دوستان شاتلم اين مشكلات ماكزيموم دانلود و شبانه رو داره ، ميخوام برم شاتل بگيرم الان با 512 شبا سرعت دانلود رو 25kb ديگه خستهمون كرده
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
دوستان شاتلم اين مشكلات ماكزيموم دانلود و شبانه رو داره ، ميخوام برم شاتل بگيرم الان با 512 شبا سرعت دانلود رو 25kb ديگه خستهمون كرده
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
یه شکایت از نمایندگی شهرمون کردم.از کجا میتونم جواب شکایتم رو ببینم.تو سایت زده رسیدگی به شکایت شما با موفقیت پایان یافته است!!!!!
سلام دوستان تویه مشهد هنوز میشه از ترفند استفاده کرد یا نه یا از ساعت 1 دانلود کنم تا 6.50 دقیقه
منم با پارس سرعت شبانم روی 25 هست.اعصاب ادم خرد میشه .منم میخوام برم شاتل.بنظرتون شاتل بهتر از این پارس هست ؟
آقا این تست سرعت من همین چند لحظه پیشه
من 256 دارم
حداقل تو شهر ما (شاهرود) این خیلی عالیه
شب های بعد ماه رمضون هم من حدداقل 700 مگ دانلود شبانه دارم
اگه ساعت شبانه تغییر کنه قاعدتا سرعت بالا تر هم میره دیگه؟؟؟؟هر چند سختیش واسه ما کاربرا بیشتر میشه ولی اگه سرعت بالا بره به نظر من میارزه
![]()
شاتل يكي دو ماه اول خوبه شايد راحت با اكو 512 بتوني شبي 3 گيگ هم دانلود كني اما تو ماه سوم دو سه شب پشت سر هم دانلود كني محدود ميشي و سرعت شبانت تا آخر دوره ميشه 5 كيلوبايت !! و دقيقا شبي 100مگ بيش تر دانلود نميكنه ...اصلا براي دانلود رايگان شبانه شاتل مناسب نيست ...منم با پارس سرعت شبانم روی 25 هست.اعصاب ادم خرد میشه .منم میخوام برم شاتل.بنظرتون شاتل بهتر از این پارس هست ؟
اتفاقا احتمال این هست که سرعت شب زیاد نشه و با تغییر ساعت ، 6 تا 7 که قبلا با سرعت بالا دانلود داشتیم و قسمت زیادی از کل دانلود تو اون ساعت بود هم با سرعت پایین دانلود می کنیم و در نتیجه کل حجم دانلود شبانه نصف الان می شه
با شما کاملا موافقم.
من یک مگ دارم و دیشب 3 گیگ دانلود کردم اما حدود 800 الی 900 مگابایتش با ترفند بود یعنی از 12:30 تا 1 و 6 تا 7.اگه ترفند از کار بیفته خیلی بد میشه.
![]()
اینو الان گرفتم نوشته 1.40 مگ دانلود دارم اما با سرعت 150 کیلو دارم دانلود میکنم :| یعنی چی چطور میشه ؟ !
بعد دوستان شاید این طرح تغییر ساعت هم ترفند داشته باشه مثلا شاید از 1 تا 2 هم بازم رایگان باشه اینا رو هم در نظر بگیرید.
دوستان حالا شما اجازه بدین این سرویس به مرحله ی اجرا گذاشته بشه شاید ساعت 1 تا 2 هم رایگان باشه ! کار اینا که حساب و کتاب نداره...
مثلا شاید این کارو کردن که بگن برای سرعت پایین شبانه اقدام کردیم اما فقط ساعتش رو عوض کردن و همچنان اون ترفند شبانه پا بر جاست
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)