تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1857 از 2014 اولاول ... 8571357175718071847185318541855185618571858185918601861186719071957 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,561 به 18,570 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

امید وارمصادقی پرسپولیس نیاد

فکر کنم با این کارهاش می خواد استقلالی ها رو به تیغه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بابا چرا شما همش گیر دادید به این وینگادای بی هنر؟!
    هر وقت نیکبخت با اون وضع جسمانیش نمیتونه یه بازی نرمال کنه یا وقتی که آقای فرتی یعنی شیری به اصطلاح چشم و امید دفاع پرسپولیس شده و یا وقتی که توره دروازه بدون دروازبان رو از دو قدمی گل نمیکنه یا وقتی که عبدی و خیرخواه و منصوری شدند تعویض های طلایی تیم آخه چطور انتظار برد دارید؟
    با اون شرایطی که پرسپولیس تو بازی دیروز داشت اصلا اگر بازی رو میبرد باید تعجب میکردیم نه حالا.
    اینقدر بیچاره شدیم که تیم پکیده بگوویچ هم برای ما شاخ میشه!
    اصلا داور داشت بشون می گفت بیاین بازی رو ببرید ولی اینها میگفتن نمیخوایم!!

راستی یه سوال داشتم و اون اینه که میخواستم بدونم که تیم پرسپولیس توجیه شده بود که بازی ها تک حذفی هستن و دیگه رفت و برگشت نیستن؟ آخه دقیقه 90 به بعد و تو وقت های اضافه پایانی چرا همه تیم جلو نمیاد و 2 3 تا دفاع و واعظی موندن عقب چکار؟ یعنی اینها هنوز حالیشون نشده بود که فرق 2 یا 3 گل خوردن مهم نیست و بیان جلو بلکه توپ خودش بشون بخوره شاید فرجی بشه بره تو گل(خودشون که خیری ازشون برنمیاد)؟
    خلاصه این تیم فقط مشکلش وینگادای بی هنر نیست و باید کلی عوض بشه و حتما و به هر قیمتی که شده باید علی کریمی رو نگه دارن و یه 8 9 تا از این چاقالوها و کوچولوها و فرتی ها و بی غیرتها پرت بشن بیرون.

آخر فروم باز C. Breezy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Green land

پيش فرض

نیکبخت رو چند صفحه پیش در موردش بحث کردیم که از اون فلج تر نیست تو تیم ، ولی خوب این وینگادا هم خیلی نفهمه که هنوز هم این نیکبخت رو میاره تو بازی ... تیم کلا باید از ریشه بازسازیبشه و این بی غیرت هایی که فقط پول میگیرن باید پرت شن بیرون ... یکی باید باشه که دلش به حال باشگاه بسوزه

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

انصاري‌فرد: هدايتي 8 ميليارد هزينه به پرسپوليس تحميل كرده است

مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: اسناد و مدارك موجود در باشگاه پرسپوليس نشان مي‌دهد كمك 5 ميلياردي هدايتي صحت ندارد.

