تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1857 از 2376 اولاول ... 85713571757180718471853185418551856185718581859186018611867190719572357 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,561 به 18,570 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز EHHASSATNI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پشت pc یا جلوی PS3

پيش فرض

تا قبل بازی هر کس میگفت نتیجه بازی از قبل تعین شده اعصابم خورد میشد ولی کم کم دارم باور میکنم و الکی حرص می خورم
    واقعا نمیدونم علیزاده چرا این کار رو کرد شاید برای مساوی ؟
    تو مصاحبه ها جالبه همه قرمزها میگن نتیجه عادلانه نبود استقلالیا میگن عادلانه بود
    یه چیز دیگه واقعا علی کریمی عالی بود یعنی اگه این فصل نبود استقلال هم رفت و هم برگشت رو میبرد
    Last edited by EHHASSATNI; 14-02-2009 at 01:25.

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

1 - اقا سینا متاسفانه عمر کوتاهی در p30world داشتی چون بزودی بن خواهی شد
    ای کاش یکم اروم تر شروع میکردی .درسته که با دیدن عکسهات لبخندی به لب ما نشست ولی با همین کارا هستش که
    تنش توی 2 تا تاپیک میوفته مسئولان p30 روز به روز نسبت به انجمن اخبار ورزشی بدبین تر میشند پس بهتره دیگه از این پستها ندی چون همشون تا فردا پاک میشند

2- علیرضا با اجازه منم امضاتو بگذارم(چون میدونم جوابت اره است منتظر جوابت نمیمونم)

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

به دلیل توهین به امیر خان و عکسی که توی تاپیک پرس پو لیس گذاشتن منم این عکسا رو اینجا میذارم یکم استقلالی ها بخندن به این لنگی ها
    منم بعد از اینکه اون عکس رو دیدم بسیار ناراحت شدم (البته اصل عکس فکر کنم مال شرق باشه یا همشهری)
    ولی بهترین کار در اینجور مواقع زدن دکمه ی در زیر اسم ارسال کننده ی پسته (که در بیشتر مواقع هم رسیدگی میشه)

پروفشنال WaTeRsTyLeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تو باغچه

پيش فرض

دیگه تابلو شد که نتیجه بیرون بازی رقم خورد.اکبرپور نزد .علی زاده از عمد هند کرد طالباوهم رفت به زارع گفت که نمیپره.هیف.تف به این مسائل پشت پرده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

bleu2u4u عیبی نداره عمر کوتاه تو p30world که ارزشی نداره عمر واقعی مون شاید خیلـی کوتاه تر از همین بودن توی p30world باشه
    اگر بن هم بشم همین که باعث هم بشم یه خنده بر روی لب یه تاجی بیارم اینم برام خیلی ارزش داره
    در ضمن چرا توی اون تاپیک قلعه نوعی رو مسخره میکنن هی میگن 6 تای از این چرتو پرتا چون فینی کی هست مدیره عیبی نداره
    اینو بدونید جواب های هوی

در ضمن لنگیا امشب یا پارتی گرفتن یا عروسی
    مدیرعاملشون که گفته به تمام بازیکنای پرسپولیس پاداش میده حتی اونای که جز لیست نبودن انگار قرار به خانواده هاشونم پاداش بده خوب این یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    Last edited by sina_sina _ams; 14-02-2009 at 02:13.

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

خوب این یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    یعنی اینکه خودشونم قبول دارن استقلال سرور پرسپولیسه...

راستش منم اطمینان دارم تساوی عمدی بود. مخصوصا وقتی تکرار بازی رو دیدم. اون لحظه ای که علیزاده اون خطا رو کرد. انگار کارگردان تلویزیونی آماده بود برای چنین صحنه ای. قشنگ به صورت اسلوموشن 10 بار اون حرکت رو نشون داد و همین صحنه رو از اسکوربورد هم نشون دادن... فقط خوشم میاد از فیروز کریمی که گفته بود این بازی هم مساوی میشه. فیروز کریمی خودش تو استقلال بوده خیلی از مسائل رو میدونه. آدم رکی هم هست چه بسا همه چیزو بگه. یه چیزی میدونست که گفت بازی مساوی میشه.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

این بحث مساوی مصلحتی دیگه اینقدر تابلویه که دیگه مثل خیلی از مسایل پشت پرده چیزی نیست که فقط 2-3 نفر ازش خبر داشته باشن دیگه تقریبا همه از این قضیه مطمئن شدن. توی کوچه و خیابان همه دارن در مورد اینکه این نتیجه رو از قبل مشخص کردن صحبت میکنن
    جالب اینجاست که اون بزرگواری که به فکر مصلحت نظامه چرا فقط رفته تو کار 1-1 و چرا کاری نمیکنه که بازی 3-3 بشه؟
    شاید چون از این میترسن که توی یک مسابقه ی فوتبال هرچی گلهای زده بیشتر بشه تنش هم بیشتر میشه
    خلاصه هرکی اون بزرگواری که نتیجه ی این بازی رو مشخص میکنه دید از طرف من بهش بگید خیلی احمقی !حداقل بعد اون 4 تا
    بازی لعنتی میزاشتی این یکی برنده داشته باشه.مافیای ایتالیا هم توی سری a بعضی بازی ها رو کاری میکنه که تیم خودش ببازه

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

1 بر 1 ساده ترین نتیجه س... صفر بر صفر بازی خیلی سرد و بی روح میشه. بازی بدون گل به درد نمیخوره. بالاخره طرفدارا باید یه شادی چیزی بکنن. مساوی دو بر دو یا با گلهای بیشتر هم ریسکه... اومدیم یکی از دو تیم نتونست دو تا گل بزنه اونوقت چاره چیه ؟ همین یک بر یک هم گاهی اوقات دردسر میشه مثل همین بازی که دیدیم پرسپولیس گل بزن نبود. تا صبح هم بازی ادامه داشت اونا گلزن نبودن. آخرشم که دیدید چه مسخره یه گل به پرسپولیس تقدیم شد. به نظر من تماشاگرا باید دربی بعدی رو تحریم کنن. هیچ کس نره ورزشگاه... بزارید اینا تاثیر عملکردشونو ببینن. بازی های تیم ملی هم کسی نره ورزشگاه... این لعنتی ها بدونن دستشون رو شده واسه همه.

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اینوهم داشته باشید

یه چیز جالب بگم برای اونهایی که هنوز تو شک تبانی بودن این بازین

شما به نوع کرنر دادن پژمان منتظری دقت کنید

در حالی که تیم ما جلوست قربانی میاد توپ رو میده به حریف تا سریعتر کرنر بزنه

دست علیزاده جوری رفت برای زدن توپ که هیچ کس نتونه بگه داور چرا پنالتی گرفت

موقع ضربه هم طالب لو خوابیده سمت راست و یه جورایی به پنالتی زن پیروزی میگه کجا بزنه

واخر هم ضربه میتونست تکرار بشه ونشد

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

علیرضا، اجازه هست از امضات تو یکی از فروم های همسایه استفاده کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •