دوستان من مدتهاست اینترنت همارا استفاده می کنم اما یکی دو بار پیش اومده که حجم من رو از 2 گیگ یهو صفر کرده و بعده کلی پیگیری برگردونده
اما از یکی دو هفته مونده به عید من به علت مشغله زیاد استفاده نمی کردم اومدم دیدم حجمم که 2 گیگ مونده بود صفر شده و خطم از همارا به مخابرات استان تغییر کرده و مجبور شدم حجم بخرم و اینم بگم که مخابرات استان مثل همارا پیگیر مشکلات نیست و پشتیبانی نداره اما من که سرویسم کلاسیک بودو سرعتم با همارا 170 بود الان شده ثابت شب و روز 220 و از این لحاظ مخابرات استان بهتره
روز دوم عید هم که ساعات رو جابجا کردن سیستم قاطی کرده تو مخابرات استان و باز تو دانلود شبانه 1 گیگ رو از من کم کرده و کسی جوابگو نیست و وقتی تبلیغ می کنن می گن هر گیگ 4 تومن اما موقع خرید 4700 تومن هستش و هنوز من نمی دونم ساعات دانلود رایگان شبانه کی هستش و کی ها می شه تو مخابرات استان رایگان دانلود کرد و ریز مصرف رو هم ساعتی نسون نمی ده و دقیق ساعات قطع و وصل رو مشخص نمی کنه
همارا هیچ وقت قطعی نداشت اما این انگار یکم قاطی داره اما همیشه سرعتش ثابت و بیشتر از همارا هست فقط معلوم نیست کی حجم کم می کنه کی نمی کنه
من امروز پنچ شنبه دانلود کردم تو روز حجم کم نکرده بعد اونوقت گاهی وقتی تو شب که از 1 تا 7 هست و تو جمعه تا 9 رایگانه حجم کم می کنه
یکی از این لحاظ راهنمایی کنه منو