عباس انصاري‌فرد امروز در يك برنامه تلويزيوني اظهار داشت: پرسپوليس در صورتي كه از سازمان تربيت‌بدني كمك نمي‌گرفت دچار مشكلات زيادي مي‌شد و شايد اين تيم سرپا نمي‌ماند اما اسناد و مدارك در باشگاه پرسپوليس به ما نشان مي‌دهد هدايتي كمك 5 ميلياردي به ما نكرده است.
    وي افزود: شايد هدايتي اين كمك را طوري حساب كرده كه پول‌هايي را كه از باشگاه پس گرفته را حساب نكرده و فقط پول‌هاي كه داده را در رسانه‌ها منتشر كرده است. اميدوارم هدايتي تمام مسائل را بازگو كند.
    انصاري فرد ادامه داد: تلاش‌ هدايتي براي پرسپوليس را كتمان نمي‌كنم اما ايشان 2 ميليارد به باشگاه كمك كرده و 8 ميليارد به پرسپوليس تحميل كرده است. يعني بودجه‌هاي اضافي را در چارچوب باشگاه قرار داده است. او براي يك بازيكن 70 ‌هزار دلاري؛ 350 هزار دلار هزينه كرده است. پس اين كمك به پرسپوليس نيست بلكه معني ديگري مي‌دهد.
    انصاري‌فرد خاطرنشان كرد: اين كار درآمد‌زايي در باشگاه‌ نيست كه يك نفر پول بدهد و همه چيز را به خود خلاصه كند.
    وي در خصوص مذاكره با كشورهاي خارجي درباره پرسپوليس گفت: با كشورهاي مختلف گفت و گو كرده‌ام. آنها به من اعلام كرده‌اند كه قيمت پرسپوليس با هوادارانش بالغ بر هزار ميليارد تومان است. يعني يك افتخار ايران اسلامي كه البته ما نمي‌توانيم از آن استفاده كنيم.
    انصاري فرد يادآور شد: مديري كه 6 ‌ماه در رأس يك كار باشد نمي‌تواند براي موفقيت تيم برنامه‌ريزي كند. تيمي مثل پرسپوليس بايد مديري بالا سرش باشد كه حداقل 5 سال اين تيم را در اختيار بگيرد.
    وي در خصوص وضعيت مالي فصل جديد پرسپوليس نيز گفت: به سازمان تربيت‌بدني اعلام كرده‌ام كه براي فصل جديد هيچ پولي نمي‌خواهيم و حتي به كمك‌هاي شخصي نيز كمك نداريم. پرسپوليس با اين پتانسيل خودش مي‌تواند درآمدزا باشد.
    مديرعامل پرسپوليس در خصوص جذب آرفي مهاجم تيم فوتبال پيام مشهد تصريح كرد: با جذب آرفي به عنوان درآمدزايي هستيم. همين امروز از كشورهاي عربي پيشنهاد داشتم كه سه برابر قراردادي را كه با او بسته‌ام به او بدهند تا من كار نقل و انتقال او را انجام بدهم پس كار من اشتباه نبوده است.اگر بخواهيم در حال حاضر او را بفروشيم پول سه بازيكن را در مي‌آورديم.
    وي در خصوص واگذاري باشگاه پرسپوليس عنوان كرد: طرحي آماده و به مهندس علي‌آبادي و دولت ارائه كرده ايم تا در صورت تصويب كارهاي واگذاري اين تيم به بخش خصوصي انجام شود.

هدايتي: سازمان تربيت بدني جواب انصاري فرد را بدهد

رئيس هيات مديره باشگاه پرسپوليس گفت: براي هزينه‌هايم در پرسپوليس مدرك دارم و اميدوارم سازمان تربيت بدني جواب انصاري فرد را بدهد.

حسين هدايتي در گفت و گو با خبرنگاران درباره اظهارات انصاري فرد مبني بر عدم كمك 5 ميلياردي به باشگاه پرسپوليس عنوان كرد: واقعا براي مديرعامل باشگاه پرسپوليس متاسفم. من براي تمام هزينه‌هايم در باشگاه پرسپوليس اسناد و مدارك دارم و از امور مالي باشگاه نيز نامه‌‌اي درباره كمك 4 ميليارد و هشتصد ميليون توماني تاييديه دارم. اميدوارم سازمان تربيت بدني جواب انصاري فرد را بدهد تا مشخص شود كه چه كسي در حال فريب مردم است.
    وي ادامه داد: در صورت لزوم و عدم پاسخگويي از سوي مسئولان به حرف هاي كذب انصاري فرد، نامه مسئول مالي باشگاه پرسپوليس را كه حرف هاي من را تاييد مي كند منتشر خواهم كرد تا دست همه براي مردم رو شود.
    هدايتي خاطرنشان كرد: بازيكناني را به پرسپوليس آوردم كه شايد افراد ديگر نمي‌توانستند اين كار را انجام دهند؛ اما حالا مدير عاملي كه من از او حمايت مي‌كردم به من تهمت هزينه‌هاي اضافه را در پرسپوليس مي‌زند.

