تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1856 از 2199 اولاول ... 8561356175618061846185218531854185518561857185818591860186619061956 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,551 به 18,560 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    بچه ها من قبلا وایمکس ایرانسل داشتم ، الآن وایرلس گرفتم و مودمم رو میفروشم
    Model : FMM-130
    این مدل بهترین آنتن دهی رو داره ، ولی وای فایش از مدل دیگه که از رده خارج شده ضعیف تره - آداپتور هم داره
    صفر این مدل با هزینه نصب و مالیات و امثال اینها حدود 230 میشه - مال من فک کنم 8 تومن هم داخل حساب داره - میفروشم 150 ( یکی از دوستام همین مدل رو همین قیمت فروخته) - پارسال شهریور ماه خریدمش
    اگر تو اصفهان باشید حضوری میتونم بدم
    بامن اینگونه در ارتباط باشید :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

ip جدید گسترش ارتباطات

31.184

دیشب با ای پی 91 که سرعت خوب بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_z051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    یه جای دور...

پيش فرض

ریدن به این مبینت
    همین صفحه فرم رو بزور باز می‌کنه
    گرون و بی‌ کیفیت
    حرومشون بشه
    ،، آقا کسی‌ بخواد اشتراکش رو ببنده مودم رو تحویل میگیرن خودشون ؟

4. 5 کاربر از ali_z051 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ریدن به این مبینت
    همین صفحه فرم رو بزور باز می‌کنه
    گرون و بی‌ کیفیت
    حرومشون بشه
    ،، آقا کسی‌ بخواد اشتراکش رو ببنده مودم رو تحویل میگیرن خودشون ؟

بستگی داره به اینکه طرح رو کی گرفتین و چقدر ازش باقی مونده. من که توی این سه سال بعد از بارها شکایت و اومدن کارشناس به محل، دوبار بهم گفتن که بیا پولت رو پس بگیر و برو. البته چون وضعیت مخابرات محل دست کمی از مبین‌نت یا ایرانسل نداره ناچاراً موندم. اما فکر کنم بعد از شکایت باقیمونده پول رو بهتون می‌دن. اما فکر کنم مودم رو ازتون نگیرن، چون به من که در این مورد چیزی نگفتن. برام جالب هست که ببینم آیا کسی تابحال اینکار رو تا ته انجام داده وپولش رو گرفته یا نه؟!؟

البته این رو بگم که مشکل ذاتی و عمومی مبین‌نت گرونی اون هست. وگرنه در مورد سرعت همه چیز به کیفیت و قدرت سیگنال شما و البته ترافیک محل‌تون برمی‌گرده. برای همین توی همین تاپیک داریم کسانی که با مبین‌نت اصلاً مشکل دارن و ماچش هم می‌کنن می‌ذارن بالای سرشون. از نوع صحبت شما مشخصه که هم مشکل سیگنال دارین و هم احتمالاً ترافیک. می‌شه مشخصات RSSI و هر دو CINR رو بگید که ببینم شما در چه وضعیتی هستین. RSSI من که اکثر مواقع بالای منفی ۷۰ هست و تابحال به منفی ۶۵ یا پائین‌تر که مورد ادعای پشتیبانی شرکت هست،‌ نرسیدم.
    Last edited by ninipc; 20-10-2013 at 23:08.

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

سلام
    بچه ها من قبلا وایمکس ایرانسل داشتم ، الآن وایرلس گرفتم و مودمم رو میفروشم
    Model : FMM-130
    این مدل بهترین آنتن دهی رو داره ، ولی وای فایش از مدل دیگه که از رده خارج شده ضعیف تره - آداپتور هم داره
    صفر این مدل با هزینه نصب و مالیات و امثال اینها حدود 230 میشه - مال من فک کنم 8 تومن هم داخل حساب داره - میفروشم 150 ( یکی از دوستام همین مدل رو همین قیمت فروخته) - پارسال شهریور ماه خریدمش
    اگر تو اصفهان باشید حضوری میتونم بدم
    بامن اینگونه در ارتباط باشید :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    100 خریدار هستم -خودم مودم مبین نت خریدم 100- بیشتر از این کسی ازت نمیخره یا شانست یه ادم بسکوت به طورت بخوره

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_z051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    یه جای دور...

