حدود 1600 مگ
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
حدود 1600 مگ
اگ حجمیه افتضاحه. حجمی تو روز باید بالای 4 مگ باشه سرعتش اگه خطت مشکل نداره.
سلام
میشه یه نفر که 10مگ داشته باشه بی زحمت سرعت دانلود تک کانکشن شو بزاره؟
خیلی ممنون میشم
سلام
من خطم رانژه شده . مودم هم کانفیگ کردم . الان چی مونده ؟ از طرف اسیاتک که تماس نگرفتن . به نظرتون فقط یوزر پس مونده ؟ از کی بگیرم اینا رو ؟ راستی شماره مشتری و رمز عبورم چیه ؟
نمیدونم چرا با هر خطی 1544 رو میگیرم میگه در شبکه وجود ندارد یا اشتباهه ؟
باید زنگ بزنید آسیاتک رمزتون رو بگیرن برای کانفیگ مودم و بعد از اینکه مودم رو کانفیک کردیم و سایت آسیاتک باز شد دوباره زنگ میزنید به آسیاتک برای چک کردن پهنای باند خطتون و فعال کردن اکانتتون
02182144000تماس بگیرین.
اگه از نماینده ثبتنام کردین شماره مشتری ندارین ولی یوزرنمتون شماره تلفن+کد بدون صفر هست
با سلام خدمت دوستا عزیز.
شرح وضعیت اینترنت من : سرعت دانلود روزانه در حد فشنگ، پینگ خیلی بالا و افتضاح، سرعت دانلود شبانه کمتر از سرعت اسمی، سورف شبانه رسما تعطیل
در کل اینترنت من نسبت به سال پیش این موقع خیلی بدتر شده. جالب تر از وضعیت نت این عیدی های آسیا هست که می ترسم آخر ورشکستش کنه. شرکتای دیگه تخفیف میزارن 50 درصد، شاتل جشنواره گذاشته انگار با 40 تومن نت میده و مودم، آسیا هم ترکونده. برای اعیاد این ماه و تولد امام زمان 20 تومن به مشترکین جدید تخفیف داده. خدایی آدم نمیدونه بخنده، گریه کنه، یا پولشو بده.
شعار آسیا تک این شده: مشترک جدید را بچسب، مشترک قدیمی همیشه هست مثل چسب (البته زورکی و از روی اجبار)
تایید میشه! زنگ زدم میگم سرویس یکساله ویژه مشترک جدید رو میخوام (12+88) که همچین سرویس خیلی خفنی هم نیست! میگن نه! منم گفتم جمع آوریش کن! طرف گفت صبر کن حالا درخواست بدم ببینم چی میشه! منم خکدم تو پنل درخواست جمع آوری زدم بعدشم چند دفعه وقت و بی وقت زنگ زدن شما چذا میخوای بری؟ درسته به این دلیل بوده؟ خلاصش اینکه سرویسو جمع آوری کردم الانم خیلی خوش حالم ک حداقل یه مشترک این راهزن ها کم شده!
درود
آقا الان دقیقا ما چقدر ترافیک داریم؟!!!!و چقدر ترافیک مصرف کردیم؟!!!میخوام کلی نوشته باشه داره جایی در سایت؟؟؟؟؟نه اینکه برم به تاریخچه ذره ذره حساب کنم جمع بکنم اینطوری نه
عکسو ببینید الان این 31 چی هست؟؟ من تازه تمدید کردم باید 12 گیگ داشته باشم این 31 چی هست؟!!؟!!!!
![]()
داداش زنگ زدم پارس آنلاین، ببینم کی نوبتم میشه، یه خبر تقریبا خوب گفت. گفتش الان می تونیم ارائه کنیم بهتون، فقط محدودیت هست برا منطقه مخابراتی تون. گفتم محدودیت چیه. گفت سرویسها یک ساله ارائه میشه و سرعت 512 و ده گیگ به پایین تر نمیشه. ولی نامحدودها ارائه میشه. اما یه حساب کتاب کردم دیدم همچین بد هم نیست، چون ما که 2 گیگ 5 گیگ کم هست برامون، و ده گیگ باید بگیریم پس این از حجم. در مورد سرعت پارس سرعتای حجمی را تا 9 مگ باز گذاشته، یعنی 128 با 512 فرق نداره، اما این هم تفاوت چندانی نداره چون برای هر سرویس ماهی تقریبا فاصله قیمت 2-3 تومن هست. می مونه شارژ سالانه...که اگر شد سه یا شش ماهه که بهتر. البته بعیده،ولی همون یک ساله هم بد نیست..خواستی یه تماس بگیر باهاشون حتما فکرکنم برا منطقه مخابراتی شما هم که محدوده همین داستان را در نظر بگیرند، یه آماری بگیر ازشون.. اگر مشکلی پیش نیاد منم رفتنی میشم این ماه...![]()
داداش این عکست که باز نمی شه!! (البته شاید فقط واسه من این جوریه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)