دوستان کسی اخیرا با ایرانسل به مشکل بر نخورده؟ از وقتی پهنای باند فرکانس رو افزایش دادن اینترنت به کل ترکیده. همش قطع و وصل میشه ، کلا تایم اوت. قبل از این اتفاق هیچ مشکلی نداشتم اما الان اصلا نمیشه وصل شد. شاید دکل منطقه ما خراب شده
دوستان کسی اخیرا با ایرانسل به مشکل بر نخورده؟ از وقتی پهنای باند فرکانس رو افزایش دادن اینترنت به کل ترکیده. همش قطع و وصل میشه ، کلا تایم اوت. قبل از این اتفاق هیچ مشکلی نداشتم اما الان اصلا نمیشه وصل شد. شاید دکل منطقه ما خراب شده
آیا ایرانسل طرح یک روزه 2 تا 6 صبح 20 گیگ رو حذف کرده. در سایت علامت سبد خرید رو برداشته
دوستان یه مشکلی هست
توی شهر ما، در طور این چندماه و سال همیشه اینطوره، میخوام ببینم طبیعیه یا نه :
در طول روز و شب ( تا ساعت 3 شب ) سرعت دانلود بین 1kb تا 20kb هست اونم روی تری جی
از سه تا چهار بهتر میشه ( صبح )
ولی از 5 تا 7 دقیقا سرعت هزار برابر میشه، مثلا صبح بیدار شدم یه فیلم 800 مگابایتی رو تو یه ربع دانلود کردم !
این بخاطر ترافیک شبکه اس؟ یا زیرساخت اینجا مشکل داره؟
دقیقا برای آنتن دهی همینطوره، الان که روزه آنتن 3g یا نیست یا یکی هست به زور به دوتا میرسه
ولی 4 و 5 صبح تا 7، چهار آنتن یا فول میشه!!!
در ضمن خونه هم جاییه که پوشش آنتن دهی همه اپراتورها عالیه توی سایتشون و از لحاظ پوشش نباید مشکل داشته باشه
با سلام و عصر بخیر
از دوستان کسی میتونه بگه چطور یه لینک رو با 32 کانکشن دانلود کنم
من لینکای سایت تاینی رو تو 32 کانکشن تنظیم میکنم اما باز با 8 تا دانلودش میکنه
من از تاینی مویز دانلود نکردم تا حالا. اما ممکنه مشکل از خود سرور تاینی مویز باشه که اجازه بیشتر از 8 کانکشن همزمان از یه جا رو نمیده.
نه. این سایت محدود نکرده مربوط به همون قسمتیه که دوست بالایی عکشو گذاشته
----
سرعت منم بعد ساغت 3ونیم شب خیلی بهتر میشه. حتی میتونم راحت 1080 استریم ببینم!
دوستان عزیز کسی اطلاع نداشت جریان از چه قراره؟
این که جریان چیه خوب احتمالا بدلیل پهنای بانده که تو اون ساعات مصرف کم میشه و طبیعتا سرعت میره بالا و برای منم این اتفاق افتاد دو صفحه پیش پست آخر عکسشو گذاشتم
منطقه ما ایرانسل 3g و 4g رو پوشش میده ولی موقعی که به اینترنت وصل میشم علامت E رو بالای صفحه میاره و سرعت از 25 کیلو بالاتر نمیره. خواستم بدونم مشکل از گوشی هست یا آنتن دهی. آنتن که تا تهش پره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)