منبع:فارس

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

از دوستان جدید پرسپولیسی میخوام که قبل از گذاشتن خبر ببینن که خبر تکراری نباشه و تو یکی دو صفحه قبل نباشه!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

خانه پرسپولیس را چه کسی خراب کرد؟
    جلسه روز گذشته محمد علي آبادي و علي سعيدلو به شايعه تفويض اختيارات رئيس مجمع باشگاه پرسپوليس دامن زد. روز گذشته محمد علي آبادي رئيس مجمع باشگاه پرسپوليس ميزبان علي سعيدلو بود كه مدت هاست پستي در پرسپوليس ندارد اما نظراتش بسيار مورد توجه قرار مي گيرد.اين جلسه هر چند توسط معاون رئيس جمهور تاييد مي شود اما او تلاش مي كند از محتوياتش چيزي را بازگو نكند: «با علی آبادي صحبت كردم اما فعلا بهتر است در اين مورد حرف نزنم و همه چيز را به بعد موكول كنم.» شايعه اما همچنان پابرجاست و آن هم اينكه علي سعيدلو به عنوان سرپرست باشگاه معرفي مي شود.استدلال هاي مربوط به اين شايعه هم مربوط به الگويي است كه در باشگاه استقلال اجرا شد.بر اساس آن الگو مسعود زريبافان حكم سرپرستي مجمع باشگاه (بخوانيد رياست مجمع) را از محمد علی آبادي گرفت تا به صورت موقت همه امور استقلال را به دست بگيرد.

اما چند ماه قبل از اين هم چنين شايعه اي مي شد با مضمون اينكه در مورد شرايط پرسپوليس از طرف مسوولان بالاتر تذكراتي به سازمان تريبت بدني داده شده و پيشنهاد شده است كه پرسپوليس به علي سعيدلو تحويل داده شود با اين همه در آن زمان سازمان ورزش اين خبر را تكذيب كرد و حتي محمد علي آبادي در مصاحبه با فارس اعلام كرد: بحث بازگشت علي سعيدلو مطرح نيست.اما جلسه روز گذشته محمد علي آبادي و سعيدلو دقيقا نشان دهنده اين است كه رضايت كافي از نتايج به دست آمده پرسپوليس وجود ندارد و همين روزها اتفاقات قابل توجهي در سطح مديريت باشگاه رخ خواهد داد.اتفاقي كه به نظر مي رسد سعيدلو كاملا از آن با خبر باشد: «اميدوارم اعضاي هيات مديره پرسپوليس دلايل قانع كننده اي براي مشكلات خود داشته باشند.» هرچند معاون رئيس جمهور در مصاحبه اش با فارس از اين توضيحات فراتر نمي رود اما جملات او اشاره اي كامل به تمام اختلافاتي است كه اعضاي هيات مديره با يكديگر داشتند.اختلافاتي كه تقريبا از اولين روز ليگ برتر وجود داشت و در نهايت به عدم نتيجه گيري تيم قهرمان فصل قبل انجاميد.

شروع ماجرا شايد در همان انتخاب اعضاي هيات مديره بود.رئيس مجمع باشگاه همان طور كه خودش ادعا مي كند نتوانست رضايت كاشاني را براي ماندن در پرسپوليس جلب كند.در اين شرايط كه به نظر مي رسيد رضايت سازمان تريبت بدني هم در آن لحاظ شده اعضاي جديد و عجيبي هم براي هيات مديره انتخاب شدند.از يك طرف مجيد فرخزادي به عنوان عضو هيات مديره انتخاب شد كه تقريبا هيچ سابقه مديريت ورزشي ندارد و از طرفي ديگر سخنگوي بسيار جوان و كم تجربه سازمان تريبت بدني در هيات مديره قرار گرفت.شرايط اعضاي ديگر هم چندان بهتر نبود و3 نفرديگر هم هركدام به دليلي شرايط پرحاشيه را براي تيم فراهم كردند.حسين هدايتي،داريوش مصطفوي و محمدحسين نژاد فلاح.نفر اول كه آمده بود تا سهام باشگاه را بخرد اما كسي قصد فروش سهام به او را نداشت.نفر دوم كه به خاطر سوابق كاملا روشن و واضحش در فوتبال معلوم بود كه چه دليلي براي آمدن به هيات مديره دارد و نفر سوم كه عضوي ثابت در تمام هيات مديره هاي اين چند سال پرسپوليس بوده است.يعني او توانسته با افراد مختلفي در هيات مديره پرسپوليس كنار بيايد و اين مساله نشان مي دهد كه چقدرموضع گيري هاي بي تاثيري دارد.

انتخاب اين هيات مديره در همان شروع فصل با انتقاد كارشناسان و پيش بيني شكست تيم در ميانه هاي فصل همراه بود اما از طرف رياست مجمع هيچ توجهي به انتقاد*ها نشد تا پيش بيني ها كاملا درست از آب در بيايد.اعضاي هيات مديره باشگاه در موارد مختلف با يكديگر به اختلاف نظر مي رسيدند و كم كم اين اختلاف نظرها در تيم تاثير مي گذاشت.در چنين شرايطي بود كه قطبي موفق شد يك قرارداد كاملا يك طرفه را امضا كند وبعد از آن هم موفق شد با كمترين خسارت ممكن دستمزدش را بگيرد و از ايران برود.حسين هدايتي شايد نقشي محوري را در اين اختلافات بازي مي كرد.او با قول تحويل گرفتن سهام پرسپوليس سرمايه گذاري كرده بود اما در تصميم گيري ها هميشه در حاشيه قرار مي گرفت.چنين شرايطي او و مديرعامل اول را وارد جدال هاي ناتمام كرد.در آن برهه هرچند اعضاي هيات مديره اختلافات را تكذيب مي كردند اما مصاحبه هاي مختلف داريوش مصطفوي بعد از بركناري تاييدكننده اختلاف او با هدايتي بود.در اين ميان يك اختلاف نظر موازي هم بين رياست مجمع باشگاه و حسين هدايتي وجود داشت.عضو سرمايه دار هيات مديره منتظر به واقعيت پيوستن قول و قرارها بود اما پيام هاي مثبتي در مورد انتقال سهام پرسپوليس دريافت نمي كرد تا اينكه محمد علي آبادي در مصاحبه اي رسما اعلام كرد كه قرار نيست سهام به كسي واگذار شود و اين ماجرا از اختلاف نظر علي آبادي – هدايتي پرده برداشت.سومين اختلاف نظرهيات مديره باز به حسين هدايتي باز مي گشت او كه موفق شد به خاطر هزينه هايي كه قرار است در پرسپوليس بكند دارويش مصطفوي را كنار بزند، پس از انتخاب مدير جديد دوباره با مشكل مواجه شد.او كه شنيده مي شد از ماه ها قبل براي مديرعاملي پرسپوليس با عباس انصاري فرد مذاكره كرده اما در همان روزهاي اول تحويل پست مديريت متوجه شد كه انصاري فرد هم در مسائل مختلف نظراتي مخالف او دارد.

سومين اختلاف نظر البته تا روز گذشته هم رسانه اي نشد.پس هرچند مديرعامل خلاف نظر رئيس هيات مديره عليه وينگادا مصاحبه مي كرد وبعد هم افشين پيرواني را كنار گذاشت.وهر چند ليدرهاي باشگاه پرسپوليس چندين بار براي حمايت از اين دو نفر با يكديگر درگير شده بودند اما فحاشي ليدرهاي منتسب به انصاري فرد نسبت به هدايتي سبب شد كه زخم كهنه سر باز كند.هدايتي در مصاحبه با فارس اعلام كرد: مديرعامل مسوول اين ناسزا گويي ها بوده و مديرعامل هم جوابش را داد.بعد انصاري فرد گفت كه رئيس هيات مديره براي پرسپوليس خرج نكرده و خرج تراشيده، تا هدايتي هم بگويد براي انصاري فرد متاسف است.نتيجه اين اختلاف نظر ها هم اين بود كه روز گذشته شايعه شد محمد علي آبادي به اعضاي هيات مديره دستور استعفا داده است هر چند كه فرخزادي در اين مورد مي گويد:«به من كه چيزي نگفته انداما آقاي هدايتي را نمي دانم» اين دقيقا در شرايطي است كه هر لحظه انتظار مي رود خبر سرپرستي علي سعيدلو بر مجمع باشگاه پرسپوليس منتشر شود و پاياني باشد برمديريت محمد علي آبادي بر مجمع باشگاه پرسپوليس.مديريتي كه طي سال گذشته حكم 3 مديرعامل را براي پرسپوليس امضا كرده است. مديريتي كه با انتخاب اعضاي نامناسب هيات مديره به نوعي صاحب نتايج اين فصل پرسپوليس است.