پيش فرض

بستگی داره به اینکه طرح رو کی گرفتین و چقدر ازش باقی مونده. من که توی این سه سال بعد از بارها شکایت و اومدن کارشناس به محل، دوبار بهم گفتن که بیا پولت رو پس بگیر و برو. البته چون وضعیت مخابرات محل دست کمی از مبین‌نت یا ایرانسل نداره ناچاراً موندم. اما فکر کنم بعد از شکایت باقیمونده پول رو بهتون می‌دن. اما فکر کنم مودم رو ازتون نگیرن، چون به من که در این مورد چیزی نگفتن. برام جالب هست که ببینم آیا کسی تابحال اینکار رو تا ته انجام داده وپولش رو گرفته یا نه؟!؟

البته این رو بگم که مشکل ذاتی و عمومی مبین‌نت گرونی اون هست. وگرنه در مورد سرعت همه چیز به کیفیت و قدرت سیگنال شما و البته ترافیک محل‌تون برمی‌گرده. برای همین توی همین تاپیک داریم کسانی که با مبین‌نت اصلاً مشکل دارن و ماچش هم می‌کنن می‌ذارن بالای سرشون. از نوع صحبت شما مشخصه که هم مشکل سیگنال دارین و هم احتمالاً ترافیک. می‌شه مشخصات RSSI و هر دو CINR رو بگید که ببینم شما در چه وضعیتی هستین.
    RSSI
    من که اکثر مواقع بالای منفی ۷۰ هست و تابحال به منفی ۶۵ یا پائین‌تر که مورد ادعای پشتیبانی شرکت هست،‌ نرسیدم.

سلام دوست عزیز، من مودمم همیشه ثابت هست اصلا جابجاش نمیکنم چون رو بهترین حالت هست

RSSI: -71.23dBm
    CINR: 29.61/25.02(R3/R1)dB
    TX power: 5dBm
    تقریبا الان ۱ سال و نیم هست از مبینت استفاده می‌کنم روز به روز داره بد تر می‌شه...
    طرحشون رو به اسم ضریب اشتراک ۱ به ۴ میفروشن اونم اولا فقط برا ۲ مگ‌ صدق میکرد
    بعد اومدن طرح هارو 2 برابر گرون کردن همین ضریب ۱ به ۴ رو از رو ۲مگ‌ هم برداشتن.. یعنی‌ الان اگه کسی‌ ۲ مگ‌ داشته باشه با سرعت ۲۵۶ دانلود می‌کنه قبلان نزدیک به ۴۰۰ دانلود می‌کردم
    خلاصه ۲ روز دیگه همین دانلود شبانه هم برمی‌دارن.
    الان هم ۵۱۲ دارم با حداقل سرعت دانلود ۶۴ درصورتی که ضریب اشتراک ۱ به ۴ باید حداقل ۱۲۸ باشه.....

درضمن طرح ۲ مگ‌ ۳ گیگ داشته باشی‌ زودتر از ۵۱۲، ۳گیگ تموم می‌شه ظاهراً!
    نه اینکه واسه سرعت زیاد..نه ، انگاری کلاه بردار هم هستن
    والا من بیشترین طرحم ۲ مگ‌ بود تو این 1 سال ، الان با ۵۱۲ روزانه هم دانلود می‌کنم، اگه ۲مگ‌ بود خیلی‌ زود تموم میشد !!
    ولی‌ کسی‌ باورش نمی‌شه این قضیه‌رو...
    الان هم که کلا داغونه خدارو شکر
    Last edited by ali_z051; 21-10-2013 at 00:20.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام دوست عزیز، من مودمم همیشه ثابت هست اصلا جابجاش نمیکنم چون رو بهترین حالت هست

RSSI: -71.23dBm
    CINR: 29.61/25.02(R3/R1)dB
    TX power: 5dBm
    تقریبا الان ۱ سال و نیم هست از مبینت استفاده می‌کنم روز به روز داره بد تر می‌شه...
    طرحشون رو به اسم ضریب اشتراک ۱ به ۴ میفروشن اونم اولا فقط برا ۲ مگ‌ صدق میکرد
    بعد اومدن طرح هارو 2 برابر گرون کردن همین ضریب ۱ به ۴ رو از رو ۲مگ‌ هم برداشتن.. یعنی‌ الان اگه کسی‌ ۲ مگ‌ داشته باشه با سرعت ۲۵۶ دانلود می‌کنه قبلان نزدیک به ۴۰۰ دانلود می‌کردم
    خلاصه ۲ روز دیگه همین دانلود شبانه هم برمی‌دارن.
    الان هم ۵۱۲ دارم با حداقل سرعت دانلود ۶۴ درصورتی که ضریب اشتراک ۱ به ۴ باید حداقل ۱۲۸ باشه.....

درضمن طرح ۲ مگ‌ ۳ گیگ داشته باشی‌ زودتر از ۵۱۲، ۳گیگ تموم می‌شه ظاهراً!
    نه اینکه واسه سرعت زیاد..نه ، انگاری کلاه بردار هم هستن
    والا من بیشترین طرحم ۲ مگ‌ بود تو این 1 سال ، الان با ۵۱۲ روزانه هم دانلود می‌کنم، اگه ۲مگ‌ بود خیلی‌ زود تموم میشد !!
    ولی‌ کسی‌ باورش نمی‌شه این قضیه‌رو...
    الان هم که کلا داغونه خدارو شکر

پس شما همچین هم وضعتون بد نیست و من تازه در بهترین شرایط شبیه وضع بد شما هستم و شما شاید وضعیت من رو باور نکنید. اینجا قبلاً هم چند بار گفتم که آپلود خیلی بدی دارم و هیچ وقت هم پشتیبانی یا کارشناسهای اعزامی نتونستن (یا نخواستن) مشکل رو پیدا کنن. در مورد سرعت هم مقدار زیادی سوای ویژه بودن طرح، به ترافیک محل هم برمی‌گرده. منطقه من چون ADSL مشکل داره، مشتریهای وایمکس بخصوص مبین‌نت هم زیاده. البته بگم یه روزهایی که دیگه هرگز ندیدیم کیفیت به بالای ۹۵ درصد رسیده بود که اون روزها حتی شب هم بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ کیلوبیت دانلود می‌كردم، درصورتی که استاندارد سرعت من طبق طرحم ۱۲۰ تا ۱۴۰ هست. یعنی سرعت سوای ترافیک به کیفیت بسیار عالی سیگنال هم ربط داره. کسانی که اینجا سرعتهای سوپرعالی از مبین‌نت دارن، دیدم که می‌گن سیگنالهای خیلی عالی هم دارن.

بماند به نظر سرعتهای آنچنانی چیزی هست که دست مردم عادی نمی‌رسه. توی همین فوروم لای صحبتهای یه تاپیک دیگه خوندم که کسی توی خونه‌اش ۶مگابیت با حداقل دانلود ۷۰۰ کیلوبایت داره. دیدم آسیاتک سرعت ۴مگابیتش رو میلیونی می‌فروشه و موندم این ۶مگابیت چطور هست؟ یعنی به نظر گروونفرشی کار همه‌شون هست و فقط مختص مبین‌نت نیست.

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

دوست عزیز، شما سرعتت 512 کیلوبیته و همونطور که شما گفتی باید حداقل سرعتت 128 باشه، اما 128 کیلوبیت، نه کیلوبایت که تو دانلود منیجر نشون داده میشه! برای تبدیل کیلوبیت به کیلوبایت هم باید کیلوبیت رو تقسیم بر 8 کنی (که این 8 هم هیچ ربطی به ضریب اشتراک و این حرفا نداره). پس حداقل سرعت شما به کیلوبایت باید 16 و سرعت استاندارتون هم باید 64 باشه. اگر کمتر از 16 نباشه شما حق شکایت نداری، بیشتر از 64 هم باشه دیگه سیاست شرکته که بیشتر باشه.

پروفشنال Mo5tafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم تا همین چند وقت پیش زیاد به مخابرات خوشبین نبودم، اما اخیراً 1 مگ نامحدود یکی دو تا از دوستان رو تست کردم، اگر نگم عالی بود، حداقل بد هم نبود. با توجه به قیمتش مناسبه.
    همشون سر و ته یه کرباس اند، ببین پینگ مخابرات لعنتی رو (سرعت 256):

جونم بالا اومد تا این پست رو بدم!

11. این کاربر از Mo5tafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ip جدید گسترش ارتباطات

31.184

دیشب با ای پی 91 که سرعت خوب بود
    جدیدا هی سری ایپی جدید اضافه شده
    این ایپی خیلی خوبه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •