تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1857 از 3745 اولاول ... 857135717571807184718531854185518561857185818591860186118671907195723572857 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,561 به 18,570 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کاربر فعال انجمن لپ تاپ NOR-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام بچه ها.دانلود رایگان شبانه محدودیت حجمی داره؟ من میخوام 10 گیگ در ماه با سرعت 1 مگ بگیرم.به نظرتون شبی چقدر میتونم دانلود کنم؟
    حدود 1600 مگ

2. 2 کاربر از NOR-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دوستان من 2 مگ آسیا تک دارم اینم تستم.نظر تون تو این ساعت روز چیه؟
    اگ حجمیه افتضاحه. حجمی تو روز باید بالای 4 مگ باشه سرعتش اگه خطت مشکل نداره.

4. 2 کاربر از هومن_ح بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام
    میشه یه نفر که 10مگ داشته باشه بی زحمت سرعت دانلود تک کانکشن شو بزاره؟
    خیلی ممنون میشم

6. 2 کاربر از alikoko بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mineworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    under the rain

پيش فرض

سلام

من خطم رانژه شده . مودم هم کانفیگ کردم . الان چی مونده ؟ از طرف اسیاتک که تماس نگرفتن . به نظرتون فقط یوزر پس مونده ؟ از کی بگیرم اینا رو ؟ راستی شماره مشتری و رمز عبورم چیه ؟

نمیدونم چرا با هر خطی 1544 رو میگیرم میگه در شبکه وجود ندارد یا اشتباهه ؟

8. 2 کاربر از mineworld بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

سلام

من خطم رانژه شده . مودم هم کانفیگ کردم . الان چی مونده ؟ از طرف اسیاتک که تماس نگرفتن . به نظرتون فقط یوزر پس مونده ؟ از کی بگیرم اینا رو ؟ راستی شماره مشتری و رمز عبورم چیه ؟

نمیدونم چرا با هر خطی 1544 رو میگیرم میگه در شبکه وجود ندارد یا اشتباهه ؟
    باید زنگ بزنید آسیاتک رمزتون رو بگیرن برای کانفیگ مودم و بعد از اینکه مودم رو کانفیک کردیم و سایت آسیاتک باز شد دوباره زنگ میزنید به آسیاتک برای چک کردن پهنای باند خطتون و فعال کردن اکانتتون
    02182144000تماس بگیرین.
    اگه از نماینده ثبتنام کردین شماره مشتری ندارین ولی یوزرنمتون شماره تلفن+کد بدون صفر هست

10. 2 کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

با سلام خدمت دوستا عزیز.
    شرح وضعیت اینترنت من : سرعت دانلود روزانه در حد فشنگ، پینگ خیلی بالا و افتضاح، سرعت دانلود شبانه کمتر از سرعت اسمی، سورف شبانه رسما تعطیل
    در کل اینترنت من نسبت به سال پیش این موقع خیلی بدتر شده. جالب تر از وضعیت نت این عیدی های آسیا هست که می ترسم آخر ورشکستش کنه. شرکتای دیگه تخفیف میزارن 50 درصد، شاتل جشنواره گذاشته انگار با 40 تومن نت میده و مودم، آسیا هم ترکونده. برای اعیاد این ماه و تولد امام زمان 20 تومن به مشترکین جدید تخفیف داده. خدایی آدم نمیدونه بخنده، گریه کنه، یا پولشو بده.

شعار آسیا تک این شده: مشترک جدید را بچسب، مشترک قدیمی همیشه هست مثل چسب (البته زورکی و از روی اجبار)

12. 3 کاربر از NOVICE_M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

تایید میشه! زنگ زدم میگم سرویس یکساله ویژه مشترک جدید رو میخوام (12+88) که همچین سرویس خیلی خفنی هم نیست! میگن نه! منم گفتم جمع آوریش کن! طرف گفت صبر کن حالا درخواست بدم ببینم چی میشه! منم خکدم تو پنل درخواست جمع آوری زدم بعدشم چند دفعه وقت و بی وقت زنگ زدن شما چذا میخوای بری؟ درسته به این دلیل بوده؟ خلاصش اینکه سرویسو جمع آوری کردم الانم خیلی خوش حالم ک حداقل یه مشترک این راهزن ها کم شده!

14. 3 کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز max_3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

درود

آقا الان دقیقا ما چقدر ترافیک داریم؟!!!!و چقدر ترافیک مصرف کردیم؟!!!میخوام کلی نوشته باشه داره جایی در سایت؟؟؟؟؟نه اینکه برم به تاریخچه ذره ذره حساب کنم جمع بکنم اینطوری نه

عکسو ببینید الان این 31 چی هست؟؟ من تازه تمدید کردم باید 12 گیگ داشته باشم این 31 چی هست؟!!؟!!!!

16. 2 کاربر از max_3d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

تایید میشه! زنگ زدم میگم سرویس یکساله ویژه مشترک جدید رو میخوام (12+88) که همچین سرویس خیلی خفنی هم نیست! میگن نه! منم گفتم جمع آوریش کن! طرف گفت صبر کن حالا درخواست بدم ببینم چی میشه! منم خکدم تو پنل درخواست جمع آوری زدم بعدشم چند دفعه وقت و بی وقت زنگ زدن شما چذا میخوای بری؟ درسته به این دلیل بوده؟ خلاصش اینکه سرویسو جمع آوری کردم الانم خیلی خوش حالم ک حداقل یه مشترک این راهزن ها کم شده!
    داداش زنگ زدم پارس آنلاین، ببینم کی نوبتم میشه، یه خبر تقریبا خوب گفت. گفتش الان می تونیم ارائه کنیم بهتون، فقط محدودیت هست برا منطقه مخابراتی تون. گفتم محدودیت چیه. گفت سرویسها یک ساله ارائه میشه و سرعت 512 و ده گیگ به پایین تر نمیشه. ولی نامحدودها ارائه میشه. اما یه حساب کتاب کردم دیدم همچین بد هم نیست، چون ما که 2 گیگ 5 گیگ کم هست برامون، و ده گیگ باید بگیریم پس این از حجم. در مورد سرعت پارس سرعتای حجمی را تا 9 مگ باز گذاشته، یعنی 128 با 512 فرق نداره، اما این هم تفاوت چندانی نداره چون برای هر سرویس ماهی تقریبا فاصله قیمت 2-3 تومن هست. می مونه شارژ سالانه...که اگر شد سه یا شش ماهه که بهتر. البته بعیده،ولی همون یک ساله هم بد نیست..خواستی یه تماس بگیر باهاشون حتما فکرکنم برا منطقه مخابراتی شما هم که محدوده همین داستان را در نظر بگیرند، یه آماری بگیر ازشون.. اگر مشکلی پیش نیاد منم رفتنی میشم این ماه...

18. این کاربر از NOVICE_M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

درود

آقا الان دقیقا ما چقدر ترافیک داریم؟!!!!و چقدر ترافیک مصرف کردیم؟!!!میخوام کلی نوشته باشه داره جایی در سایت؟؟؟؟؟نه اینکه برم به تاریخچه ذره ذره حساب کنم جمع بکنم اینطوری نه

عکسو ببینید الان این 31 چی هست؟؟ من تازه تمدید کردم باید 12 گیگ داشته باشم این 31 چی هست؟!!؟!!!!

داداش این عکست که باز نمی شه!! (البته شاید فقط واسه من این جوریه)

20. 2 کاربر از minion1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •