تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1856 از 4428 اولاول ... 856135617561806184618521853185418551856185718581859186018661906195623562856 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,551 به 18,560 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوستان با سلام می خواستم کمکم کیند یه تعرفه پارس آنلاین بگیرم نمی خواهم بیشتر از25 هزارتومن باشه و نامحدود باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

پارس آنلاین سرویس 128 نامحدود می ده؟

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام
    الان از پارس آنلاین باهام تماس گرفتن
    اون روز من یه شکایت نوشتم

گفتن ما خواهش میکنم به شایعاتی که در مورد طرح جدید بیرون گفته میشه گوش ندید.. فقط ساعات استفاده از 2 تا 7 شده همین..جز این حرفی زده بشه که مثلا شرکت بعضی کاربراشو میخواد محدود کنه کاملا دروغ و شایعه است.. منم گفتم ایشالا همینطور که میگین باشه
    گفت مشکل اینه ما تا امروز برای سرویس 128 هم سرعت تا 150 دانلود دادیم به 256 هم یه کمی بیشتر و به بقیه هم همینطور..درحالی که سرعت واقعی اونا باید همون 16-32 باشه. گفت در ساعات اوج مصرف که همه استفاده میکنن هدف اینه هر کس در حد سرعت واقعی خودش و یا بیشتر دانلود کنه ولی در ساعات کم مصرف ما تضمین می کنیم سرعت شما باز به 150 و 200 باز برسه.
    گفت اگه دفعه بعد دید سرعت در ساعات کم مصرف به 150 و 200 و مطلوب نرسید شما حق دارین شکایت کنید اما در ساعات اوج مصرف اگه سرعت واقعی خودتونو دریافت نکردین مثلا با 12 یا 10 یا کمتر دانلود کردین شکایت کنید.!!!!!
    گفت بازم در پایان تماس این اطمینان و میدم که تنها فرقی که از 15 شهریور براتون اتفاق میوفته همون 2 تا 7 هست و بس و اصلا نگران نباشد.و خواهشا به بقیه هم اطلاع رسانی کنید .. ما هم زیر فشار شایعات هستیم و فقط به کمک کاربرامون میتونیم با شایعه مقابله کنیم.

دوستان اینارو به من گفتن... البته اینم بگم نباید کوتاه اومد...باور کنید همه این فعالیت ها ی ما شکایت نوشتن و این مسائل باعث میشه که از کارشون عقب نشینی کنن.
    بازم باید ادامه بدیم فعالیت هامون.
    در کل اینم بگم حرف حساب اینا 1 چیزه ! اونم پول. دلار و قیمت نوجومی اون اثر گذاشته. توو مملکتی که واسه علم برای دانشجو ارز مسافرتی نمیدن مطمن باشین واسه اینرنتشم دلار نمیدن در نتیجه باعث میشه شرکتی مثل پارس آنلاین خسیس بشه.

طرف میگه به هر حال کسی که 400 تومن میده در ماه به یه سرویس پرسرعت با شما که واسه 3 ماه 27 تومن دادی برای 256 باید فرقی باشه یا نه؟؟ گفتم خب.. گفت خب نه اول جواب منصفانه بدین بعد.. گفتم آره )
    حدس من هم همین بود.تو تاپیکهای قدیمی هم نوشتم.اگه کسی که 128 داره شبها بیشتر از 281 مگابایت دانلود کنه میشه کاربر پر مصرف.
    این 2 تا 7 هم اگه باعث بشه که ترفند از کار بیفته خیلی بدمیشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه 3FX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

شبانه اكانت 512 و 1 مگ سرعتش چند هست ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

شبانه اكانت 512 و 1 مگ سرعتش چند هست ؟
    من یک مگ دارم شبها سرعتش از 100 کمتر نمیشه.با توجه به منطقه مخابراتی فرق میکنه ولی پایینترین سرعتی که من داشتم 85 کیلوبایت بوده.

حـــــرفـه ای FerineFast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

سام عزیز
    شما که وضع این مملکت رو میدونی خودتم هی از این شاخه به اون شاخه میری، بعضی بحث ها باید توی جای خودش بشه نه توی تاپیک یه ISP این بحث شما خیلی گسترده است، من جای شما بودم اینو توی نتورک یا ادمینز باز می کردم که بحث تخصصی باشه.
    دقت کن که انتظار نمیره هرکسی که از اینترنت استفاده می کنه باید ریز و درشتش رو بدونه نه تنها توی ایران بلکه همه جای دنیا همینه!
    Last edited by FerineFast; 25-08-2012 at 14:34.

7. این کاربر از FerineFast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

باید دید بقیه کاربران پارس انلاین چی میگند اینجوری که شما میگی بسیار عالی است و هیچ اعتراضی کسی نداره انگار شما خودت مستقیما از پارس انلاین دارید اینو میگید
    من هم وقتی با فایرفاکس آپدیت می کنم یا خود ویندوز رو آپدیت می کنم معمولا روی 190 هستش و با idm هم فیکس روی 194 می مونه و به نظرم نیاز نبود اینقدر روی این مساله حساس بشید. اما جالبه که توی موبایل من که سیمبینه بروزرها و حتی دانلود منیجرم که اسمش smartget هست نمی تونه از این 190 کیلوبایت استفاده کنه و فقط نرم افزار دانلودم اگر چند تا فایل رو با هم دانلود کن می تونه از کل پهنای باند استفاده کنه و اینهم احتمالا از سیمبینم اگر دوستان در دانلود با اندروید موبایلشون تجربه دارن نظر بدن. آخه من خودم بعضی وقتها سیستمم رو روشن نمی کنم بلکه با استفاده از تایمر این برنامه، می زارم توی ساعات رایگان دانلود کنه بالاخره استفاده از پی سی هم مصرف برق داره هم استهلاک

داره خودمونی میشه Kaiser 2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    الان از پارس آنلاین باهام تماس گرفتن
    اون روز من یه شکایت نوشتم

گفتن ما خواهش میکنم به شایعاتی که در مورد طرح جدید بیرون گفته میشه گوش ندید.. فقط ساعات استفاده از 2 تا 7 شده همین..جز این حرفی زده بشه که مثلا شرکت بعضی کاربراشو میخواد محدود کنه کاملا دروغ و شایعه است.. منم گفتم ایشالا همینطور که میگین باشه
    گفت مشکل اینه ما تا امروز برای سرویس 128 هم سرعت تا 150 دانلود دادیم به 256 هم یه کمی بیشتر و به بقیه هم همینطور..درحالی که سرعت واقعی اونا باید همون 16-32 باشه. گفت در ساعات اوج مصرف که همه استفاده میکنن هدف اینه هر کس در حد سرعت واقعی خودش و یا بیشتر دانلود کنه ولی در ساعات کم مصرف ما تضمین می کنیم سرعت شما باز به 150 و 200 باز برسه.
    گفت اگه دفعه بعد دید سرعت در ساعات کم مصرف به 150 و 200 و مطلوب نرسید شما حق دارین شکایت کنید اما در ساعات اوج مصرف اگه سرعت واقعی خودتونو دریافت نکردین مثلا با 12 یا 10 یا کمتر دانلود کردین شکایت کنید.!!!!!
    گفت بازم در پایان تماس این اطمینان و میدم که تنها فرقی که از 15 شهریور براتون اتفاق میوفته همون 2 تا 7 هست و بس و اصلا نگران نباشد.و خواهشا به بقیه هم اطلاع رسانی کنید .. ما هم زیر فشار شایعات هستیم و فقط به کمک کاربرامون میتونیم با شایعه مقابله کنیم.

دوستان اینارو به من گفتن... البته اینم بگم نباید کوتاه اومد...باور کنید همه این فعالیت ها ی ما شکایت نوشتن و این مسائل باعث میشه که از کارشون عقب نشینی کنن.
    بازم باید ادامه بدیم فعالیت هامون.
    در کل اینم بگم حرف حساب اینا 1 چیزه ! اونم پول. دلار و قیمت نوجومی اون اثر گذاشته. توو مملکتی که واسه علم برای دانشجو ارز مسافرتی نمیدن مطمن باشین واسه اینرنتشم دلار نمیدن در نتیجه باعث میشه شرکتی مثل پارس آنلاین خسیس بشه.

طرف میگه به هر حال کسی که 400 تومن میده در ماه به یه سرویس پرسرعت با شما که واسه 3 ماه 27 تومن دادی برای 256 باید فرقی باشه یا نه؟؟ گفتم خب.. گفت خب نه اول جواب منصفانه بدین بعد.. گفتم آره )
    اگه اینطوری باشه که شرایط بدتر از اون چیزی خواهد بود که اولش فکر میکردیم!

ما اول فکر میکردیم در ابتدا میتونیم در ساعات رایگان شبانه با سرعت بالا دانلود کنیم و اگه از مرز مجاز حجمی بگذریم محدود میشیم
    اما با این وصفی که شما گفتین، و با توجه به شلوغی در ساعات ترافیک رایگان، عملاً از 15اُم همه سرعت دانلود شبانشون ماکزیمم میره روی سرعت واقعی سرویسی که خریدن و قاعدتاً دیگه از سرعت بالای 120 دیگه خبری نخواهد بود

سپاس

10. این کاربر از Kaiser 2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه The Black Dahlia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    هر جا اینترنتم به راه باشه !

پيش فرض

512 خوزستان
    دیشب 320 مگ
    پریشب 0
    شب قبلش 50
    شب قبل ترش 120
    شب قبل تر ترش 0
    :@:@:@:@
    یادش بخیر دوسال پیش که سر پا بود شبی 800 مگ دانلود داشتیم:-P

Sent from my Xperia S using Tapatalk 2

12. 2 کاربر از The Black Dahlia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

من هم وقتی با فایرفاکس آپدیت می کنم یا خود ویندوز رو آپدیت می کنم معمولا روی 190 هستش و با idm هم فیکس روی 194 می مونه و به نظرم نیاز نبود اینقدر روی این مساله حساس بشید. اما جالبه که توی موبایل من که سیمبینه بروزرها و حتی دانلود منیجرم که اسمش smartget هست نمی تونه از این 190 کیلوبایت استفاده کنه و فقط نرم افزار دانلودم اگر چند تا فایل رو با هم دانلود کن می تونه از کل پهنای باند استفاده کنه و اینهم احتمالا از سیمبینم اگر دوستان در دانلود با اندروید موبایلشون تجربه دارن نظر بدن. آخه من خودم بعضی وقتها سیستمم رو روشن نمی کنم بلکه با استفاده از تایمر این برنامه، می زارم توی ساعات رایگان دانلود کنه بالاخره استفاده از پی سی هم مصرف برق داره هم استهلاک
    به لینکهاتون هم بستگی داره.مثلا آپلودباز یا مدیافایر خیلی پرسرعت هستن و کیفیتشون خوبه.
    درباره اون موضوعی هم که فرمودید نیاز نبود اینقدر روی این مساله حساس بشیم حق با شماست ولی اینجا قراره کاربرا مسائل و مشکلاتشونو مطرح کنن و با هم بحث کنن ولی اون دوستمون میگفت من پارس آنلاینی نیستم و وضعیت دانلودمو میذارم اگه وضع شما مثل من نبود مشکل داری.
    این که نمیشه یه نفر سرویس خودشو معیار و ملاک کیفیت اینترنت بدونه.

به هرحال اگه موجبات ناراحتی دوستان رو فراهم کردن عذر میخوام چون خیلی ها احتمالا اون تاپیکها رو خوندن.اما قضاوت با شما کاربرای عزیز.من هیچ وقت خودمو نابغه اینترنت نمیدونم اما ایشون همون اول بسم الله تکیه کلامش اینه: شما نمیفهمی شما نمیدونی.
    Last edited by csssaeed; 25-08-2012 at 18:19.

14. این کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •