احتمالا چون تعطیلات هست و بخش فروش نیست سیستم رو اینجوری تنظیم کردند که مشکلی پیش نیاد.
چند روز بعد از اتمام دوره ترافیکتون ریست شد؟
در مورد عیدی به احتمال بعد از 5 ام که ادارات باز میشه اضافه میکنند.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
احتمالا چون تعطیلات هست و بخش فروش نیست سیستم رو اینجوری تنظیم کردند که مشکلی پیش نیاد.
چند روز بعد از اتمام دوره ترافیکتون ریست شد؟
در مورد عیدی به احتمال بعد از 5 ام که ادارات باز میشه اضافه میکنند.
دوره ی سرویس من تا 21 بود که البته ترافیک آرت به دوره کاری نداره و سر ماه ریست میشه . که احتمالا چون دیدن من هنوز 1ونیم گیگ ترافیک دارم گفتم بزار یه روز دیرتر ترافیکا رو ریست کنیم تا این بنده خدا این باقیمونده ترافیکشم مصرف کنه.که منم دیروز (که روحساب باید ریست میکردن و نکردن) همه ی 1.5 گیگ رو سوزوندم
.
عیدی هم فکر کنم حرفتون درست باشه و همون موقع ها عیدی رو اضاف کنن .
پدر مودم درآمد با این آداپتورینگ
البته من تازگیا شروع کردم و یه خرده روش من لطیف تره من از روش پاورONOFFینگ استفاده میکنم![]()
این آداپتورینگ چیه قضیش ؟![]()
روش جدید هست!!!!!!!!
توی حالت PPPOE که دیگه کانکش روی ویندوز ساخته نمیشه و برای DC کردن راهی جز کشیدن کابل برق مودم نیست.
با Disable کردن کارت شبکه IP عوض نمیشه مگه؟!
اونجوری که احتمال به فنا رفتن مودم هست!
چیز خاصی نیست عزیزم!
گفتیم بچه های شاتل اینورا پیداشون شد ، زیاد چیزی دستگیرشون نشه!
البته بچه ها اینجا زحمت میکشن براشون رمز گشایی میکنن!
فرض کن دو تا سیستم به مودم وصله ، روی اولی disable کنی ، روی دومی چی؟با Disable کردن کارت شبکه IP عوض نمیشه مگه؟!
اونجوری که احتمال به فنا رفتن مودم هست!
البته حدس میزنم!
اصل مودمه ، چه با ریست ، چه کشیدن آداپتور ، چه دکمه خاموش و روشن!
حالا مگه کسی خواست اینطوری تنظیم کنه؟
=============================
راستی این فروم ، اون موقع که ساعت قدیم بود ، جدیدش کرد ، حالا که جدید شده ، اینجا قدیمه!
عجب!![]()
IP کارت شبکه لوکال هست و با Disable کردن اون IP ی که isp به مودم میده تغییر نمیکنه. تقزیبا شاتل هم مثل صبا شده و باید از بریج استفاده بشه تا بتونی سرعتی کمتر از صبا رو به روش DC به زور بگیرید. من صبا نرفتم چون این عیب رو داشت اگر میدونستم تو شاتل هم زمانی مجبور میشم از بریج استفاده کنم هیچ وقت نمی آمدم . راستی در حالت بریج قابلیت وایرلس بودن مودم بدرد نمیخوره و دیگه با استفاده از وایرلس نمیشه از اینترنت استفاده برد.
سرعت اینترنت من بعضی وقت ها (مخصوصاً شب ها)، به طرز عجیبی میاد پایین. یعنی توی باز کردن Page ها هم اذیت می کنه. وسط دانلود هم، خود به خود قطع میشه. با اینکه سرعتم 512 هستش، ولی بعضی موقع ها صفحه ها رو مثل سرعت 64 باز می کنه. دوستان، شما هم این مشکل رو دارین ؟
اگه مشکل از شاتل باشه، این دفعه دیگه تمدید نمی کنم. ترجیح می دم برم سراغ داتک.
من به شما پاسخ پشتیبانی رو میدم:
شما برای 128 اختصاصی حدود 90-80 هزار تومان باید پرداخت کنید.به علت استفاده کاربران در ساعات رایگان و بالا رفتن ترافیک مراکز پایین آمدن سرعت طبیعی می باشد شما می توانید از سرویسهای اختصاصی استفاده بفرمایید.
کاربرای داتک مثل جناب zed2 که ازش تعریف می کنند به احتمال زیاد وضعیتش بهتر از شاتل باشه.
هم اکنون 46 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 46 مهمان)