از نظر اینا سرعت 0.5Mb نرمال هست !

11. این کاربر از rezasniper2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

متاسفانه ثبات نداره , معلوم نیست واقعا چیکار دارن میکنن , من امروز دوباره تماس گرفتم با پشتیبانی اینبار ویدئویی که از تست سرعت شبکه گرفتم هم براشون ارسال کردم , از نظر اینا سرعت 0.5Mb نرمال هست !
    برای نسل 4 ؟؟؟

13. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه EHSANRF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

این که جریان چیه خوب احتمالا بدلیل پهنای بانده که تو اون ساعات مصرف کم میشه و طبیعتا سرعت میره بالا و برای منم این اتفاق افتاد دو صفحه پیش پست آخر عکسشو گذاشتم
    گیریم پهنای باند باشه، چرا ساعات خاص فقط؟ و از همه مهمتر چرا آنتن هم میاد پایین!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •