تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1855 از 4428 اولاول ... 855135517551805184518511852185318541855185618571858185918651905195523552855 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,541 به 18,550 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

IDM چون کانکشن میسازه پروتکل P2P محسوب میشه شما داری میگه سرعت P2P خوبه ولی سرعت http من پایین هست پس شما یا پروتکل نمیدونید چی هست یا اینترنت
    من حرفی از P2P نیاوردم ولی اتفاقا خیلی خوبه که شما بحثشو وسط کشیدی چون کار P2P همینه که سرعت رو نسبت به http بالاتر میبره.
    یکی از مزایای IDM که تو پست قبلی یادم رفت بگم همینه که از P2P استفاده میکنه تا سرعت رو بالا ببره.
    شما که هم میدونی پروتکل چیه هم میدونی اینترنت چیه انشاالله که انگلیسی هم بلد باشی
    >>>>IDM uses P2P to speed up ordinary HTTP download<<<<<<<
    Last edited by csssaeed; 25-08-2012 at 10:45.

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

من حرفی از P2P نیاوردم ولی اتفاقا خیلی خوبه که شما بحثشو وسط کشیدی چون کار P2P همینه که سرعت رو نسبت به http بالاتر میبره.
    یکی از مزایای IDM که تو پست قبلی یادم رفت بگم همینه که از P2P استفاده میکنه تا سرعت رو بالا ببره.
    شما که هم میدونی پروتکل چیه هم میدونی اینترنت چیه انشاالله که انگلیسی هم بلد باشی
    >>>>IDM uses P2P to speed up ordinary HTTP download<<<<<<<
    شما لازم نیست از خودتون اطلاعات و علم به روز بدید شما هنوز نمیدونید پروتکل چیست اینترنت پیشکشتان والا پارس انلاین حق داره از ناگاهی کاربرانش استفاده کنه و همه کار خواست بکنه چون من هم بودم میکردم

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

شما لازم نیست از خودتون اطلاعات و علم به روز بدید شما هنوز نمیدونید پروتکل چیست اینترنت پیشکشتان والا پارس انلاین حق داره از ناگاهی کاربرانش استفاده کنه و همه کار خواست بکنه چون من هم بودم میکردم
    چیزی که من نوشتم اطلاعات روز دنیا نبود.
    کار پروتکل P2P در نرم افزار IDM اینه که سرعت دانلود رو نسبت به http بالاتر میبره.حالا شما هر جور که راحتی فکر کن.

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

چیزی که من نوشتم اطلاعات روز دنیا نبود.
    کار پروتکل P2P در نرم افزار IDM اینه که سرعت دانلود رو نسبت به http بالاتر میبره.حالا شما هر جور که راحتی فکر کن.
    شما اصلا اینترنت رو نمیشناسید ما راجب سرعت و خود اینترنت میگیم شما راجب برنامه اصلا خنده دار هست

ولی شما از دید خودت درست میفرمایید ولی isp سود و پولش رو با اینکار میبره و سر شما را کلاه میزاره

الان با برنامه میگی خوبه فردا میخوای ویندوزت رو اپدیت کنی یا هر برنامه دگیری رو ان وقت هنگ میکنی و نمیفهمی مشکل چیه واسه خودت گفتم خود دانی

IDM هم در دنیا استفاده نمیشه و فقط در ایران هست چون مردم زیاد اینترنت نمیدونند در حد امضای زیر فقط

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

شما اصلا اینترنت رو نمیشناسید ما راجب سرعت و خود اینترنت میگیم شما راجب برنامه اصلا خنده دار هست

ولی شما از دید خودت درست میفرمایید ولی isp سود و پولش رو با اینکار میبره و سر شما را کلاه میزاره

الان با برنامه میگی خوبه فردا میخوای ویندوزت رو اپدیت کنی یا هر برنامه دگیری رو ان وقت هنگ میکنی و نمیفهمی مشکل چیه واسه خودت گفتم خود دانی

IDM هم در دنیا استفاده نمیشه و فقط در ایران هست چون مردم زیاد اینترنت نمیدونند در حد امضای زیر فقط
    من ویندوزم رو آپدیت اتوماتیک قرار داره و مرتب آپدیت میشه. همین طور آنتی ویروسم.تا حالا هم ندیدم به مشکل بر بخوره.بحث شما این بود که سرعت دانلود با مرورگر و نرم افزار IDM باید برابر باشه که من گفتم این جمله اشتباهه.دلیلش هم همین پروتکل P2P هستش.

در ضمن من هیچ وقت ادعای علامه بودن و نابغگی نداشتم و ندارم اما تجربه ثابت کرده که وقتی کسی یه چیزی حالیشه و میفهمه میاد برای بقیه هم توضیح میده تا بفهمن نه اینکه بگه شما فلان چیزو نمیدونی یا فلان جا که به مشکل برخوردی میفهمی چی میگم.این حرفا حرفای یه آدم با سواد نیست چون کسی که واقعا چیزی حالیش باشه علم خودشو با بقیه به اشتراک میگذاره نه اینکه این و اون رو به نفهمی متهم کنه.
    شما هم اگه واقعا چیزی حالیته که ما از درکش عاجزیم بسم الله....... بگو تا بفهمیم چرا حرف شما درسته و ما نمیفهمیم.من هیچ وقت از یاد گرفتن بدم نمیاد و هرکس مطلب تازه ای یادم بده ازش ممنون میشم و هیچوقت هم بهش نمیگم شما نمیفهمی.
    Last edited by csssaeed; 25-08-2012 at 11:28.

6. 2 کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

من ویندوزم رو آپدیت اتوماتیک قرار داره و مرتب آپدیت میشه. همین طور آنتی ویروسم.تا حالا هم ندیدم به مشکل بر بخوره.بحث شما این بود که سرعت دانلود با مرورگر و نرم افزار IDM باید برابر باشه که من گفتم این جمله اشتباهه.دلیلش هم همین پروتکل P2P هستش.
    خیلی برام عجیبه من براتون عکس از هر دو پروتکل میگیرم و سرعت ها رو نشون میدم شاید علامت سوال بیشتری بالای سرتون جمع بشه و اگر شرایط اینجا مثل مانند شما نبود بدون مشکل داری

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

خیلی برام عجیبه من براتون عکس از هر دو پروتکل میگیرم و سرعت ها رو نشون میدم شاید علامت سوال بیشتری بالای سرتون جمع بشه و اگر شرایط اینجا مثل مانند شما نبود بدون مشکل داری
    من سرویس یک مگ پارس دارم و ویندوز سون یا آنتی ویروس Nod32 وقتی میخواد آپدیت بشه با سرعت 224 کیلوبایت آپدیتها رو انجام میده.IDM هم در بهترین حالتش با سرعت 230 کیلوبایت دانلود میکنه.
    من نمیخوام بگم پارس آنلاین عالیه اما مثل شما هم نیستم که برم تو فرومهای دیگه و بگم اگه سرعتت مثل من نیست مشکل داری.این چه استدلالیه؟ ((اگر شرایط اینجا مثل مانند شما نبود بدون مشکل داری))
    Last edited by csssaeed; 25-08-2012 at 11:34.

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

من سرویس یک مگ پارس دارم و ویندوز سون یا آنتی ویروس Nod32 وقتی میخواد آپدیت بشه با سرعت 224 کیلوبایت آپدیتها رو انجام میده.IDM هم در بهترین حالتش با سرعت 230 کیلوبایت دانلود میکنه.
    من نمیخوام بگم پارس آنلاین عالیه اما مثل شما هم نیستم که برم تو فرومهای دیگه و بگم اگه سرعتت مثل من نیست مشکل داری.این چه استدلالیه؟ ((اگر شرایط اینجا مثل مانند شما نبود بدون مشکل داری))
    باید دید بقیه کاربران پارس انلاین چی میگند اینجوری که شما میگی بسیار عالی است و هیچ اعتراضی کسی نداره انگار شما خودت مستقیما از پارس انلاین دارید اینو میگید

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

باید دید بقیه کاربران پارس انلاین چی میگند اینجوری که شما میگی بسیار عالی است و هیچ اعتراضی کسی نداره انگار شما خودت مستقیما از پارس انلاین دارید اینو میگید
    نه عالی نیست.من به شدت به سرعت دانلود شبانشون معترضم و در مورد طرح جدیدی هم که میخوان از 15 شهریور اجرا کنن نگرانم.اما من بیشتر از 8 ماهه که سرویس یک مگ دارم و شبها 2.5 گیگ و بالاتر دانلود دارم.تو همین فروم دوستانی هستن که با سرویس یک مگ شبها بالای 4 گیگ دانلود دارن.
    بحث P2P یا http ارتباطی به نارضایتی من نداره.من عاشق چشم و ابروی پارس آنلاین نیستم که بخوام ازش تعریف کنم.بحث در مورد برتری IDM بود نه کیفیت خدمات پارس.
    Last edited by csssaeed; 25-08-2012 at 11:54.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    الان از پارس آنلاین باهام تماس گرفتن
    اون روز من یه شکایت نوشتم

گفتن ما خواهش میکنم به شایعاتی که در مورد طرح جدید بیرون گفته میشه گوش ندید.. فقط ساعات استفاده از 2 تا 7 شده همین..جز این حرفی زده بشه که مثلا شرکت بعضی کاربراشو میخواد محدود کنه کاملا دروغ و شایعه است.. منم گفتم ایشالا همینطور که میگین باشه
    گفت مشکل اینه ما تا امروز برای سرویس 128 هم سرعت تا 150 دانلود دادیم به 256 هم یه کمی بیشتر و به بقیه هم همینطور..درحالی که سرعت واقعی اونا باید همون 16-32 باشه. گفت در ساعات اوج مصرف که همه استفاده میکنن هدف اینه هر کس در حد سرعت واقعی خودش و یا بیشتر دانلود کنه ولی در ساعات کم مصرف ما تضمین می کنیم سرعت شما باز به 150 و 200 باز برسه.
    گفت اگه دفعه بعد دید سرعت در ساعات کم مصرف به 150 و 200 و مطلوب نرسید شما حق دارین شکایت کنید اما در ساعات اوج مصرف اگه سرعت واقعی خودتونو دریافت نکردین مثلا با 12 یا 10 یا کمتر دانلود کردین شکایت کنید.!!!!!
    گفت بازم در پایان تماس این اطمینان و میدم که تنها فرقی که از 15 شهریور براتون اتفاق میوفته همون 2 تا 7 هست و بس و اصلا نگران نباشد.و خواهشا به بقیه هم اطلاع رسانی کنید .. ما هم زیر فشار شایعات هستیم و فقط به کمک کاربرامون میتونیم با شایعه مقابله کنیم.

دوستان اینارو به من گفتن... البته اینم بگم نباید کوتاه اومد...باور کنید همه این فعالیت ها ی ما شکایت نوشتن و این مسائل باعث میشه که از کارشون عقب نشینی کنن.
    بازم باید ادامه بدیم فعالیت هامون.
    در کل اینم بگم حرف حساب اینا 1 چیزه ! اونم پول. دلار و قیمت نوجومی اون اثر گذاشته. توو مملکتی که واسه علم برای دانشجو ارز مسافرتی نمیدن مطمن باشین واسه اینرنتشم دلار نمیدن در نتیجه باعث میشه شرکتی مثل پارس آنلاین خسیس بشه.

طرف میگه به هر حال کسی که 400 تومن میده در ماه به یه سرویس پرسرعت با شما که واسه 3 ماه 27 تومن دادی برای 256 باید فرقی باشه یا نه؟؟ گفتم خب.. گفت خب نه اول جواب منصفانه بدین بعد.. گفتم آره )

12. 5 کاربر از toilfulboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •