بعضی از دوستانی که در پشتیبانی هستن واقعا با انصاف هستن. من چند بار مشکل آی پی داشتم با تماس به 2020 آی پی رو برام تغییر دادن و مشکلم در باز کردن سایت هایی مثل اینستاگرام یا تلگرام رو حل کرد !
بعضی از دوستانی که در پشتیبانی هستن واقعا با انصاف هستن. من چند بار مشکل آی پی داشتم با تماس به 2020 آی پی رو برام تغییر دادن و مشکلم در باز کردن سایت هایی مثل اینستاگرام یا تلگرام رو حل کرد !
دوست عزیز میتوانید خرید کنید هیچ مشکلی ندارد
ممنون از دوستانی که پاسخ دادند.
مخابرات رفته بودم فعال کنم گفتش نمیشه حجم خرید رو پس پرداخت مجبور شدم پیش پرداخت بگیرم.از سایت میشه به پس پرداخت تبدیل کنم؟!
کنترل پنل من هیچیش کار نمیکنه!
تغییر سرویس توش هیچ سرویسی نیست! توربو اسپید هر چی میزنم 16 مگ دکمه اوکی کار نمیکنه! تغییر ازpostpais به prepaid ارور invalidserid میزنه.
چرا؟
کنترل پنل من هیچ فایده و سودی نداره و هیچ تغییری ایجاد نمیکنه و هیچیش کا رنمیکنه.( لعنت بر مخابرات که مردم رو مسخره کرده)![]()
سلام دوستانی که طعم تابستانه 2 الی 16 مگ دارن تست کنند ببینند دانلود از سرور خارجی پایین هست ولی دانلود از سرور ایران عالی و خوب هست یا فقط برای من اینطوریه؟
همه سرویس های اینترنتی ایرانی اینطوریه
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
همون بهتر پیش پرداخت گرفتی. پس پرداخت حساب و کتاب نداره هر کی پس پرداخت گرفته پشیمون سر برج 100-200 هزار پول داده.
وقتی خط تخلیه شده باشه چراغ DSL چشمک میزنه.
دوستان کسی از تعرفه فیبرنوری FTTX مخابرات خبر داره؟ ثبت نامش شروع شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
سلام دوستان.
بالاخره سرویس پیش پرداخت 16مگابیت 24GB وصل شد.کیفیتش که خوبه اگه همینجوری بمونه عالیه.
![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)