دوستان با سلام می خواستم کمکم کیند یه تعرفه پارس آنلاین بگیرم نمی خواهم بیشتر از25 هزارتومن باشه و نامحدود باشه
دوستان با سلام می خواستم کمکم کیند یه تعرفه پارس آنلاین بگیرم نمی خواهم بیشتر از25 هزارتومن باشه و نامحدود باشه
پارس آنلاین سرویس 128 نامحدود می ده؟
حدس من هم همین بود.تو تاپیکهای قدیمی هم نوشتم.اگه کسی که 128 داره شبها بیشتر از 281 مگابایت دانلود کنه میشه کاربر پر مصرف.
این 2 تا 7 هم اگه باعث بشه که ترفند از کار بیفته خیلی بدمیشه.
من یک مگ دارم شبها سرعتش از 100 کمتر نمیشه.با توجه به منطقه مخابراتی فرق میکنه ولی پایینترین سرعتی که من داشتم 85 کیلوبایت بوده.
سام عزیز
شما که وضع این مملکت رو میدونی خودتم هی از این شاخه به اون شاخه میری، بعضی بحث ها باید توی جای خودش بشه نه توی تاپیک یه ISP این بحث شما خیلی گسترده است، من جای شما بودم اینو توی نتورک یا ادمینز باز می کردم که بحث تخصصی باشه.
دقت کن که انتظار نمیره هرکسی که از اینترنت استفاده می کنه باید ریز و درشتش رو بدونه نه تنها توی ایران بلکه همه جای دنیا همینه!
Last edited by FerineFast; 25-08-2012 at 14:34.
من هم وقتی با فایرفاکس آپدیت می کنم یا خود ویندوز رو آپدیت می کنم معمولا روی 190 هستش و با idm هم فیکس روی 194 می مونه و به نظرم نیاز نبود اینقدر روی این مساله حساس بشید. اما جالبه که توی موبایل من که سیمبینه بروزرها و حتی دانلود منیجرم که اسمش smartget هست نمی تونه از این 190 کیلوبایت استفاده کنه و فقط نرم افزار دانلودم اگر چند تا فایل رو با هم دانلود کن می تونه از کل پهنای باند استفاده کنه و اینهم احتمالا از سیمبینم اگر دوستان در دانلود با اندروید موبایلشون تجربه دارن نظر بدن. آخه من خودم بعضی وقتها سیستمم رو روشن نمی کنم بلکه با استفاده از تایمر این برنامه، می زارم توی ساعات رایگان دانلود کنه بالاخره استفاده از پی سی هم مصرف برق داره هم استهلاک
اگه اینطوری باشه که شرایط بدتر از اون چیزی خواهد بود که اولش فکر میکردیم!
ما اول فکر میکردیم در ابتدا میتونیم در ساعات رایگان شبانه با سرعت بالا دانلود کنیم و اگه از مرز مجاز حجمی بگذریم محدود میشیم
اما با این وصفی که شما گفتین، و با توجه به شلوغی در ساعات ترافیک رایگان، عملاً از 15اُم همه سرعت دانلود شبانشون ماکزیمم میره روی سرعت واقعی سرویسی که خریدن و قاعدتاً دیگه از سرعت بالای 120 دیگه خبری نخواهد بود
سپاس
512 خوزستان
دیشب 320 مگ
پریشب 0
شب قبلش 50
شب قبل ترش 120
شب قبل تر ترش 0
:@:@:@:@
یادش بخیر دوسال پیش که سر پا بود شبی 800 مگ دانلود داشتیم:-P
Sent from my Xperia S using Tapatalk 2
به لینکهاتون هم بستگی داره.مثلا آپلودباز یا مدیافایر خیلی پرسرعت هستن و کیفیتشون خوبه.
درباره اون موضوعی هم که فرمودید نیاز نبود اینقدر روی این مساله حساس بشیم حق با شماست ولی اینجا قراره کاربرا مسائل و مشکلاتشونو مطرح کنن و با هم بحث کنن ولی اون دوستمون میگفت من پارس آنلاینی نیستم و وضعیت دانلودمو میذارم اگه وضع شما مثل من نبود مشکل داری.
این که نمیشه یه نفر سرویس خودشو معیار و ملاک کیفیت اینترنت بدونه.
به هرحال اگه موجبات ناراحتی دوستان رو فراهم کردن عذر میخوام چون خیلی ها احتمالا اون تاپیکها رو خوندن.اما قضاوت با شما کاربرای عزیز.من هیچ وقت خودمو نابغه اینترنت نمیدونم اما ایشون همون اول بسم الله تکیه کلامش اینه: شما نمیفهمی شما نمیدونی.
Last edited by csssaeed; 25-08-2012 at 18:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)