تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1856 از 2014 اولاول ... 8561356175618061846185218531854185518561857185818591860186619061956 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,551 به 18,560 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

خوردبين: در اخراج پيرواني نقشي نداشتم

کانون هواداران پرسپولیس: سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: به شايعات توجهي ندارم چون در اخراج پيرواني نقشي نداشتم.
    محمود خوردبين اظهار داشت: بازي بدي را مقابل پاس همدان انجام داديم و هر تيمي كه بد بازي كند مسلما شكست در پايان بازي در انتظارش است.
    وي در خصوص اخراج پيرواني و شايعه دخالت خود در اين زمينه تصريح كرد: دوست ندارم حرفي بزنم چون بر خلاف شايعات نقشي در اين زمينه نداشتم.
    سرپرست پرسپوليس در خصوص وضعيت سرمربي پرتغالي تيم بعد از ناكامي هاي اخير گفت: در مورد رفتن و ماندن وينگادا بهتر است مسئولان باشگاه پاسخگو باشند. من بايد از هواداران عذر خواهي كنم.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

انصاري‌فرد: هدايتي 8 ميليارد هزينه به پرسپوليس تحميل كرده است

کانون هواداران پرسپولیس: عباس انصاري‌فرد امروز در يك برنامه تلويزيوني اظهار داشت: پرسپوليس در صورتي كه از سازمان تربيت‌بدني كمك نمي‌گرفت دچار مشكلات زيادي مي‌شد و شايد اين تيم سرپا نمي‌ماند اما اسناد و مدارك در باشگاه پرسپوليس به ما نشان مي‌دهد هدايتي كمك 5 ميلياردي به ما نكرده است.
    وي افزود: شايد هدايتي اين كمك را طوري حساب كرده كه پول‌هايي را كه از باشگاه پس گرفته را حساب نكرده و فقط پول‌هاي كه داده را در رسانه‌ها منتشر كرده است. اميدوارم هدايتي تمام مسائل را بازگو كند.
    انصاري فرد ادامه داد: تلاش‌ هدايتي براي پرسپوليس را كتمان نمي‌كنم اما ايشان 2 ميليارد به باشگاه كمك كرده و 8 ميليارد به پرسپوليس تحميل كرده است. يعني بودجه‌هاي اضافي را در چارچوب باشگاه قرار داده است. او براي يك بازيكن 70 ‌هزار دلاري؛ 350 هزار دلار هزينه كرده است. پس اين كمك به پرسپوليس نيست بلكه معني ديگري مي‌دهد.

انصاري‌فرد خاطرنشان كرد: اين كار درآمد‌زايي در باشگاه‌ نيست كه يك نفر پول بدهد و همه چيز را به خود خلاصه كند.
    وي در خصوص مذاكره با كشورهاي خارجي درباره پرسپوليس گفت: با كشورهاي مختلف گفت و گو كرده‌ام. آنها به من اعلام كرده‌اند كه قيمت پرسپوليس با هوادارانش بالغ بر هزار ميليارد تومان است. يعني يك افتخار ايران اسلامي كه البته ما نمي‌توانيم از آن استفاده كنيم.
    انصاري فرد يادآور شد: مديري كه 6 ‌ماه در رأس يك كار باشد نمي‌تواند براي موفقيت تيم برنامه‌ريزي كند. تيمي مثل پرسپوليس بايد مديري بالا سرش باشد كه حداقل 5 سال اين تيم را در اختيار بگيرد.
    وي در خصوص وضعيت مالي فصل جديد پرسپوليس نيز گفت: به سازمان تربيت‌بدني اعلام كرده‌ام كه براي فصل جديد هيچ پولي نمي‌خواهيم و حتي به كمك‌هاي شخصي نيز كمك نداريم. پرسپوليس با اين پتانسيل خودش مي‌تواند درآمدزا باشد.
    مديرعامل پرسپوليس در خصوص جذب آرفي مهاجم تيم فوتبال پيام مشهد تصريح كرد: با جذب آرفي به عنوان درآمدزايي هستيم. همين امروز از كشورهاي عربي پيشنهاد داشتم كه سه برابر قراردادي را كه با او بسته‌ام به او بدهند تا من كار نقل و انتقال او را انجام بدهم پس كار من اشتباه نبوده است.اگر بخواهيم در حال حاضر او را بفروشيم پول سه بازيكن را در مي‌آورديم.
    وي در خصوص واگذاري باشگاه پرسپوليس عنوان كرد: طرحي آماده و به مهندس علي‌آبادي و دولت ارائه كرده ايم تا در صورت تصويب كارهاي واگذاري اين تيم به بخش خصوصي انجام شود.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

هدايتي: سازمان تربيت بدني جواب انصاري فرد را بدهد

کانون هواداران پرسپولیس: حسين هدايتي در گفت و گویی درباره اظهارات انصاري فرد مبني بر عدم كمك 5 ميلياردي به باشگاه پرسپوليس عنوان كرد: واقعا براي مديرعامل باشگاه پرسپوليس متاسفم. من براي تمام هزينه‌هايم در باشگاه پرسپوليس اسناد و مدارك دارم و از امور مالي باشگاه نيز نامه‌‌اي درباره كمك 4 ميليارد و هشتصد ميليون توماني تاييديه دارم. اميدوارم سازمان تربيت بدني جواب انصاري فرد را بدهد تا مشخص شود كه چه كسي در حال فريب مردم است. وي ادامه داد: در صورت لزوم و عدم پاسخگويي از سوي مسئولان به حرف هاي كذب انصاري فرد، نامه مسئول مالي باشگاه پرسپوليس را كه حرف هاي من را تاييد مي كند منتشر خواهم كرد تا دست همه براي مردم رو شود.
    هدايتي خاطرنشان كرد: بازيكناني را به پرسپوليس آوردم كه شايد افراد ديگر نمي‌توانستند اين كار را انجام دهند؛ اما حالا مدير عاملي كه من از او حمايت مي‌كردم به من تهمت هزينه‌هاي اضافه را در پرسپوليس مي‌زند.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

فرخزادی: به هدايتي حمله‌ نشد

کانون هواداران پرسپولیس: مجيد فرخزادي در گفت و گویی اظهار داشت: پرسپوليس روز گذشته روز خوبش را پشت سر نگذاشت و متأسفانه حذف شد و ما را شرمنده هواداران هستيم.
    وي در خصوص اتفاقات روز گذشته در ورزشگاه قدس همدان گفت: تعدادي از ليدرها كه لباس هاي خوش‌رنگي پوشيده بودند در آخر بازي به هدايتي بي‌احترامي كردند اما من نديدم كه به رئيس هيات‌مديره حمله كنند.
    فرخزادي افزود: آقاي انصاري‌فرد اعلام كرده كه هيچ ليدري از سوي ايشان به همگان آورده نشده‌ و ما به خاطر اين اظهار‌نظر ايشان هيچ حرفي نمي‌زنيم اما از فروردين‌ماه سال جاري تا آنجايي كه مطلع هستم و اعلام كرديم هيچ ليدري در باشگاه پرسپوليس وجود ندارد.
    عضو هيات مديره پرسپوليس خاطرنشان كرد: اجازه دهيد براي روشن شدن موضوع همه چيز بررسي شود تا مشخص شود كه اين آقايان چه كساني بودند.

فرخزادي در خصوص وضعيت وينگادا گفت: تكليف وينگادا بعد از بازي با الشباب در ليگ قهرمانان آسيا روشن خواهد شد.
    عضو هيات‌مديره پرسپوليس در خصوص هدايتي خاطر نشان كرد: بر همه ما واجب است كه احترام هدايتي را نگه‌داريم. من بعيد مي‌دانم كه چند نفر قدرت اين ديدار را داشته باشند كه بخواهند هدايتي را اذيت كنند.
    فرخزادي در خصوص اظهارات انصاري‌فرد در خصوص مصابحه‌هاي چند روز گذشته وي نيز گفت: در اين باره حرفي نمي‌زنم. به موقعش اگر لازم شد سعي مي‌كنم از خودم دفاع كنم.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

سعيدلو: با احساسات هواداران پرسپوليس بازي شده است

کانون هواداران پرسپولیس: علي سعيد‌لو در گفت و گویی، اظهار داشت: نگاه كردن در چشم مردم مخصوصا هواداران پرسپوليس در اين شرايط سخت است. افرادي در هيات‌مديره پرسپوليس هستند كه مي توانستند اين تيم را در فصل جاري موفق كنند.
    رئيس سابق هيات مديره پرسپوليس افزود: نتايج پرسپوليس و مشكلات اين تيم باعث شده با احساسات علاقه‌مندان به اين تيم بازي شود كه باعث تاسف است.
    سعيدلو خاطرنشان كرد: با علي‌آبادي صحبت كردم اما فعلا بهتر است در اين مورد حرف نزنم و همه چيز را به بعد موكول كنم. اميدوارم اعضاي هيات مديره پرسپوليس دلايل قانع ‌كننده‌اي براي مشكلات خود داشته باشند.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

كريمي و 2 بازيكن ديگر پرسپوليس از فردا در تمرين تيم ملي

کانون هواداران پرسپولیس: مهدي تاج در گفت و گویی عنوان كرد: با توجه به حساسيت شرايط تيم ملي امروز مذاكراتي با مسئولان باشگاه پرسپوليس انجام داديم تا از جمع بازيكنان ملي پوش؛ 3 نفر از آنها به تمرين تيم ملي بيايند و به اردو ملحق شوند.
    وي افزود: با توجه به مذاكرات انجام شده علي كريمي همراه 2 ملي پوش ديگر از فردا در تمرين تيم ملي شركت مي كنند. كميته فني فدراسيون فوتبال و كادر فني تيم ملي علاقمند هستند مازيار زارع و پژمان نوري همراه كريمي به جمع ملي پوشان اضافه شوند.
    عليرضا محمد و رحمان رضايي دو بازيكن ملي پوش ديگر پرسپوليس هستند.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

ضرابي:اخراج وينگادا ارتباطي به من ندارد

کانون هواداران پرسپولیس: مرتضي ضرابي در گفت و گویی ، اظهار داشت: به هيچ عنوان خبري مبني بر اخراج وينگادا را اعلام نكردم و واقعا از شايعات اخير متعجبم. اين موضوع به من هيچ ارتباطي ندارد.
    وي افزود: در صورتي كه خبر جديدي شود مطمئن باشيد از طريق مديرعامل يا هيات مديره به اطلاع مردم خواهد رسيد.
    برخي رسانه‌ها از قول مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس خبر اخراج وينگادا از پرسپوليس را داده بودند.

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

دو باره که این ور ها پیداتون شد

شما فکر خودتون باشید که گروهبان قندلی تون به خاطر پول یه مشت 'گنده باقلی جمع نکنه تا به زور واعظ رو مجبور به قرداد جدید بکنه
    ریپرتشو به مدیر سایت بده
    مثل همیشه پست هاش پاک میشه

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

/اخبار كوتاه از پرسپوليس/
    بازگشت باقري به تمرينات و جلسه انصاري فرد با وينگادا

خبرگزاري فارس: طبق اعلام مسئولان باشگاه پرسپوليس كريم باقري از چهارشنبه در تمرينات شركت خواهد كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس؛ با پادرمياني عباس انصاري فرد و صحبت هاي تلفني با وينگادا و باقري قرار شد اين بازيكن در تمرينات روز چهارشنبه حضور پيدا كند و با رفع مشكلات به تمرين بپردازد. باقري در هفته هاي گذشته با وينگادا مشكل پيدا كرده بود و به همين دليل در تمرينات حضور نداشت. پرسپوليس امروز و فردا تمرين ندارد.

* عباس انصاري فرد مديرعامل باشگاه پرسپوليس اعلام كرد فردا جلسه ويژه اي با نلو وينگادا در خصوص نتايج نامطلوب در ليگ و جام حذفي برگزار خواهد كرد.

*مسئولان باشگاه پرسپوليس كه در حال مذاكره با چند شركت براي اسپانسري در فصل آينده هستند. آنها مقدمات اين كار را انجام دادند و در صورت رسمي قرارداد منعقد مي شود.مسئولان باشگاه پرسپوليس نامي از اين اسپانسر نبرده اند.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

صادقي:مس جواب ندهد با پرسپوليس مذاكره مي كنم

خبرگزاري فوتبال ايران- اميرحسين صادقي مدافع مس كرمان در مورد وضعيتش براي فصل آينده مي گويد: «فعلا منتظر جواب مسئولان مس هستم ولي زياد نمي توانم صبر كنم.»

صادقي در گفت وگو با خبرگزاري فوتبال ايران، با بيان اين مطلب ادامه مي دهد: «مدتي پيش با مسئولان مس حرف زدم ولي اتفاق خاصي نيفتاده است و آنها هم تماسي نگرفتند تا براي تمديد قرارداد مذاكره كنيم. اگر تا دو سه روز آينده جواب ندهند با تيم هاي ديگر از جمله پرسپوليس مذاكره خواهم كرد.»

صادقي تاكيد مي كند: «از استقلال و پرسپوليس پيشنهاد دارم ولي بايد بگويم كه استقلال بدون امير قلعه نويي استقلال نيست و به همين دليل ترجيح مي دهم كه به پيشنهاد پرسپوليس بيشتر فكر كنم.»

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •