تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1855 از 2014 اولاول ... 8551355175518051845185118521853185418551856185718581859186519051955 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,541 به 18,550 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

احتمال خانه تکانی در باشگاه پرسپولیس پس از حذف در همدان

هیات مدیره باشگاه پرسپولیس ظهر امروز نشست اضطراری خود را برای بررسی وضعیت این تیم و دلایل حذف شاگردان نلو وینگادا از رقابت‌های جام حذفی در محل این باشگاه آغاز کردند.

اعضای هیات مدیره باشگاه پرسپولیس که پس از حذف از رقابت‌های جام حذفی تنها امید خود برای راهیابی مجدد به رقابت های لیگ قهرمانان آسیا را از دست دادند به شدت از سوی هواداران باشگاه پرسپولیس تحت فشار هستند از این برخی منابع غیر رسمی مدعی هستند که به احتمال زیاد تغییراتی اساسی در این باشگاه رخ خواهد داد.

با این حال رییس هیات مدیره باشگاه پرسپولیس تهران گفت:" هنوز گزینه‌ای برای سرمربیگری پرسپولیس مدنظر نداریم."

"حسین هدایتی" با اظهار تاسف از شکست پرسپولیس مقابل پاس همدان گفت: " مذاکره با دایی و یا هر مربی دیگر شایعه است و هیات مدیره تصمیمی اتخاذ نکرده است. وینگادا با تیم پرسپولیس 17 ماه قرارداد دارد و باید تلاش خود را برای موفقیت تیم در جام قهرمانان آسیا انجام دهد."

وی درخصوص مذاکره با بازیکنان مورد نظر برای فصل آینده پرسپولیس گفت: "هنوز با گزینه‌های مورد نظر گفت وگوی جدی نداشته‌ایم."

هر چند حسین هدایتی تغییرات احتمالی در این باشگاه را رد می‌کند اما باید منتظر اخبار جدید و جنجالی از باشگاه پرسپولیس باشیم.

hurrahsport

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

مهمترين عناوين روزنامه ی صبح امروز « پیروزی »

بگوویچ :
    به هیچ بازیکنی نگفتم کریمی را بزند

درگیری غلام نژاد و مازیار زارع بعد از بازی
    مدافع پاس محروم می شود

اشک داغ و آه سرد هوادار
    جو کاشته ، گندم درو نمی کند

باز هم حذف پرسپولیس به خاطر اشتباه داوری
    نصیر زاده :
    نیکبخت خطا نکرد ، گل بهادر عبدی کاملاً سالم بود

آشتی کنان برای جام جهانی
    بازگشت دکتر دادکان به عرصه فوتبال

دایی ، مظلومی و ابراهیم زاده هم در لیست سپاهان هستند
    سرمربی استقلال ، سرمربی سپاهان شد؟!

سرمربی جدید استقلال امروز معرفی می شود
    مربی داخلی اما جوان!

سیستم قطبی مشخص شد
    ملی پوشان در قالب سیستم تیم ملی 1-2-3-4

دروازه بان ناشناس در تمرین تیم ملی

هفته سی و پنجم لالیگا
    غیبت نکونام و شجاعی کار دست اوساسونا داد

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

هدايتي: هنوز گزينه اي براي سرمربيگري پرسپوليس مدنظر نداريم

کانون هواداران پرسپولیس: رييس هيات مديره باشگاه پرسپوليس تهران گفت: هنوز گزينه اي براي سرمربيگري پرسپوليس مدنظر نداريم. حسين هدايتي افزود: مذاکره با دايي و يا هر مربي ديگر شايعه است و هيات مديره تصميمي اتخاذ نکرده است.
    وي اضافه کرد: وينگادا با تيم پرسپوليس 17 ماه قرارداد دارد و بايد تلاش خود را براي موفقيت تيم در جام قهرمانان آسيا انجام دهد. وي درخصوص مذاکره با بازيکنان مورد نظر براي فصل آينده پرسپوليس گفت: هنوز با گزينه هاي مورد نظر گفت وگوي جدي نداشته ايم. هدايتي هرگونه شايعه اختلاف با محمد حسن انصاري فرد مديرعامل باشگاه پرسپوليس را تکذيب کرد. وي افزود: هيچ اختلافي بين ما وجود ندارد و عده اي سعي در ايجاد حاشيه در تيم پرسپوليس دارند.

وي اظهار داشت: باشگاه پرسپوليس در شرايط فعلي تمام تمرکز خود را صرف موفقيت تيم در جام قهرمانان فوتبال آسيا مي کند.
    تيم فوتبال پرسپوليس تهران با شکست دو بر يک مقابل پاس همدان از گردونه رقابت هاي جام حذفي فوتبال کشور کنار رفت.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

زارع: پرسپوليس به خودش باخت

کانون هواداران پرسپولیس: مازيار زارع در گفت و گویی اظهار داشت: همانطور كه تصور مي‌كرديم بازي سختي مقابل پاس همدان داشتيم؛ اما بايد گفت به خودمان نتيجه را واگذار كرديم.
    وي افزود: اين باخت براي ما بسيار سنگين است، چون به دنبال اهداف بزرگي بوديم كه متأسفانه به آن نرسيديم و بايد به هواداران حق داد كه از ما ناراضي باشند.
    وي در پايان خاطر نشان كرد: پاس خوب بازي كرد؛ اما توپ‌هاي ما وارد دروازه نشد. اشتباهات داوري و حواشي نيز مي تواند در نتيجه كسب شده تاثير گذاشته باشد.
    پرسپوليس در همدان با نتيجه 2 بر يك مغلوب پاس شد و از گردونه مسابقات جام حذفي كنار رفت.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

هدايتي: آقايان براي فحاشي به من به ليدرها خط داده بودند

کانون هواداران پرسپولیس: حسين هدايتي پس از باخت مقابل پاس همدان در گفت و گویی در خصوص مسائل مختلف صحبت كرد.
    *سخت‌ترين روز زندگي فوتبالي‌ام را سپري كردم
    چشم انتظار نتيجه‌اي از پرسپوليس بودم كه حداقل در جام حذفي مردم را خوشحال كند اما متاسفانه باختيم. من ديروز يكي از تلخ‌ترين روزهاي زندگي فوتبالي‌ام را پشت سر گذاشتم. متاسفم نتوانستيم به خواسته‌هاي خود برسيم.
    *ليدرها براي فحاشي به من از دوستانم خط گرفته بودند
    دوست ندارم مسائل حاشيه اي را مطرح كنم چون چيز خاصي نبود اما متوجه شدم 20 نفر از آقاياني كه توسط دوستان خوبمان در باشگاه پرسپوليس تنها در سه دقيقه پاياني بازي ماموريت پيدا كرده بودند به من بي‌احترامي كنند را چه كساني هدايت و آنها را به خاطر اين كار استخدام كرده بودند. علاقه‌اي به اسم بردن از فرد خاصي ندارم.

*اتوبوس دربست براي ليدرها گرفته بودند
    اين بار استقبال از ليدرها توسط مسئولان باشگاه و عوامل بسيار خوب بود. طوري طراحي كرده بودند كه با لباس نارنجي متحدالشكل كه خودم براي آنها خريده بودم و در انبار باشگاه گذاشته بودم، در ورزشگاه قدس همدان حضور داشته باشند. ابتدا اين ليدرها توسط اتوبوسي كه به نظرم حتي اسكورت هم مي‌شد بسيار شاداب و سرحال وارد ورزشگاه شدند و از كنار زمين در كنار جايگاه ويژه نشستند و به نظرم اين كار آماتور بود.
    *مطمئن باشيد شكايت مي‌كنم
    تصاوير خوبي از عزيزان گرفتيم و اسم 20 نفري كه براي توهين به ورزشگاه قدس همدان آمده بودند را نيز در دست داريم. به همين دليل مطمئن باشيد جواب شعار آنها را كه مي‌گفتند "هدايتي حيا كن پرسپوليس را رها كن " را با شكايت در دادگاه مي دهم و نشان مي دهم از كجا خط گرفته‌اند. البته من اين 20 نفر آدم را با هزاران پرسپوليسي عاشق كه از اول بازي و در بدو ورودم به همدان به من لطف داشتند عوض نمي كنم. در اين بين حتي خود هواداران پاس همدان نيز به من لطف داشتند و صحنه‌هايي را به وجود آوردند كه مرا شرمنده كردند.
    * استعفا داده بودم
    قبل از بازي با سپاهان از طريق خبرگزاري فارس استعفاي خودم را اعلام كرده بودم. به هيچ عنوان با اين كار دنبال بازارگرمي نبودم. اعلام كرده بودم اگر كوتاهي كرده ام من را ببخشيد و حلالم كنيد اما فردي از من پرسيد كه چرا مسئله را پيگيري نكردم. جواب من اين بود كه چون دوست نداشتم تيم قبل از بازي با سپاهان وارد حاشيه شود. ضمن اينكه مسئولان زحمتكش سازمان تربيت بدني به من اجازه استعفا ندادند و اعلام كردند اين كار يك نامردي در حق پرسپوليس است.
    *فوتبال را كثيف نكنيم
    براي من جاي سئوال دارد كه همه مي‌گفتند من به ليدرها پول مي‌دهم كه در ورزشگاه‌ها تشويق شوم اما چرا اين بار همه چيز برعكس بود. حالا نبايد به آقاياني شك كرد كه دنبال اين بودند كه اسم من را در بين هواداران خراب كنند. به نظرم با اين كارها هرگز نبايد فوتبال و كارهاي جوانمردانه را زير سئوال برد و كثيف كرد.
    *به علي‌آبادي گزارش مي‌دهم
    به عنوان رئيس هيات مديره هرگز اعلام نمي‌كنم كه قصد تغيير و تحول دارم. اين موضوع توسط رئيس مجمع تصميم‌گيري مي‌شود اما بنابر رسالتي كه دارم اتفاقات بازي با پاس همدان را به علي‌آبادي گزارش مي‌كنم تا دست آقاياني كه دنبال خودنمايي بودند رو شود.
    ز مردم عذرخواهي مي‌كنم
    من شرمنده مردم هستم و جوابي براي آنها ندارم. اميدوارم مرا عفو كنند. من تمام سعي و تلاشم را از لحاظ روحي رواني و مادي و معنوي انجام دادم و فقط متاسفانه نمي‌توانستم لباس بپوشم و براي پرسپوليس به ميدان بروم و يا روي نيمكت اين تيم مربيگيري كنم چون اين كار را بلد نبودم اما به نظرم در فصل جاري در بيرون از باشگاه از جوانب مختلف؛ امنيتي بوجود آورده بودم واين كار نيز به خاطر عشق و علاقه‌ام به پرسپوليس بود. همه مي‌دانند در اين راه چه كارهايي انجام داده‌ام اما اگرهواداران بخواهند از پرسپوليس مي روم.
    *در يارگيري پرسپوليس نقشي نداشتم
    من دو روز بعد از يارگيري در فصل جديد پرسپوليس به اين تيم آمدم و اصلا نقشي در اين كار نداشتم. البته دو نفر را با زحمات زياد به اين تيم آوردم. ابتدا علي كريمي كه خودش را عاشق پرسپوليس مي‌داند و در آن زمان پيشنهادهاي خوبي داشت را با تلاش زياد به پرسپوليس آوردم و سپس با توجه به اينكه كادر فني اعلام كرد در خط دفاع دچار مشكل است براي جذب رحمان رضايي با نظر هيات مديره اقدام كردم و با موافقت آنها رضايي را جذب كردم
    *حاشيه‌سازان را به خدا واگذار مي‌كنم
    اصلا دوست ندارم با اسم آوردن كسي رو در روي آقايان قرار گيرم اما كارنامه من در اين باشگاه مشخص است. با برد پرسپوليس هميشه در فصل جاري خنديده‌ام و با باخت اين تيم روزها ناراحت بودم اما مطمئن باشيد همه چيز براي مردم مشخص مي‌شود و من حاشيه‌سازان و توطئه‌گران را به خدا واگذار مي‌كنم.
    *درباره وينگادا هيات مديره تصميم مي‌گيرد
    وينگادا كارنامه بدي نداشت كه به پرسپوليس آمد اما باز هم مي‌گويم در صورتي كه قرار باشد تصميم جديدي براي او بگيريم هيات مديره اين تصميم را خواهد گرفت و به اطلاع هواداران خواهد رساند.
    Last edited by m2stech; 11-05-2009 at 16:26.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

انصاري‌فرد: در صورت اثبات خط دادن به ليدرها از پرسپوليس مي‌روم

کانون هواداران پرسپولیس: عباس انصاري فرد در گفت و گویی درباره مسائل مختلف باشگاه پرسپوليس صحبت كرد.
    *هر چه رشتيم؛ پنبه شد
    با وجود تلاش زيادي كه انجام داديم و تيم را براي اين بازي حساس آماده كرديم هر چه رشتيم؛ پنبه شد. پاس همدان نشان داد كه در خانه خود تيم پرقدرتي است و از لحظه‌ها به خوبي در مقابل تيم‌هاي بزرگ مثل پرسپوليس استفاده مي‌كند.
    *بازيكنان ما در نيمه دوم متحول شده بودند
    در نيمه اول بازي با پاس همدان نتوانستيم شايستگي و پتانسيل تيم خود را به رخ حريف بكشيم اما در نيمه دوم با تلاش مضاعف بازيكنان دگرگون شديم و بازي را در دست گرفتيم اما پاس همدان با تجربه عمل كرد و به خوبي وقت را به نفع خود گذراند. البته اگر قدر فرصت‌هايمان را مي‌دانستيم مي‌توانستيم به گل برسيم.
    *هيچ وقت بازي با پاس را فراموش نخواهم كرد
    با انگيزه بالايي براي برد مقابل پاس همدان و قهرماني در جام حذفي آماده بوديم اما هيچ وقت اين بازي را فراموش نمي‌كنم. ديروز يكي از تلخ‌ترين روزهاي زندگي فوتبالي من بود. دوست داشتم حداقل جام حذفي را به هواداران تقديم كنيم اما متاسفانه اين طور نشد و فقط بايد افسوس خورد.
    *مردم براي شعار دادن هميشه حق دارند
    به نظرم مردم همه چيز را متوجه مي‌شوند و مي دانند كه در يك باشگاه و در يك تيم چه اتفاقي مي‌افتد. چون هميشه با باشگاه در حال تماس هستند. به نظرم آنها پس از باخت حق دارند كه از دست خيلي‌ها ناراحت باشند و به هيچ عنوان نبايد آنها را زير سئوال برد چون هميشه حق با هواداران و مردم است.
    *به هيچ ليدري خط داده نشده است
    واقعا از برخي حرف ها تعجب و تاسفم را اعلام مي‌كنم. هيچكس نيازي به خط دادن به ليدر ندارد. از اول سال جاري حتي درب باشگاه را به روي آنها بستم تا هر چيزي در باشگاه در چارچوب خود انجام شود. حالا نمي‌دانم چرا آقايان اعلام كردند كه به ليدرها خط داده شده است. اعلام مي‌كنم اگر يك نفر يا يك ليدر اين موضوع را ثابت كند مطمئن باشيد استعفا مي‌دهم و از پرسپوليس مي‌روم. آقاياني كه اعلام كردند پيراهن 20 نفر شبيه هم بوده و هزينه‌اش را خودشان داده بودند پس احتمال دارد آنها؛ ليدر خودشان باشند.
    *مسائل حاشيه‌اي هيچ وقت پنهان نمي‌ماند
    بازيكنان و هيات مديره پرسپوليس فكر مي‌كنند مسائل مختلفي كه به وجود مي‌آيد اگر از چشم مطبوعات دور باشد هيچ كس آن را نمي‌بيند اما من فكر مي‌كنم هواداراني هستند كه به خوبي به همه چيز واقفند. مسائل حاشيه‌اي هيچ وقت از چشم خيلي‌ها حتي در هيات مديره دور نمي‌ماند.
    *مجبوريم وينگادا را نگه داريم
    با توجه به قراردادي كه با وينگادا بسته شده؛ در صورت فسخ آن بايد خسارت زيادي بدهيم. پس بالاجبار مجبوريم وينگادا را تا زمان مقرر در پرسپوليس نگه داريم چون در غير اين صورت دچار اتفاقاتي خواهيم شد. اوايل خرداد درباره او تصميم مي گيريم.
    *از نظر فني با وينگادا اختلاف سليقه دارم
    در حيطه وظيفه‌ام نيست كه در مسائل فني دخالت كنم اما نظرم اين است كه در تعويض ها و ساير موارد با وينگادا اختلاف سليقه فراواني دارم اما به هيچ عنوان به خودم اجازه نمي‌دهم در اين موضوع دخالت كنم. چارچوب كاري من، وينگادا و هيات مديره در باشگاه مشخص است.
    *نمي‌توان فقط از كريمي انتظار داشت
    مي‌دانم علي كريمي از ناحيه كمر مصدوم است اما با غيرت پرسپوليسي‌اش مقابل پاس همدان بازي كرد؛ ولي من حق ندارم تمام زحمت و بار يك تيم را بر دوش يك نفر مثل علي كريمي بگذارم. اين كار را اصلا قبول ندارم و هر بازيكني بايد به اندازه خود زحمت بكشد.
    *تابع تصميمات علي‌آ‌بادي هستم
    همانطور كه روز اول آمدم مي‌دانم كه يك روز بايد صندلي باشگاه را به كسي ديگر بدهم. به همين دليل تابع نظرات علي آبادي رئيس سازمان تربيت بدني هستم
    *ليگ قهرمانان آسيا آخرين اميد ماست
    اميدوارم بازيكنان ما ديگر تيم‌هاي حريف را دست كم نگيرند. خودشان مي‌دانند ليگ قهرمانان اسيا آخرين فرصت و اميد براي ماست تا جواب محبت‌هاي هواداران و زحمتكشان براي باشگاه را بدهند. اميدوارم در بازي حساس مقابل الشباب عربستان و بازي اول در مرحله حذفي ليگ قهرمانان آسيا پرقدرت ظاهر شويم تا پس از آن با جذب بازيكنان جديد قدرت خود را چند برابر كنيم.
    *برخي از حرف‌ها را به موقع خواهم زد
    شرايط ما در حال حاضر حساس است اما اگر آقايان حرف هايي بزنند مطمئن باشيد برخي از حرف ها را به موقع خواهم زد تا همه از مسائل باشگاه اطلاع پيدا كنند و همه چيز يك طرفه پيش نرود.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

درخشان: گردن آن بازيكن را مي‌زنم كه بخواهد پرسپوليس را به باد بدهد

کانون هواداران پرسپولیس: سرمربی و کاپیتان اسبق باشگاه پرسپوليس پس از ماه‌ها سكوت و حمايت از مديريت و كادر فني اين تيم پس از باخت اين تيم مقابل پاس همدان و حذف از رقابت‌هاي جام حذفي گفت : آقایان به اصطلاح كار را دادند دست آدم كاربلد و اين هم نتيجه‌اش شد. من ديگر نمي‌دانم در باره پرسپولیس چه بگویم . خداوکیلی حيثيت ما بر باد رفته است. اگر حرفي هم بزنيم مي‌شويم آدم بد، اگر هم صحبتي نكنيم دلمان براي تيم و هواداران مي‌سوزد.
    وي افزود: نتايج بد پرسپوليس اعصاب ما را به هم ريخته است. اين آقاي وينگادا هم گويا چيزي از فوتبال نمي‌فهمد احتمالا او را بركنار خواهند كرد. براي جانشيني او مشکلی نیست،ما كه نمرده‌ايم.

اين همه مربيان مختلف را امتحان كردند يك بار هم تيم را بدهند دست ما، ‌خداوكيلي 6-5 سالي كه تيم پرسپوليس دست ما بود مگر ضرر كردند. اما حالا مديران پرسپوليس چشمانشان را بسته‌اند اگر نبسته بودند مي‌گفتند حميد درخشان پنج سال با تيم پرسپوليس كار كرده و قهرماني هم به دست آورده‌ايم. تيم استقلال را سه بر صفر شكست داده است شما كه تاكنون تيم را دست همه نوع مربي داده‌ايد يك بار هم تيم را بدهيم به حميد درخشان تا او نيز توانمندي‌اش را نشان دهد و اگر نتوانستم پرسپوليس را قهرمان كنم از ورزش و فوتبال براي هميشه خواهم رفت.برای مربيان ديگر كه شرط نمي‌گذارند فقط مي‌آيند پول را مي‌گيرند ومي‌روند اما من شرط مي‌گذارم اگر تيم را قهرمان نكردم تمام پولي كه داده‌ايد را پس مي‌دهم و اگر تيم قهرمان شد دو برابر آن را مي‌گيرم. با اين شرايط هيچ مربي به پرسپوليس نمي‌آيد اما من حاضر هستم بیایم.

سرمربي سابق تيم پرسپوليس ادامه داد: من در طول فصل با وجود ناكامي‌ها از تيم پرسپولیس حمايت كردم چرا كه مديران باشگاه منتظر بودند اگر ما كوچك‌ترين اظهارنظر انتقاد‌آميزي كرديم بلافاصله بگويند ديديد فلاني مصاحبه كرد و براي تيم حاشيه درست كرد و در نهايت شكست خوردیم. من هم كنار كشيدم تا با خيال راحت كار كنند. خوشبختانه حاشيه هم اطراف تيم نبود كه بگوئيم حاشيه‌ها مشكل‌ساز شده بود. الان كه ما كيلومترها از پرسپوليس فاصله گرفته‌ايم گفتيم مصاحبه نكنيم تا اينها يك وقت روحيه‌ آقایان خراب نشود. ما چيزي نگفتيم آقايان خراب‌كاري كردند. حالا واي به حال اينكه حرفي مي ‌زديم و می آمدند تمام تقصيرات و شكست‌هاي تيم را به گردن ما مي‌انداختند.

وي اضافه كرد: در اواسط فصل روزنامه‌ها نوشتند حميد درخشان در آستانه مربي‌گري پرسپوليس قرار دارد. 60 نفر با لابي‌هاي که داستند خود را به مديريت باشگاه رساندند كه آقا نگذاريد درخشان بيايد، اگر او بيايد فلان اتفاقات مي‌افتد. در نهايت هم ما نمي‌آمديم. حالا آقايان بگويند شما چه گلي بر سر پرسپوليس زديد. فقط پول بيت‌المال را حيف و ميل كردند و این هم نتایج آن. اما الان من اين را مي‌گويم که ما مي‌آييم قرارداد مي‌بنديم و شرط مي‌گذاريم اگر تيم را قهرمان كرديم پول قرارداد را دو برابر مي‌گيريم اگر نتوانستيم تيم را قهرمان كنيم تمام پولي كه گرفتيم را پس خواهيم داد. اگر حرف بي‌ربطي مي‌زنيم بگوئيد.

درخشان گفت: ‌من صد درصد مشكلات تيم پرسپوليس را مي‌دانم كه چنين ادعايي دارم و می دانم با رفع آنها قهرمان خواهيم شد. وقتي بازيكني مي‌آيد براي خودش در تيم گروه درست می کند و به اتفاق کمک مربی یک تیم پنج نفره می شوند تا ‌سرمربي را زمين بزنند،‌ من كه خودم همه این راهها را می دانم اجازه چنین کارهایی را نمی دهم و گردن آن بازيكن را مي‌زنم كه بخواهد پرسپوليس را به باد بدهد. من كه با او شوخي نمي‌كنم،‌من 10 ميليون هوادار را به يك نفر يا دو نفر نمي‌فروشم. من گردن چنین بازیکنی را خرد مي‌كنم تا در نهايت تیم پيروز شود. حالا فرقي ندارد كدام بازيكن باشد. كريمي باشد یا باقري ، عابدزاده باشد یا حتی بزرگ‌تر از اينها .

باید همه بفهمند که پرسپوليس جای اطاعت کردن جای جان دادن است . پولت را گرفتی نوش جانت اما در قبال این پولی که گرفتی باید جان بدهی . قرار نیست توی بازیکن ماشین 100 میلیونی سوار شوی بعد هواردار محروم بیایید در ورزشگاه با چشمان گریان به خانه برگردد، به خاطر تو و به عشق تو به فرودگاه آمده است حالا تو نمی خواهی با جان و دل برای تیم بازی کنی؟! 50 درصد از قراردادت را کم می کنم سال آینده هم هر باشگاهی بروی باید پول رضایت نامه ات را بدهی تا در نهایت تمام پولی که از باشگاه گرفتی پس گرفته شود.

این ها راهکارهای برخورد با بازیکن سالاری است . اما وقتی به بازیکن باج بدهی و او هم برود برای خودش باند درست کند همین می شود که الان در پرسپولیس شاهد آن هستیم.

به 4 بازیکن می گویند در زمین بدوند به 4 نفر دیگر می گویند ندوند و علت را که پیگیری می کنید می فهمید مربی تیم اعلام کرده من زمانی که سرمربی بوده ام و سرمربی فعلی هیچ کاره بوده است درحالی که اگر تو یک پرسپولیسی هستی باید جانت را برای این تیم بدهی حالا چه فرقی دارد چه پستی در تیم داری ؟ اصلا آبدارچی پرسپولیس باشی باید برای این مردم جان هم بدهی. ما باید کاری کنیم که مردم خوشحال شوند آنهایی که درسرما و گرما به ورزشگاه می آیند و با تمام عشق وجودی خود بازیکن و تیم را تشویق می کنند آنها را بایدخوشحال کرد.

وی ادامه داد: با این بازیکنان باید با قدرت برخورد کرد تا وقتی وارد زمین شد بفهمد با جان و دل باید برای تیمش بازی کند. باور کنید اگر هر کدام از بازیکنان فعلی که ادعای بزرگی دارند تا مسابقه آنها را روی نیمکت بنشانی ، به التماس می افتند که بازی کنند. می دانید من چرا این حرف ها را می زنم ، چرا که در 30 سال گذشته همه این موارد رابه چشم خود دیده ام ، من که وینگادا نیستم که اگر فلان بازیکن بگوید به طور مثال که من کمر درد جزیی دارم و بازی نمی کنم یا آن یکی بازیکن پایش مصدومیت سطحی دارد بگوید یک هفته باید استراحت کنم.

اگر نمی توانی بازی کنید از تیم بروید آقا جان تا بازیکن دیگری جایت را بگیرد . پولت راهم که گرفتی ، مجانی که برای پرسپولیس بازی نکرده ای در پرسپولیس باید با جان و دل بازی کنی و افتخار کنی که در این تیم بازی می کنی.

وی اضافه کرد: هر کدام از بازیکنان بزرگ فوتبال کشور که در پرسپولیس بازی می کردندیکسال بعد از آنکه از این تیم رفته اند محو شده اند و دیگر نامی از آنها درمحافل ورزشی نیست. پس باید بازیکنان را توجیه کرد که اگر دوست داری در پرسپولیس یک دو یا 10 سال هم بازی کنی باید با تمام وجود ظاهر شوی و بهترین باشی اما وقتی با تمام وجود بازی نمی کند برای چه باید به او پول مفت بدهیم.

درخشان گفت: بازیکنانی مثل بهادرعبدی، نوروزی و عسگری درحد کلاس تیم های دسته سومی هم نیستند که حالا بخواهند در پرسپولیس بازی کنند.

من نمی دانم باشگاه پرسپولیس مجبور است با بازیکنان درجه دو و سه لیست خود را پرکند؟ 15 بازیکن استخدام کند اما واقعا 15 بازیکن باشند که کارشناس ها نیز آنها را تایید کنند . پول هایی هم که به آنها داد می شود زد وبندی است و آخر کار همین می شود که الان در پرسپولیس رخ داده است. در این بین هم فقط مردم ضرر می کنند چرا که نمی دانند درون باشگاه چه اتفاقاتی در حال رخ دادن است. واقعا ناراحتی هواداران خیلی عذاب آور است .هر روز مردم در خیابان ها وقتی ما را می بینند از وضعیت تیم گله مند هستند. دیروز خانم 50 ساله ایی ما را در خیابان دیده و گریه می کرد که آقا این پرسپولیس را نجات دهید.

وی ادامه داد: هیچ جای دنیا هواداران پرسپولیس را ندارند. البته هستند طرفداران تیم های بزرگی مانند بارسلونا و منچستر یونایتد هستند که پس از شکست این تیم گریه می کنند اما اینکه یک عده آدم را به اسم هوادار و لیدر اجیر کنی تا با حضور در تمرینات حاشیه سازی کنند در هیچ کجای دنیا معنایی ندارد.

بازیکن سابق تیم پرسپولیس اضافه کرد: برای شکست های اخیر تنها مشکل مدیرعامل نیست . بازیکن بیشتر مقصر است. مگر مدیرعامل در زمین بازی می کند که بتوان به او ایراد گرفت. بهترین راهکار برای نجات پرسپولیس الان این است که 8 – 7 نفر از بازیکنان را اخراج کرد و به آقای وینگادا هم بگویند دست شما دور نکند. تا الان زحمت کشیدید و این هم پول قرارداد شما و خداحافظ !

بعد از آن با تفکر وکارشناسی به فکر آینده پرسپولیس باشند. می خواهند مربی خارجی بیاروند خیلی خوب است، اما بروند یک مربی طراز اول ومطرح بیاورند ما هم کمک می کنم اما اگر پول ندارند من درخدمتشان هستم با هرقیمتی باشد تعهدهم می دهم تیم پرسپولیس را جزو سه سهمیه آسیا خواهم کرد و اولویت هم قهرمانی خواهد بود. اگر قرار داد ما 200 میلیون است در صورت کسب سهمیه آسیایی 300 میلیون شود اگر قهرمان شدیم 60 میلیون بدهید و اگر هم نتوانستیم به تعهدات خود عمل کنیم پولی که به ما دادید را پس می دهیم.

اگر می بینید یک مربی با این شرایط به پرسپولیس می آید عاشق واقعی پرسپولیس است. عشق تیم را دارد و ناراحتی وسختی های پرسپولیس کشیده است. در بی پولی های این تیم بازی کرده و گل زده و حالا دلش می سوزد که تیمش ضعیف ظاهر می شود.

اجازه بدهید و ببینید من چقدر به این تیم کمک می کنم سواد ، علم و مدرک مربیگری فوتبال دارم. تیم ملی پایه را به جام جهانی برده ام، از همه مهمتر از سال 72 تا 76 مربی این تیم بوده ام و استقلال تهران را هم سه بر صفر شکست داده ام. دیگر نمی دانم کجای کارم ایراد دارد تا آن را برطرف کنم. اما متاسفانه حسادت برخی افراد باعث می شود نگذارند من بیاییم چرا که با خود می گویند اگر درخشان بیاید و تیم دگرگون شود او اسطوره خواهد شد پس چرا باید اجازه دهیم درخشان اسطوره شود و در نهایت می گویند نمی گذاریم درخشان سرمربی پرسپولیس شود. صبح که می شنوند درخشان می خواهد سرمربی پرسپولیس شود50 نفر جلوی در باشگاه پرسپولیس صف کشیده اند و می گویند این مربی را به پرسپولیس نیاورید در حالی که باید از من حمایت کنند .

درخشان گفت: من اگر سرمربی پرسپولیس شوم از 4 پیشکسوت اصیل پرسپولیس دعوت می کنم در کنارم باشند تاکمک کنند تا این تیم را سرو سامان دهیم نه اینکه بخواهم مانند علی دایی دستیارانی را برای تیم ملی انتخاب کنم که روی نیمکت اجازه نداشتند حرف بزنند.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

آشتیانی: با اين هيات مديره ناكامي‌هاي پرسپوليس ادامه مي‌يابد

کانون هواداران پرسپولیس: عضو اسبق هيات مديره‌ي باشگاه پرسپوليس گفت: با هيات مديره فعلي ناكامي‌هاي پرسپوليس ادامه مي‌يابد. ابراهيم آشتياني اظهار كرد: بارها هشدار داده بودم كه بدهكاري بزرگترين معضل براي باشگاه پرسپوليس است. طبيعي است كه حضور افرادي چون هدايتي در هيات مديره‌ي پرسپوليس تنها به دليل كمك‌هاي مالي آنهاست. البته در باشگاه پرسپوليس انصاري‌فرد از جنس فوتبال است و با مشكلات آشناست. اما، طبيعي است كه وقتي مديرعامل پرسپوليس با بدهكاري‌ها دست به گريبان است نتواند مشكلات تيم را برطرف كند. وي افزود: بسيار جاي تاسف دارد كه در چنين شرايطي اعضاي هيات مديره يا مديرعامل برعليه يكديگر موضع‌گيري مي‌كنند. بزرگترين مشكل پرسپوليس وجود مديريت دوگانه در اين تيم است و بايد هرچه سريع‌تر مشخص شود كه مديرعامل واقعي پرسپوليس كيست.

آشتياني خاطرنشان كرد: مشكل اصلي پرسپوليس هيات مديره‌ي غير فوتبالي آن است و تا زماني كه در تركيب اين هيات مديره تغييري ايجاد نشود، پرسپوليس نمي‌تواند از اين مشكل رهايي يابد. من استاد دانشگاه هستم و سال‌ها در هيات مديره‌ي پرسپوليس بوده‌ام. من و ساير پيشكسوتان پرسپوليس كه براي اين تيم جان فشاني كرده‌ايم حاضريم با كمال ميل درخدمت پرسپوليس باشيم. اما، چرا باشگاه حاضر نيست به پيشكسوتان خود بها دهد.

اين پيشكسوت باشگاه پرسپوليس ادامه داد: زماني كه مي‌خواستند وينگادا را بياورند من تذكر دادم كه اين مربي به درد پرسپوليس نمي‌خورد. بي‌ترديد اگر من يا هر پيشكسوت دلسوز پرسپوليس كه با مسايل فني آشناست در هيات مديره حضور داشت اجازه نمي‌داد با هزينه‌ي سنگين يك مربي درجه‌ي سه خارجي را به تيم بياورند. اما، وقتي هيچ گزينه‌ي فني در هيات مديره حضور ندارد، طبيعي است كه چنين مشكلاتي رخ مي‌دهد و مربيان و بازيكنان خارجي با قيمت‌هاي گزاف به پرسپوليس مي‌آيند و مشكلات هم تصاعدي بالا مي‌رود.

آشتياني ادامه داد: زماني كه پرسپوليس دچار مشكل مي‌شود، هواداران ناراحت به ما مراجعه مي‌كنند. امثال هدايتي به پرسپوليس مي‌آيند و مي‌روند اما، هواداران ما را مي‌شناسند. ما هستيم كه اگر در هيات مديره‌ي پرسپوليس باشيم با توجه به تلاش‌هايي كه براي اين باشگاه بزرگ و هواداران 20 ميليوني آن انجام داده‌ايم به بازيكنان تذكر مي‌دهيم كه چه جان فشاني‌هايي براي اين تيم شده است و نبايد به راحتي با مشكلات پيش‌رو به پرسپوليس پشت كرد.

وي ادامه داد: اكنون در هيات مديره‌ي پرسپوليس كسي نيست كه وينگادا را ارزيابي فني كند و وقتي ما از افراد سياسي يا نمايندگان مجلس استفاده مي‌كنيم همين وضعيت پيش مي‌آيد. اگر واقعا اين افراد دلسوز پرسپوليس هستند، به عنوان عضو افتخاري به باشگاه كمك كنند. ما هم از اينكه فرد خيرخواهي به پرسپوليس كمك مالي كند، خوشحال مي‌شويم اما، سوال اينجاست كه وظيفه‌ي اصلي هيات مديره مسايل فني و تيم‌داري است كه هيچ فرد متخصصي در اين زمينه در هيات مديره‌ي پرسپوليس حضور ندارد. يكي ديگر از مشكلات اساسي پرسپوليس هم اين است كه اين باشگاه براي سازمان تربيت بدني حكم فرزند ناخوانده را دارد.

وي افزود: اگر سازمان تربيت بدني و مديريت باشگاه به دنبال حل مشكل هستند، بايد از هم اكنون تركيب هيات مديره‌ي باشگاه براي فصل آينده دگرگون شود. در واقع پيش از آنكه قرار باشد كادرفني يا بازيكنان پرسپوليس تغيير كنند بايد هيات مديره‌ي اين باشگاه تغيير كند.

آشتياني خاطرنشان كرد: در هر صورت راهي كه سازمان تربيت بدني مي‌رود در شرايط فعلي صحيح نيست. اگر سازمان نمي‌تواند از حضور افراد متمول در هيات مديره چشم پوشي كند حداقل مي‌تواند در ميان هفت عضو هيات مديره از پيشكسوتان و افرادي كه قابليت‌هاي فني دارند، استفاده كند.

وي افزود: واگذاري باشگاه نيز مي‌توانست يك راه حل باشد؛ اما، دولت حاضر به اين كار نيست. من به عنوان عضو اسبق هيات مديره و سرپرست پرسپوليس در جريان اين مسايل بوده‌ام و مي‌دانم كه دولت نمي‌تواند بيش از 49 درصد سهام پرسپوليس را واگذار كند كه البته در همين اندازه هم دولت مايل به انجام اين كار نيست. با اين حال نبايد فراموش كرد كه حداقل حضور افراد فوتبالي مي‌تواند باشگاه پرسپوليس را از اين مشكل خارج كند. مگر محمد دادگان در فدراسيون فوتبال نتوانست علاوه بر حل مشكلات مالي براي اين فدراسيون درآمدزايي كند. چرا كه او فردي فوتبالي بود. اكنون امثال دادگان مي‌توانند براي پرسپوليس هم مفيد باشند. اما، باز هم تاكيد مي‌كنم كه قبل از هر كاري مهم اين است كه هيات مديره‌ي پرسپوليس تغيير كند.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

وینگادا تا تیر ماه میماند / مذاكره با پريرا در حال پيگيري است

کانون هواداران پرسپولیس: با وجود كنار رفتن تيم فوتبال پرسپوليس تهران از جام حذفي، نلو وينگادا همچنان به عنوان سرمربي اين تيم به كار خود ادامه مي‌دهد.
    نلو وينگادا با توجه به مفاد قرارداد خود حداقل تا تير ماه بر روي نيمكت تيم فوتبال پرسپوليس حضور خواهد داشت و پس ازآن باشگاه درباره سرمربي پرتغالي تصميم‌گيري مي‌كند. البته در اين ميان باشگاه پرسپوليس نيز زمان را از دست نداده و باب مذاكره با "كارلوس آلبرتو پريرا" سرمربي نامدار برزيلي را باز كرده است. با آن كه مذاكرات پرسپوليس و پريرا هنوز در ابتداي راه قرار دارد؛ اما، باشگاه پرسپوليس اين مذاكرات را با جديت پيگيري مي‌كند تا در صورت توافق نهايي بلافاصله پس از پايان قرارداد نيم فصل وينگادا و تصميم دو جانبه براي قطع همكاري "پريرا" برزيلي بر روي نيمكت پرسپوليس بنشيند.

با وجود برخي شايعات علي دايي در ميان گزينه‌هاي پرسپوليس وجود ندارد و نام او تنها يك بار از سوي يك عضو هيات مديره كه به مانورهاي خبري علاقه بسياري دارد در يكي از نشست‌هاي هيات مديره پرسپوليس مطرح شده است و در همانجا نيز پرونده حضور دايي در اين تيم مختومه شده است.

البته "پريرا" علاوه بر پرسپوليس پيشنهادي نيز از يك باشگاه مكزيكي دارد كه در سرنوشت مذاكرات مربي برزيلي با پرسپوليس تاثير خواهد داشت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •