داداش واسه باند که 100% همون که گفتم رو بگیر واسه پخش هم 2750 و 3750 از لحاظ صدا هیچ فرقی باهم ندارن هر کدوم که ارزونتره همونو بگیر
داداش واسه باند که 100% همون که گفتم رو بگیر واسه پخش هم 2750 و 3750 از لحاظ صدا هیچ فرقی باهم ندارن هر کدوم که ارزونتره همونو بگیر
درود به همه اساتید. من ی امپ قدیمی jbl jb2023 و ی ساب 3010 کنوود داشتم. امپ قدیمی بود و میگن ک تقلبی هستش ولی صدای خیلی خوبی داشت ساب و باند رو راحت جواب میداد و ماشین رو به لرزه در میآورد.حالا با پولش میخام ی امپ 4 کانال و ی ساب بخرم البته دست دو 300-350 میخام هزینه کنم. لطفا راهنمایی کنید.
اقا سلام اینجا استاد نداریم شرمنده
شما واسه ساب و امپ جفتش میخوای 350 هزینه کنی ؟
- - - Updated - - -
اقا سلام اینجا استاد نداریم شرمنده
شما واسه ساب و امپ جفتش میخوای 350 هزینه کنی ؟
خوب امروز یکم با 145 ور رفتم و صداش رو گرمتر و میدبیس رو بیشتر کردم با اکولایزر ، صداش لذت بخش تر و بهتر شد .
فقط نمیدونم ، 8019 هم میشه با اکولایزر دیتیلشو بیشتر کرد یا نه ، وگرنه اونم انتخاب جذابیه بدون شک .
80 هرتز = +4
165 هرتز = +4
315 هرتز = -1
650 هرتز = -2
1.2k = -2
2k = -2
3.2 = 0
6.4k = -2
10.2k = -2
bass = +4
trible = -2
با این تنظیمات صدا خیلی بهتر شد .
صدا نرم تر شد ، صدای فلتش شارپ ــه و حتی تا حدودی خشن میشه تو ولوم بالا .
Last edited by r0ss0neri; 10-08-2015 at 23:57.
بله. برای جفتش. کارکرده میخام استفاده کنم. نهایت تا 400.
امپ hertz ep1d چطور امپی هست؟200قیمت دادن بهم
مشخصاتش که خوبه قیمتش هم خوبه من صداشو نشنیدم .
- - - Updated - - -
مشخصاتش که خوبه قیمتش هم خوبه من صداشو نشنیدم .
امپ سری d هستش؟
ی ساب خوب هم میخام ک درایو کردنش نیاز به امپ خیلی قوی نداشته باشه و بیس قشنگی بده. 3010 خوب بود ولی زیادی ویبره میداد. دوس دارم هم ویبره بده هم کوبش.
قبلا ی ساب کنوود صداشو شنیدم قشنگ بود البته با امپ مونوی کدنس. شکلو قیافش شبیه 3013 بود.ساب کدنس هم شنیدم صداشو خوشم اومد توی ولم پایین هم صدای بیس قشنگی داشت. ته دل ادمو قلقلک میداد.
ی سوال دیگه. چون باند رو فرکانسش رو کات میکنم آیا نیاز هست به امپ دو کانال خوب یا ی امپ معمولی هم جواب میده؟
خوب من با چند تیپ آهنگ یک ویدیو از صدای پخش گرفتم ، اما خوب این ویدیو نزدیک 2گیگ بود که mp3 ـش کردم ، در مجموع شد 35مگ .
خوب با ویدیو و mp3 نمیشه در مورد صدای پخش 100 درصد قضاوت کرد ، چون یکبار این صدا ضبط شده ، یک باره دیگه داره روی دیوایس شما پخش میشه .
اما با کم کردن بیس اسپیکرتون و حد وسط گذاشتنش میشه تا حدود زیادی به صدای اصلی کامپوننت ها بدون آمپ و ساب رسید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی بعضی آهنگ ها توییتر کمی دیستورت میشد ، که فکر کنم بخاطر کراسش باشه .
Last edited by r0ss0neri; 11-08-2015 at 18:48.
با سلام خدمت همه
من پخش کنود x400 با باند جی وی سی 7158 دارم ..
حالا اگه بخوام امپلی بگیرم که ارزون باشه و خوب مدل پایونیر 3602 چطوره ؟؟؟؟ کم نمیاره ؟؟؟ کلا ی مدل خوب پیشنهاد بدین که قیمتشم خوب باشه در ضمن ماشین پراید صبا هست
چون احساس میکنم صدای خوبی اصلا ندارم ؟؟
برای باند های جلو پیشنهاد چی میدین ؟؟؟ اصلا عوض بشه چقدر تاثیر داره؟؟
دوستم ضبط چینی با دو تا باند چینی رو تیبا انداخته از من بهتر باس داره ؟؟
6404 رو بگیرید بصورت بریج وصل کنید به 7158 .
شما به این باند ، آمپ وصل کنی ، درست تنظیمش کنی ، از لحاظ بیس 718 و امثالهم رو میخوره ، از لحاظ کیفیت هم که فاصلشون زمین تا آسمونه !
- - - Updated - - -
6404 رو بگیرید بصورت بریج وصل کنید به 7158 .
شما به این باند ، آمپ وصل کنی ، درست تنظیمش کنی ، از لحاظ بیس 718 و امثالهم رو میخوره ، از لحاظ کیفیت هم که فاصلشون زمین تا آسمونه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)