مخابرات دیگه مشترک جدید نمیگیره.
مخابرات دیگه مشترک جدید نمیگیره.
شما بر چه اساس این حرفو میزنی؟ چون فروش پهنای باند به مخابرات موقتاً قطع شده؟
نع خیرشما بر چه اساس این حرفو میزنی؟ چون فروش پهنای باند به مخابرات موقتاً قطع شده؟
چون که به غلط کردن افتاده
سهامشم افت کرده
حتی اخبار هم اعلام کرد
الان توی شهر ما همون اولشم سخت میشد گرفت
الآن اصلا نمی دن
منظورم رو شاید دقیق نگفتم. وقتی میگم دانلود فایل یا آپلود اون، منظورم با استفاده از روش استاندارد دانلود مثلاً با کمک IE هست که برای هر فایل فقط از یک کانکشن استفاده میکنه. اینجوری هر کانکشن من شاید بین ۱۲۸ تا ۲۵۶ کیلوبیت بیشتر سرعت نمیده.
اما زمان استفاده از برنامههای مدیریت دانلود مثل IDM این تعداد کانکشن رو میتونم تا ۱۶ بالا ببرم و درنتیجه میشه سرعت رو تا حدی به سرعت اصلی نزدیک کنم. البته متاسفانه هنوز راهی ندیدم که بشه از این روش برای آپلود هم استفاده کرد.
حالا مشکل اینجاست که به تجربه دیدم وقتی پینگ بالا هست ﴿مثلاً بالاتر از ۵۰۰-۶۰۰ یا حتی بیشتر﴾ هم Packets Loss زیادی دارم و هم سرعت هر کانکشنم کمتر میشه. اگه مثل قدیمها که البته الان خیلی وقته ندیدم، پینگ به زیر ۱۰۰ و حتی حدود ۵۰-۶۰ برسه که وضعیت اینترنت بهتر هم میشه. برای همین هم توی دانلودهای داخلی چون پینگ بهتری دارم، سریعتر از سرورهای خارجی دانلود میکنم.
البته باز شاید تعجب کنید که دلیل و مدرک علمی این حرفم کجاست که من هم میگم دلیلم تجربه ۳ سال استفاده از وایمکس مبیننت در بدترین شرایط هست که ارتباط سیگنال من خیلی وقتها ببین مرگ و زندگی یا همون قطع و وصل اینترنت قرار داشته. اینکه حالا چطور اینطور میشه رو نمیدونم و نمیتونم شرح علمی بدم.
فکر کنم این صحبت تائید صحبت من باشه. اگه با مثال بگم مثل این میمونه که پینگ خوب مشابه یه مهموندار خوب و خوشاخلاق هست و برعکس پینگ بد مشابه یه مهموندار بداخلاق و خسیس. اگه دیدین که موقع ورود به جایی اون مهموندار خوشاخلاق و خوشبرخورد هست که میشه انتظار داشت پذیرایی ﴿یا همون سرعت دانلود﴾ هم خوب و منطقی هست و برعکس.
برین نتکلا مثل اینکه جمعه ها تعطیله. هر0 1 دقیقه قطع و وصل میشه حسابی اعصابمو نموده
مثل اینکه از دیروز اینجا تعطیل شده و به نظر کسی مشکلی نداره و همه چیز خوب و روبراه هست.
بچه ها کیا 1 مگ دارن؟
نوع طرح و سرعت دانلود تونو ممنون میشم بگین
این که شهر شما که حتی نگفتید کجاست حالا به هر دلیلی مخابرات اینترنت نمیده دلیل نمیشه بیاین اینجا تعمیم بدین به کل مخابرات که دیگه مشترک نمیگیره ، همین امروز چندین شهر رو پرسیدم براحتی مخابرات مشترک میگیره تهران هم که خودم هستم پرسیدم خیلی راحت اشتراک میدن !!
اخبار کدوم خبرش درست بوده که این باشه ! الان ۱ ماهه میگن مخابرات نباید هزینه تلفن ها رو زیاد کنه و غیر قانونیه ، حالا چی شد ؟ خیلی شیک قیمت ها رو که بالا بردن هیچ کسی هم جرات نمیکنه بهشون چیزی بگه ، حالا هی تو اخبار خودشون رو خفه کنن با خبراشون که مخابرات غیر قانونی عمل کرده ...
وقتت رو با این سوال ها تلف نکن چون سرعت بین دوتا واحد بغل هم فرق می کنه چبه برسته به دوتا شهر
بجز طرح های ویژه همه سرعت ها به اندازه اسمی شون بسته شده اند. تو روز هم که معمولا همه سرعت اسمی طرح شون رو دارن. شب ها هم که خودت بهتر می دونه اوضاع چطوره و به چه عواملی بستگی داره.
فرقی هم بین 1 مگ یک ماه یا 6 ماه یا پرمصرف نیست همه یکین. (برای 2 مگ که اینطوره)
Last edited by arash59b; 20-10-2013 at 16:29.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)