من یک مگ دانلود میکنم. شبا ساعت ۹ به بعد سرعت تک کانکشن خارجی بد میشه مخصوصا تلگرام. با idm همیشه یک مگ میده. ولی وبگردی چه داخلی چه خارجی همیشه خوبه. پینگ زیاد جالب نیست. ۸.۸.۸.۸ و ۴.۲.۲.۴ بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ هست.
من یک مگ دانلود میکنم. شبا ساعت ۹ به بعد سرعت تک کانکشن خارجی بد میشه مخصوصا تلگرام. با idm همیشه یک مگ میده. ولی وبگردی چه داخلی چه خارجی همیشه خوبه. پینگ زیاد جالب نیست. ۸.۸.۸.۸ و ۴.۲.۲.۴ بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ هست.
آهان لطفا چند دقیقه هم از گوگل پینگ بگیرید ببینید چند درصد پکت لاست داره
۸.۸.۸.۸ همون گوگله دیگه. معمولا پکت لاست نداره. من ندیدم تا حالا. ولی پینگ من الان با ۸.۸.۸.۸ ۳۵۰ هست.
عجیبه مخابرات پکت لاست نداشته باشه . من سرویس نامحدود دارم پینگم به 8.8.8.8 حدود 115 ولی 20درصد پکت لاست دارم!
من ۱۶مگ دارم
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
چند درصد پکت لاست داره ؟ ریت دانلودش چنده؟ سرعت باز کردن سایتای خارجی مثل فیسبوک با قندشکن روونه یا اذیت میکنه!؟
برای من سرعت دانلود ۱.۸ ~۲ هست، اما پینگش بالاست، با سرور خارجی بالای ۳۰۰
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سلام . این نتیجه تست سرعت از سایت speed test هست که سرعت دانلود و آپلودم رو حدود 2 Mbps نشون میده در حالی که سرویس من up to 16 Mbps هست و اول تست هم یه لحظه تا 16 مگ میره ولی ظرف چند ثانیه میاد روی 2 مگ و ثابت میمونه . میخواستم بدونم ایراد کار از کجاست؟ البته جای اعتراض وجود نداره چون سرویس حداقل سرعت تضمین شده رو داره میده (2 مگ) ولی خب آیا راهی هست که بتونم از سرعت 16 مگ پایدار استفاده کنم؟
سلام كسي از دوستان طرح تابستانه ٢ مگ تا ١٦ مگ پيش پرداخت گرفته حجم اولش همون ٢٤ گيگ تو سايت بوده يا بيشتر بوده
برا من از ٢٤ گيگ بيشتر بود حدود ٢٧ گيگ حجم داشتم كه دو شب پيش گرارش مصرف ميبينم ساعت دانلود رايگان شبانه رو حجم اصلي كم كرده كه دانلود شبانم حدود ٢ گيگ بوده به نظرتون زنگ بزنم پيشگيري كنم يا نه مي ترسم باز دانلود شبانه بزنم از حجم اصلي كم شه به فنا برم
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by karbar200; 21-11-2016 at 12:37.
شما پست های بالارو بخونی یکی از دوستان همین مشکلو داشت که زنگ زد ۲۰۲۰ واسشدرست کردن. باید به شما ۱۶ مگ رو بدن مگر اینکه خططون کشش نداشته باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)