تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1855 از 4105 اولاول ... 855135517551805184518511852185318541855185618571858185918651905195523552855 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,541 به 18,550 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

به نظرم باید بره پیش روانپزشک و تایید کنه در صورت اعزام باعث مشکلات روحی زیادی برای طرف می شه
    من موندم چه طور ممکنه کسی که 8 الی 9 سال بیماریش طول کشیده و وضعیت فعلیش رو هر انسانی ببینه دلش خون میشه ! اینا چه طوری روشون شده معاف از رزم کنن ؟!
    ایشون هر روز داروهای موضعی استفاده میکنه هر روز داره قرص های قوی مصراف میکنه قرص هایی که آرامش بخش هم هستن آخه این چه طوری بره خدمت ؟!
    تو پرونده اش حتی دکترش نوشته این بیماریش مزمن ــه حتی این بیماری با استرس شدیدتر میشه حتی بیماریش طوری ــه که به خاطر استرس همین کمیسیون بیشتر سر ایشون در عرض چند روز زخم شد !
    یه مسئله دیگه هم هست تا 10 روز یا یه هفته برای این برگ سبز میفرستن و ممکنه اعتراض بده بهش اضافه خدمت بخوره اینو چیکار کنه ؟
    به رای کمیسیون پزشکی باید تو تهران اعتراض کرد ؟ برای اعتراض حتما خودش باید بره یا یکی از بستگان ( من پسر عمو ــشم ) میتونه بره چون وضعیت جسمی مناسبی نداره

پ.ن : دیروز که اونجا بودم خیلی ها برای چشم اومده بودن هم قبل از جلسه شاد بودن هم بعد از جلسه ! چون قانون به چشم خیلی اهمیت میده ولی به پوست که از همه مهمتره هیچ ارزشی قائل نیست چرا بین بیماری ها اینقدر تفاوت قائلن ؟!

میشه یه جوری شکایت کرد ؟ مثلا به رئیس نظام وظیفه
    Last edited by ittools; 13-11-2013 at 09:09.

داره خودمونی میشه Re zA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    110

پيش فرض

من موندم چه طور ممکنه کسی که 8 الی 9 سال بیماریش طول کشیده و وضعیت فعلیش رو هر انسانی ببینه دلش خون میشه ! اینا چه طوری روشون شده معاف از رزم کنن ؟!
    ایشون هر روز داروهای موضعی استفاده میکنه هر روز داره قرص های قوی مصراف میکنه قرص هایی که آرامش بخش هم هستن آخه این چه طوری بره خدمت ؟!
    تو پرونده اش حتی دکترش نوشته این بیماریش مزمن ــه حتی این بیماری با استرس شدیدتر میشه حتی بیماریش طوری ــه که به خاطر استرس همین کمیسیون بیشتر سر ایشون در عرض چند روز زخم شد !
    یه مسئله دیگه هم هست تا 10 روز یا یه هفته برای این برگ سبز میفرستن و ممکنه اعتراض بده بهش اضافه خدمت بخوره اینو چیکار کنه ؟
    به رای کمیسیون پزشکی باید تو تهران اعتراض کرد ؟ برای اعتراض حتما خودش باید بره یا یکی از بستگان ( من پسر عمو ــشم ) میتونه بره چون وضعیت جسمی مناسبی نداره

پ.ن : دیروز که اونجا بودم خیلی ها برای چشم اومده بودن هم قبل از جلسه شاد بودن هم بعد از جلسه ! چون قانون به چشم خیلی اهمیت میده ولی به پوست که از همه مهمتره هیچ ارزشی قائل نیست چرا بین بیماری ها اینقدر تفاوت قائلن ؟!

میشه یه جوری شکایت کرد ؟ مثلا به رئیس نظام وظیفه
    ببین دوست عزیز از لحاظ معافیت بعضی بیماری ها صراحتاً تو دفترچه امده که اگه طرف داشته باشه مجبوراً سریع معافیت بدن چون دقیقاً تو دفترچه امده مثل نمره بالای چشم یا عرق کردن کف دست

ولی از اون طرف قضیه بعضی بیماری های خاص وجود داره که شاید هم به قول شما بیماری مزمن یا حادی باشه ولی چون تو دفترچه نیومده جز بیماری های متفرقه قرار میگیره که دکترها باید نظر شخصی خودشون و اعمال کنن که معمولا همه جور معافیتی حاضرن بدن ولی معافیت دائم سخت میدن

حالا میتونی شما اعتراض کنی به رای اونها حتی اگه بازم رد بشه تو سربازی همیشه سازمان هایی بالاتر وجود داره که میتونی شکایت کنی و خیالت راحت که پیگیری میشه

ولی خوب معمولا طول میکشه و زمان بره و اگه میخوای سریع به نتیجه برسی و جوابتو سریع بدن یخورده احتیاج به پارتی داره

ا

3. این کاربر از Re zA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooyaabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

این نمره ها و امتحان ها و ... توی آموزشی واسه کسی که نه پارتی داره و نه شرایط تاثیری تو تقسیم داره ؟
    من شاید از 20 -30 نفر شنیدم که همش چرت و پرته ولی این افسر آموزشیمون و فرمانده گروهان همش میگن اینا خیلی مهمه من قول میدم کسی که نمره هاش خوب باشه بیوفته شهر خودش و اینا

( خب اگه ما حال درس خوندن داشتیم واسه ارشد میخوندیم مرد حسابی !!! )

داره خودمونی میشه Re zA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    110

پيش فرض

این نمره ها و امتحان ها و ... توی آموزشی واسه کسی که نه پارتی داره و نه شرایط تاثیری تو تقسیم داره ؟
    من شاید از 20 -30 نفر شنیدم که همش چرت و پرته ولی این افسر آموزشیمون و فرمانده گروهان همش میگن اینا خیلی مهمه من قول میدم کسی که نمره هاش خوب باشه بیوفته شهر خودش و اینا

( خب اگه ما حال درس خوندن داشتیم واسه ارشد میخوندیم مرد حسابی !!! )

ببین به رشته تحصیلی شما ربط داره که چقدر اعلام نیاز داشته باشه تو 90% مواقع چرته ولی تو تقسیم فرض میکنیم من و شما دقیقا یه رشته خوندیم شما هیچ شرایطی نداری منم هیچ شرایطی ندارم هیچ اعلام نیازی هم رشتمون نداره تو اینجور مواقع اون نرم افزار تقسیم براساس نمرات شما رو تقسیم میکنه

ولی چون معمولا اینقدر آدم های پارتی دار و شرایط دار زیادن معمولا فرقی نمیکنه یکیمون یه شهرستان میفته یکیمون یه شهرستان دیگه !!!!!!

6. این کاربر از Re zA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

دوستان من نیروی دریایی ارتش افتادم، لیسانس از دانشگاه علوم پزشکی هم دارم
    من انشا دارم، میتونه بندازتم تهران، اما نمیدونم کجاش بهتره؟
    میدونید کجا بهتره؟برام
    مهمه که توی محل اسکانشون (همون آسایشگاه)، بتونم لپتاپ و اینترنتمو داشته باشم و البته ساعت کاریش تا ظهر باشه که به کارای خودم برسم، شنیدم تهران چون منطقه نظامی نیست، میشه لپتاپو برد و..
    کسی از دوستان اینجا خدمت کرده که بهم راهنمایی بده؟
    کدوم پادگان اینجوریه ؟
    من توی ستاد فرماندهی نزاجا هستم ، یکی از بچه ها رو فقط به خاطر فلشی که 1 فایل word فقط توش بود منتقل کردن یه بخش دیگه
    هرچند که خیلی ها گوشی و فلش رو مخفیانه میارن ولی دژبان بگیره دیگه سر و کارشون میوفته به بازرسی و ...
    لپ تاپ که دیگه هیچی

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

ببین دوست عزیز از لحاظ معافیت بعضی بیماری ها صراحتاً تو دفترچه امده که اگه طرف داشته باشه مجبوراً سریع معافیت بدن چون دقیقاً تو دفترچه امده مثل نمره بالای چشم یا عرق کردن کف دست

ولی از اون طرف قضیه بعضی بیماری های خاص وجود داره که شاید هم به قول شما بیماری مزمن یا حادی باشه ولی چون تو دفترچه نیومده جز بیماری های متفرقه قرار میگیره که دکترها باید نظر شخصی خودشون و اعمال کنن که معمولا همه جور معافیتی حاضرن بدن ولی معافیت دائم سخت میدن

حالا میتونی شما اعتراض کنی به رای اونها حتی اگه بازم رد بشه تو سربازی همیشه سازمان هایی بالاتر وجود داره که میتونی شکایت کنی و خیالت راحت که پیگیری میشه

ولی خوب معمولا طول میکشه و زمان بره و اگه میخوای سریع به نتیجه برسی و جوابتو سریع بدن یخورده احتیاج به پارتی داره

ا
    مال اینم صراحتا تو ماده 31 بند 2 الف ذکر شده هم بیماری قارچ ــه هم وسیع ــه ( صورت + سر + بدن ) هم مزمن و مقاوم ــه ( حدود 9 سال طول کشیده )
    این اعتراض تو شهرستان باید انجام بشه یا تهران ؟
    بعد از اعتراض مثل اینکه باز باید بره بیمارستان برای نظر یه دکتر دیگه ؟ درسته ؟ از این نظر که هیچ مشکلی نیست این بنده خدا پیش هر دکتری بره مزمن بودن بیماری رو تایید میکنه فقط مشکل همین عقده ای هاست
    فقط مشکل اینجاست که بیمارستان نتیجه رو یه ماه بعد ارسال میکنه
    Last edited by ittools; 13-11-2013 at 13:26.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

باید علاوه بر بند پ توی سازمانی که گزینشت کردند توی نظام وظیفه هم بند پ داشته باشی. این روزا نظام وظیفه خیلی از امریه ها رو رد میکنه. زمانی که من میخواستم برای امریه اقدام کنم دقیقا اون جایی که میخواستم گزینش بشم باهام موافقت کرده بود و پرونده منو فرستاده بود نظام وظیفه. ولی نظام وظیفه به دلیل اینکه من مثل خودشون "-----" نبودم (شرایط 5 گانه برای قبولی امریه) بنده رو رد کردند اینو هم کی فهمیدم؟ دقیقا وقتی که برگ سفیدم اومد یعنی توی برگ سفیدم ننوشته بود "امریه دار". و اینجوری شد که حسابی خورد تو برجکم
    بنابراین اگه شرایطی مثل بسیجی بودن و فرزند شهید بودن و متاهل بودن و یکی دو تا شرط دیگه و همچنین بند پ در نظام وظیفه رو نداری از حالا فرض رو بر پذیرفته نشدن امریه ت بذار که اگه موافقت نشد مثل من چند روز قبل اعزام دپرس نشی. و البته اینو هم بدون که با تقدیر نمیشه جنگید. با اتفاقی که بعدا برای من افتاد خدا رو هزار بار شکر کردم که با امریه م اون زمان موافقت نشد
    نترسون منو
    من خیلی روش حساب کردم.البته من از خود مسئول امریه سازمانش تو مشهد پرسیدم گفت که نظام وظیفه خیلی کم امریه هارو رد میکنه و گفت فقط موقعی که سهمیه سازمان رو کاهش بدن رد میشه امریه.
    در مورد شرایط بالا که گفتی هیچ مدرکی از من بابت موارد بالا از من نخواستن پس از کجا میفهمن این شرایط رو دارم .این شرایط رو فقط خود سازمان بررسی میکنه واسه اینکه کسی رو رد یا تایید کنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    من اعزامی 2/6/92 پدافند هوایی ارتش بودم که تو سمنان آموزشی رو گذروندم و امریه ام الان خورده بندر جاسک . کسی هست که اونجا خدمت کرده باشه و بنده رو راهنمایی کنه؟

سپاس فراوان
    ایام به کام همگی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام من پدرم فوت کرده واز دو تا برادرم یکی ازدواج کرده و دومی معافیت پزشکی کرفته و مجرد در شهری دیکر ساکن است من می تونم کفالت مادرم را داشته باشم ممنون

داره خودمونی میشه gooride's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

نترسون منو
    من خیلی روش حساب کردم.البته من از خود مسئول امریه سازمانش تو مشهد پرسیدم گفت که نظام وظیفه خیلی کم امریه هارو رد میکنه و گفت فقط موقعی که سهمیه سازمان رو کاهش بدن رد میشه امریه.
    در مورد شرایط بالا که گفتی هیچ مدرکی از من بابت موارد بالا از من نخواستن پس از کجا میفهمن این شرایط رو دارم .این شرایط رو فقط خود سازمان بررسی میکنه واسه اینکه کسی رو رد یا تایید کنه
    انشاالله که مشکلی نباشه دوست عزیز من گفتم که اگه خدایی نکرده این اتفاق نیوفتاد از حالا حواست باشه. من توی اون قسمتی که میخواستم امریه بگیرم یه پارتی داشتم در حد بنز! چون این آدم من رو معرفی کرده بود همون روز کار منو راه انداختند ولی از یه طرف نظام وظیفه سهمیه این ارگان رو اون زمان کم کرده بود ولی این از همه جا بی خبرا برداشته بودند 20 نفر رو (که یکیش هم من بودم) رو معرفی کرده بودند در نهایت با 5 نفرشون موافقت شد که شرایط رو داشتند. خبر خوب برای شما اینه که این سازمانتون به تعداد مورد توافق نظام وظیفه اسم ها رو معرفی کرده باشه وگرنه یه آدم (--------) معمم از برج 10 سال 91 مسئول این کار شده تو نظام وظیفه هر کی شرایط دار نباشه و تعدادش بیشتر از ظرفیت باشه دستور داده رد کنند.
    بنابراین شما نگران نباش اگه تعداد زیاد معرفی نکرده باشند مشکلی انشاالله پیش نمیاد. وگرنه بدون که یکی از شروط نظام وظیفه برای قبولی اون اولویت دارها هستند (5 شرط)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 26 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 26 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •