نه عزیز من . . .
نه عزیز من . . .
برگ سبز هنوز نیومده ( برای معافیت پزشکی اقدام کرده معاف از زرم شده ) ولی گفتن تا 10 روز میاد به آدرس پستی خونه
با این تفاسیر و از اونجایی که 1 دی هم تاریخ اعزام وجود داره ممکنه اعزام پسر عمو ــی من به 1 دی بیوفته ؟ چقدر احتمال داره بعد از 1 دی اعزام بشه ؟
البته میخواد اعتراض هم بده
پ.ن : تو برگ معاینه ای که تو بیمارستان شده بود دکتر ـه ننوشته بود که بیماریش قارچیه فقط اسم بیماری رو نوشته بود به نظر شما در این که معاف نشد میتونه تاثیر داشته باشه ؟ چون دکترای کمیسیون به پسر عمو ــم گفته بودن اسم بیماریت تو لیست و قانون معافیت نیست !!!!!!![]()
Last edited by ittools; 14-11-2013 at 18:15.
انشاالله
البته چون من سرباز عادی بودم خودشون گفتن فقط یه سهمیه واسه it داریم و فقط تو رو معرفی کردیم
تا ببینیم چی میشه
ممنون از جوابت
با سلام آقا پدر من 6 ماه جبهه داره بعلاوه خودم هم فعالی بسیج دارم و تک پسر هستم چقدر کسری میخورم؟
یکی از بهترین جاها هست مال نیروی هوا وفضای سپاه هست من با پذیرش اونجا افتادم الان تو شهر خودم هستم دوره 216 اونجا بودم کلا جای خوبیه فرماندهاسشم خوبن
اگر 6 ماه جبهه داشته باشن ماهی 9روز کم میشه که میشه 54 روز کسری
بسیج هم باید فعال باشین اونم سالی 30روز کسر میشه تک پسر بودن هم دخیل نیست
با عرض سلام خدمت دوستان میخواستم به کسایی که دفترچه پست کردن یه نصیحت کنم اونم اینکه حتما برن پذیرش کنن تو سپاه بیفتن تو شهر خودشون . به نظرم خیلی مهمه که ادم تو شهر خودش خدمت کنه بچه های شیرازی اگه بخوان میتونم کمکشون کنم البته با مدرک دیپلم
خوب کجا باید بریم دنبالش؟
شش ماه جبهه دو ماه كسري دارد،در مورد بسيج فعال هم من ده سال سابقه بسيج فعال داشتم ولي خيلي فعال نبودم فقط يكي دو تا رزمايش رو رفته بودم تودوران دانشجويي هم هيچ فعاليتي نداشتم فقط در طرح صالحين شركت مي كردم نهايتا حوزه مقاومت شهرمون با بررسي پروندم 21 ماه فعاليت برام رد كرد كه تو ناحيه مقاومت 18 ماه اون تاييد شد كه به خاطر اين 18 ماه فعالي 45 روز كسري به من تعلق گرفت.
ما نفهمیدیم این بسیج سالی چند روز کسری داره!!!! یکی میگه 30 روز یکی میگه 45 روز!! البته توی خبرها میگن سالی 45 روز تا 3 ماه!! لطفا کسی که کامل اطلاع داره یه توضیحی بده!!
ماکه دفترچه فرستادیم، شنبه هم جوابش معلوم میشه، تنها امید ما همین کسری بسیجه! البته پدر منم 5 ماه و 20 روز سابقه جبهه داره . بنظرتون میشه از کسری جبهه پدرم استفاده کنم؟!
هم اکنون 27 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 27 مهمان)