از وقتی که مخابرات از همارا جدا شده من همه شبا دانلود شبانه بدون افت سرعت داشتم، قبلا فقط دو شب تو هفته سرعت 450 تا میداد بقیه شبا پیج هم وا نمیکرد
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
از وقتی که مخابرات از همارا جدا شده من همه شبا دانلود شبانه بدون افت سرعت داشتم، قبلا فقط دو شب تو هفته سرعت 450 تا میداد بقیه شبا پیج هم وا نمیکرد
![]()
برای من سرعت خیلی خوبه ( سرعت 300 میده امشب ! چون خطم بیشتر از دو مگ نمیکشه تا الان سرعت بیشتر از 230-240 تجربه نکرده بودم ) ولی چه فایده که حجم کم میکنه . 217 مگ حجم داشتم کمی دانلود کرد و مودم رو ریستارت کردم شد 194 ! میخوام بعد از 2 هم امتحان بکنم .
از حجمم کم شد باز...
Last edited by leilash; 28-03-2014 at 01:50.
اقا من از 2 امتحان کردم فعلاحجم کم نکرده ! مثل اینکه ساعت رایگان دانلود برای من از 2 شروع میشه !
الان دانلود گذاشتم امیدوارم صبح پا نشم ببینم حجم تموم شده![]()
من از 2 گذاشتم تا 9 صبح ( امروز جمعه هست ) ولی حدود 1 گیگ از حجم رو خورد !! و مجبور شدم که 5 گیگ هم حجم بخرم ، این اختلال برای من حدود 72 تومن هزینه داشته تو 10 روز !!!!
در حالی که برای خرید سرویس 56 تومن داده بودم برای 3 ماه که اولترا هست !!
پ . ن : الان زنگ زدم پشتیبانی گفت که فردا تماس بگیر به همکاران میگم بررسی و کنن و احتمالا حجم رو برگردونن !!
Last edited by v-abbasi; 28-03-2014 at 09:18.
دوستان کسی تا حالا 2 - 8 رو تست کرده ببینه حجم کم میکنه یا نه ؟
بله منم تا 9 گذاشتم واسه جمعه که امروزه ولی 8 برقا رفت 10 اینا اومد از 7 تا 8 - 1 GB خورد, بخدا اینا لیاقت ندارن... تو چین 6 روزه هتل میسازن اینا عرضه ندارن یه جابجایی رو درست انجام بدن + 99999999999 تا فحش و بدو بیرا به اینا...![]()
دوستان امروز شبانه از 1تا7 بوده
چون بعد از 7 من چند بار تست کردم حجم کم کرد+ اینکه حجم منم رفت ، حالا خوبه 300 مگ بیشتر نبود
عجب گیری کردیم جلوی عید ها![]()
خب معلومه که کم میکنه ، شبانه از 1 تا 7 هست چند روزه همش دارم تست میکنم
دانلود از 1:05 تا 6:55 مناسبه حجم هم کم نمیشه![]()
سلام دوستان کسی دیس کا وری مکس نت رو داره اگه دارین میشه سرعت شبانه شو بگین ممنون میشم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)