چند هست و بریج چطوریه و اینکه از چه برندیه
Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk
چند هست و بریج چطوریه و اینکه از چه برندیه
Last edited by karikator; 12-08-2015 at 15:16.
220-240
pioneer
بریج یعنی + رو از یک کانال میگیری ، منفی رو از یک کانال بقلیش .
یعنی شما آمپ 4 کانال رو بصورت دو کانال ازش استفاده کنی تا توانش بره بالا و باندات فول لود بشن .
دقیقا مدلش همینه ؟؟؟؟در ضمن برای باندای جلو ی چیز خوب و ارزون معرفی کنین..بعد اگه این امپ ۴ کاناله جرا از ۵۶۰۲ ارزونتره
4604 . من اشتباه کردم .
برای اینک روی هر کانال 40 وات میده . اما 5602 روی هر کانال 150وات !
روی بریج هر دو کانالش میشه 120 وات .
انتخاب بصرفه تریه به نسبت 5602 .
برای جلو هم e4x هلیکس با آمپ پخش صدای قابل قبول و خوبی داره .
خوب من چون الان از صدای این باندای جی وی سی راضی نیستم با این امپ پیشنهادی شما خوب میشه؟؟چون من احساس میکنم صدا تا ۲۳ میبرم نه بیس خوبی دارن نه تفکیک خوبی
بعد نصاب ها میدونن حالت بریج چیه ک بخوان اجراش کنن
ببین کلا پخش کنوود صدای نسبتا بم و البته گرمی دارن ، شما با آمپ بدون شک صدای واقعی اون 7158 رو میشنوی !
در مورد بیس با آمپ قطعا این مشکل حل میشه ! شما از روی آمپت روی 80 هرتز hpf بدی حله .
اما در مورد تفکیک ، با اضافه کردن e4x چون صدای بازی داره و همینطور استیج جلو داری ، احساس بهتری نسبت به صدا داری ، و صدات بهتر میشه ! اما ذات صدای کنوود توش هست ! اما با آمپ میتونی با اکولایزر ها هم بهتر بازی کنی و به صدای دلخواهت برسی ایشالا .
فقط اگه پخشت رو ، روی یک سیستم همراه با آمپ تست کنی ، کامل دستت میاد صدایی که بهت میده باب میلت هست یا خیر .
- - - Updated - - -
ببین کلا پخش کنوود صدای نسبتا بم و البته گرمی دارن ، شما با آمپ بدون شک صدای واقعی اون 7158 رو میشنوی !
در مورد بیس با آمپ قطعا این مشکل حل میشه ! شما از روی آمپت روی 80 هرتز hpf بدی حله .
اما در مورد تفکیک ، با اضافه کردن e4x چون صدای بازی داره و همینطور استیج جلو داری ، احساس بهتری نسبت به صدا داری ، و صدات بهتر میشه ! اما ذات صدای کنوود توش هست ! اما با آمپ میتونی با اکولایزر ها هم بهتر بازی کنی و به صدای دلخواهت برسی ایشالا .
فقط اگه پخشت رو ، روی یک سیستم همراه با آمپ تست کنی ، کامل دستت میاد صدایی که بهت میده باب میلت هست یا خیر .
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
سلام
در کنار باند اینفینیتی کاپا 11 و آمپ کنوود 8400
کدوم ساب رو پیشنهاد میدید؟
اینفینیتی 1260، کنوود 3000HQ یا mw12 هلیکس؟
- - - Updated - - -
سلام
در کنار باند اینفینیتی کاپا 11 و آمپ کنوود 8400
کدوم ساب رو پیشنهاد میدید؟
اینفینیتی 1260، کنوود 3000HQ یا mw12 هلیکس؟
یادش بخیر قدیما این سایت خیلی بهتر بود. آدم رو راهنمایی میکردن.باید ی قدر دانی از آقا حمید و دوستانش کرد واقعا
سلام
امپلی 4 کانال میخوام بگیرم تو رنج قیمت 150 هزار بین MBA 4110 و Marshal 4102 موندم واس یه جفت باند 6944 کنوود و ساب سبک کنوود 1000 واتی , تو ولوم های بالا کم نمیاره ؟ به نظرتون با توجه به اینکه میگن چینی هست دودل موندم بگیرم یا نه ؟
سلام
چه نوع صدایی دوس دارین ؟
اینفینیتی و کنوودی که گفتین تمایل به ویبره دارن و اون هلیکس رو من صداشو نشنیدم.
بودجه چقدره و ماشین چیه؟
- - - Updated - - -
سلام
چه نوع صدایی دوس دارین ؟
اینفینیتی و کنوودی که گفتین تمایل به ویبره دارن و اون هلیکس رو من صداشو نشنیدم.
بودجه چقدره و ماشین چیه؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)