منبع:اعتماد ملی

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان لطفا با لحن آروم صحبت بکنن
    نیازی به تندروی نیستش

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

بیانیه مشترک مدیران عامل باشگاه‌های پرسپولیس و استقلال

باشگاه پرسپولیس و استقلال در مورد فصل نقل و انتقالات بیانیه مشترکی را صادر کردند.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس متن این بیانیه به شرح ذیل است:

بدینوسیله اینجانبان مدیران عامل باشگاه‌های پرسپولیس و استقلال تهران مراتب زیر را اعلام می‌داریم:

با عنایت به رهنمودهای مقام محترم ریاست سازمان تربیت بدنی، جناب آقای مهندس علی آبادی و دیدگاه‌های نوین فدراسیون فوتبال کشورمان مبنی بر سالم سازی فضای فوتبال و دوری از پدیده شوم دلالیسم، اعلام می‌دارد در طول نقل و انتقلات و جهد عقد قرارداد با بازیکنان، صرفاً شخص بازیکن به تنهائی و یا به همراه مدیر برنامه رسمی نقل و انتقالات خود که دارای مجوز از فدراسیون فوتبال هستند می‌توانند با این دو باشگاه وارد مذاکره گردند.
    ضمناً خاطر نشان می‌سازد این دو باشگاه رقابتی برای جذب بازیکن خود از یکدیگر نخواهند داشت. امید است این حرکت جهت بهبود وضعیت فوتبال کشورمان مؤثر و مفید فایده واقع گردد.

عباس انصاری‌فرد
    مدیر عامل باشگاه پیروزی

امیررضا واعظ آشتیانی
    مدیرعامل باشگاه استقلال

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

نامه افشین پیروانی به مدیرعامل پرسپولیس

افشین پیروانی در خصوص اتفاقات اخیر نامه ای خطاب به مدیرعامل پرسپولیس ارسال کرد که به دستور مدیرعامل پرسپولیس برای اطلاع و قضاوت عموم در سایت باشگاه قرار می‌گیرد.
    به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس متن این نامه به شرح ذیل است:

برادر محترم جناب آقای حاج عباس انصاری‌فر
    مدت‌هاست شما به هر دلیلی راجع به من؛ حق و ناحق، درست و نادرست حرف زدید و گفتید و نوشتید و من به حرمت تیمی که رنگ قرمز پیراهنش و سبقه و شکل‌گیری‌اش در رگ و خونم جاری است و این تیم را فراتر از فوتبال؛ که یک جریان ملی می‌دانم سکوت اختیار کردم که اگر یار تیم نباشم بارش نشوم. اما تهمت و افتراها آن چنان به نهایت رسیده است و حیا در ادای ادعاها پنهان است و حجب شرمنده و شرمسار شده است.

برادرم؛ شما را که به نام حاج عباس انصاری‌فر حمل حاجی بودن و نام عباس حمل کردن بسیار سنگین است که طواف خانه کعبه نموده‌اید و رشادت جوان بنی‌هاشم نام شماست چه آسان افترا و تهمت و دروغ به کار می‌برید که آدم از آن سوی آب آمده‌ای چون وینگادا که تشرع حمل نمی‌کند به همه شرایط حرفه‌ای و پول و قرارداد حتی از دست دادن سمتش؛ کذب شما را فریاد می‌کند و مدعی می‌شود شما به دروغ ناراحتی و نگرانی خود را به او نسبت داده‌اید. من مدیون راستی و درستی اویم که بسیار از این سمت‌ها بالاتر و ماندگارتر است.»

افشین پیروانی در ادامه نامه خود خطاب به عباس انصاریفرد آورده است: « برادر عزیز راه را سخت و کج کردید که اگر حضور من اینقدر برای شما غیرقابل تحمل بود به مردی و به راستی به خودم می‌گفتید و من نه به رادمردی که به عشق پرسپولیس قبول می‌کردم و خداحافظی.

پس چرا اینقدر ناجوانمردانه و تخریب. شما مرا به بلندپروازی متهم نمودید در سیمایی که میلیون‌ها بیننده دارد. اگر بلند پروازی من به دیگری لطمه نزند چه ضعفی است و چه نادرستی در آن نهان است. من که سرافرازانه سرباز پرسپولیس بوده‌ام. آن زمان که سمتی نداشتم چون یک تماشاگر تشویقش کردم و آن گاه که به یاری خواندنم مشتاقانه و بی‌واسطه و بی اما و اگر یا علی گفتم و آنگاه که آقای افشین قطبی ساعت سه صبح از ایران رفتند و من قربانی این دستور با باید هیات مدیره شدم تا تمرین ده صبح تیم بی‌مربی نباشد. این بلندپروازی‌ که شما ترور و تخریب‌اش می‌کنید برایم افتخار است که از خود گذشتم تا تیم پرسپولیس رنگ قرمز و عشقم برقرار بماند.»

در ادامه این نامه آمده است:« آقا شما با چه دانشی از مربی با دانش صحبت می کنید و تخریبش می‌کنید که در کنار تیم فرانسوی کار کرده ام. شما بی‌شک طرفدار خوبی برای پرسپولیس نبوده‌اید که در اوج حساسیت مسابقات مهم و جام حذفی با این که می‌دانستید تیم نیازمند آرامش است هر روز و ساعت به مصاحبه ها و گفت و گوهای کذب از تیم سلب آرامش کردید. اما من جوان که باید مثلا الگویم شما باشد سکوت پیشه کردم که مبادا آرامش بایسته تیم ترک بردارد و گرنه این نوشته را بایستی 10 روز پیش می‌نوشتم و این گفته‌ها را باید 10 روز پیش می‌گفتم.

من به عنوان یک پرسپولیسی از شما به عنوان مدیرعامل یا شاید عامل مدیر می گذرم که پرسپولیس را عشق است اما در معنا شما را به خداوندگار واگذار خواهم کرد. من سد و مانع شما بودم. شما این سد را برداشته اید. در آتیه شاهد اتفاقاتی خواهیم بود که خواهید دید و آنجاست که من همه چیز و همه پشت و پس و نبایدها را خواهیم گفت. شما با همه مانع‌ها چون هدایتی، کریمی و... هم برخورد خواهید کرد. آیا آنها را هم خواهید شکست؛ چون من؟ »

پیروانی در ادامه نامه خود آورده است:« سلام مرا به دوستان، آن پیشکسوت خانه نشین و در کمین نشین مربی‌ها برای برکناری برسانید که پس از کمین سکوهای تیم پیکان از فرط بی‌تیمی و دوری از فوتبال ارتوپد شده و به پشتوانه جنابعالی می‌خواهد گردن عابدزاده و باقری بشکند. کاش این رشادت در شکستن را در زمان مربی‌گری‌اش داشت تا با ترس و لرز ارنج تیم اعلام نکند. آنقدر نادوست داشتنی که همه چشم دیدن‌اش را نداشته باشد. ایشان چه خوب می‌فهمد که کریمی خودش را به کمر درد زده و خداوند از سر لطف به کمر چه کسی خواهد زد.
    در آخر بد نمی‌دانم بگویم روزی خواهند رفت و آنچه می‌ماند مردی و مردانگی و سلامت و درستی است که هیچ وقت تمام نخواهد شد.

حاج عباس سدشکن؛ زمان، قاضی خوبی است که می‌گذرد. من روزی خواهم آمد و با جان و دل و وجودم ارادتم را به پرسپولیس و هوادارانش اعلام خواهم نمود؛ چرا که ترانه و باد را مردم در اختیار دارند و چه کسی می‌تواند بر ترانه قفل زند.
    با احترام افشین پیروانی.»

دستور مدیرعامل پرسپولیس در خصوص این نامه:

روابط عمومی محترم:

متن فوق دریافت شد. خواهشمند است صرفاً برای اطلاع و قضاوت عمومی روی سایت رسمی باشگاه منتشر شده و برای حفظ شأن و حرمت پرسپولیس از ارائه هرگونه پاسخی اجتناب گردد. مراقب باشید حرمت دوستانی مانند افشین پیروانی بر ما لازم است.

عباس انصاری‌فرد

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

نامه افشین پیروانی به مدیرعامل پرسپولیس

پیروانی در ادامه نامه خود آورده است:« سلام مرا به دوستان، آن پیشکسوت خانه نشین و در کمین نشین مربی‌ها برای برکناری برسانید که پس از کمین سکوهای تیم پیکان از فرط بی‌تیمی و دوری از فوتبال ارتوپد شده و به پشتوانه جنابعالی می‌خواهد گردن عابدزاده و باقری بشکند. کاش این رشادت در شکستن را در زمان مربی‌گری‌اش داشت تا با ترس و لرز ارنج تیم اعلام نکند. آنقدر نادوست داشتنی که همه چشم دیدن‌اش را نداشته باشد. ایشان چه خوب می‌فهمد که کریمی خودش را به کمر درد زده و خداوند از سر لطف به کمر چه کسی خواهد زد.
    این که اینجا گفت کیه؟چکار کرده؟
    Last edited by malkemid; 12-05-2009 at 21:21.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •