تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1857 از 2199 اولاول ... 8571357175718071847185318541855185618571858185918601861186719071957 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,561 به 18,570 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

این که چندماهی هست هستش.

واسه من که معمولیه.
    ----------------------------------------------------------------------

برای اولین بار این ماه رو 512 گرفتم، براستی که پایدار ترین سرعت مبین نت هست. شب ها فیکس حجم اسمی شبانه رو میده. ولی با این حال اصلا بصرفه نیست.

سرعتش هم برای وبگردی عالیه کلی پیج باز می کنی فقط چند مگ کم می کنه.
    Last edited by arash59b; 21-10-2013 at 14:45.

2. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

این که چندماهی هست هستش.

واسه من که معمولیه.

برای اولین بار این ماه رو 512 گرفتم، براستی که پایدار ترین سرعت مبین نت هست. شب ها فیکس حجم اسمی شبانه رو میده. ولی با این حال اصلا بصرفه نیست.

آرش جان اتفاقن من هم امروز بعد حدود 1 سال 512 گرفتم (نامحدود اداری)، ولی بر عکس تو اصلن راضی نیستم. سرعت دانلود 60 تا 70 قابل تحمل نیست. آپلودشم که خسیسا روی 100 تا 120 بستن. خیلی کنده. ولی پایداری رو درست میگی. تست سرعت با سرور داخل و خارجی فرقی نداره، هر دو 512 رو میده. ولی به هر حال وقتی مدت ها سرعتت بالای 1 مگ بوده باشه، تحمل 512 واقعاً عذابه.

4. 2 کاربر از امیر انصاری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

این که چندماهی هست هستش.

واسه من که معمولیه.

512 نه تنها در مبین نت بلکه در تمامی سرویس دهنده ها همیشه پایدارترین بوده و هست و 2 مگ هم تقریبا در 50 درصد isp ها پر نوسان ترین تعرفه هست.

6. این کاربر از alimail3248 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

این که چندماهی هست هستش.

واسه من که معمولیه.

این اره چتد وقتیه هست
    اما منظورم چند تا جدید بود الان یادم نیست
    اسم های جالبی داشتن هدیه گل.گل هدیه..نمیدونم همچین چیزی

8. این کاربر از saeeddeeas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

سرعت دانلود 60 تا 70 قابل تحمل نیست. آپلودشم که خسیسا روی 100 تا 120 بستن. خیلی کنده.
    منم برای همین گفتم بصرفه نیست. هزینه برقی که سیستم مصرف میکنه و وقت ادم باعث میشه در کل گرون تر از 2 مگ در بیاد

10. 2 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

آرش جان اتفاقن من هم امروز بعد حدود 1 سال 512 گرفتم (نامحدود اداری)، ولی بر عکس تو اصلن راضی نیستم. سرعت دانلود 60 تا 70 قابل تحمل نیست. آپلودشم که خسیسا روی 100 تا 120 بستن. خیلی کنده. ولی پایداری رو درست میگی. تست سرعت با سرور داخل و خارجی فرقی نداره، هر دو 512 رو میده. ولی به هر حال وقتی مدت ها سرعتت بالای 1 مگ بوده باشه، تحمل 512 واقعاً عذابه.

اینی که گفتین درست بوده یا برعکس نوشتین؟ چون قاعدتاً بایستی برعکس باشه.
    ولی اگه برعکسش درست بوده که واقعاً برای کسی مثل من که به خیال خودش یک مگ داره،‌ مصیبت هست. چون اولاً دانلود شما هم مثل من حدود ۱۲۰ هست. بعد آپلودتون در مقایسه با من که نهایت حدود دایال‌آپ هست، واقعاً سروره. یعنی اگه همه ۵۱۲ها مثل شما باشن که کسانی من مثل من الکی پول بابت یک مگ می‌دیم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

منم برای همین گفتم بصرفه نیست. هزینه برقی که سیستم مصرف میکنه و وقت ادم باعث میشه در کل گرون تر از 2 مگ در بیاد
    واقعاً حرف منطقی هست و بعضی‌ها هزینه برق و بدتر از اون استهلاک کامپیوتر گرون‌قیمت رو حساب نمی‌کنن که باید شبانه‌روز روشن بمونه که بشه کاری کرد. یه نکته بدش برای کسانی مثل من که کامپیوتر بالای سرشون هست، صدای اون زمان شب و خواب هست که هر چقدر هم سرعت فن رو به حداقل برسونم، باز مزاحم هست.

13. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

راستش ظاهراً اینجور اضافه شدنها دلیل بر گسترش و بیشتر شدن دامنه فعالیت مبین‌نت هست. منتهی از اون ور هم این نکته جنبی رو همراه داره که نکنه چاه رو نکنده، منار رو دزدین و این گسترش یعنی کم‌فروشی و ضعیفتر شدن خدمات. طبق اطلاعات سایتی که دادین این IP جدید یعنی امکان بودن حدود ۱۶ هزار نفر مشترک بیشتر در کنار باقی مشترکین که اگه پهنای باند برای همشون کافی نباشه،‌ تبدیل می‌شه به سرعت کمتر برای همه یا حداقل یه عده زیادی.

ولی حالا که حرف سرعت و کیفیت و تفاوت احتمالی شد، اینجا کسی از وضعیت اینترنت VIP مبین‌نت داره که از نظر قیمت چطوری هست و توی سرعت و کیفیتش چقدر با باقی فرق داره؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

ولی حالا که حرف سرعت و کیفیت و تفاوت احتمالی شد، اینجا کسی از وضعیت اینترنت VIP مبین‌نت داره که از نظر قیمت چطوری هست و توی سرعت و کیفیتش چقدر با باقی فرق داره؟
    VIP مبین نت که یه چیز مسخرس. واسه اونایی خوبه که از کامپیوتر فقط روشن کردن و خاموش کردنش رو بلدن

اگه منظورت پهنای باند اختصاصی هست که قیمتش رو تو سایت زده و برای 1 مگ 500 تومن ناقابل شروع میشه و تا هرچقدر هم که بخوای می تونی پهنای باند بگیری. انترنت هم واستون ددیکیت حساب میشه. مخصوص شرکت ها و سازمان هاست

اگه چند نفر باهم شریک بشن بگیرن خوبه بشرطی که همشون خوره دانلود نباشن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

VIP مبین نت که یه چیز مسخرس. واسه اونایی خوبه که از کامپیوتر فقط روشن کردن و خاموش کردنش رو بلدن

اگه منظورت پهنای باند اختصاصی هست که قیمتش رو تو سایت زده و برای 1 مگ 500 تومن ناقابل شروع میشه و تا هرچقدر هم که بخوای می تونی پهنای باند بگیری. انترنت هم واستون ددیکیت حساب میشه. مخصوص شرکت ها و سازمان هاست

اگه چند نفر باهم شریک بشن بگیرن خوبه بشرطی که همشون خوره دانلود نباشن
    راستش از نوع تعریفی که توی سایت مبین‌نت شده و هندونه‌هایی که زیربغل اینجور مشتریان می‌ده، فکر می‌کردم باید خیلی چیز خوبی باشه. با این چیزی که شما گفتین بدرد نمی‌خوره و اینترنت اختصاصی هم مال کسانی هست که پول زیادی برای خرج کردن دارن و بدرد کسانی مثل من نمی‌خوره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •