تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1854 از 4105 اولاول ... 854135417541804184418501851185218531854185518561857185818641904195423542854 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,531 به 18,540 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

ما هم رفتیم با 20 روز پایه خدمتی برگشتیم میان دوره خوش گذشت......

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

چون سوالم حیاتی ــه نقل قول میکنم تا بیاد صفحه جدید
    شرمنده مدیران و همکاران عزیز انجمن

دوستان پسر عمو ــی منو با اینکه کل صورتش به دلیل قارچ قرمز و زخم شده بود حتی بدن و سرش هم زخم بود روفقط معاف از رزم کردن !!!!!!!!!!!!!!
    امروز صبح با هم رفتیم شورای پزشکی 3 ساعت سر پا نگهمون داشتن
    خدا لعنتشون کنه از سه تا دکتر دو تاش موافق معاف دائم بودن ولی یکیش ( ) نه 3 ساعت داشتن با هم مشورت میکردن ! آخر سر هم معاف از رزم ــش کردن
    کلی آدم رو به دلیل ضعف بینایی نه چندان زیاد معاف کردن ولی پسر عمو ــی بدبخت منو که الان 9 ساله مریضه نکردن !
    تـــف به این عدالت
    اونجا چند نفر میگفتن تا 10 روز اعتراض میتونید بدید که از بدی شانس تا شنبه تعطیله
    یکی هم میگفت بره آموزش از اونجا اقدام کنه شاید معاف شد ! یعنی چی ؟ خوب اگه معاف میشد میکردن دیگه چه فرقی داره ؟

3. این کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض امریه

سلام
    من واسه برج 10 واسه امریه اقدام کردم .
    از طرف اون سازمان هم اومدن واسه تحقیق تو همسایه ها.به سازمان مرکزی که زنگ میزنم میگن تا 10 روز به خدمتت مشخص نمیشه که امریت تایید شده یا نه؟
    دوستان کسی نمیدونه راهی نداره زودتر بفهمم که گرفتنم یا نه؟
    از گزینش و تحقیقات مطمئنم تایید شدم . ممکنه بازم منو نظام وظیفه تایید نکنه آخه میگن پرونده هاتونو فرستادیم نظام وظیفه و اونا هم باید تایید کنن

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

کی میگه نمیشه !!! میشه خوبم میشه !! تا حالا چند نفر رو همین جوری راهی کردیم رفته !!! خود منم تاریخ ترخیصم 1/1/93 هستش (‌یعنی اون توپ سال تحویل زده بشه من ترخیصم ) اما 25 یا 26 تسویه می کنم و برگه رهایی رو میگیریمبه امید خدا
    من نمیدونم شما چه یگان و ارگانی خدمت میکنی
    ولی من 2 ساله خدمتم تموم شده و دقیقا یادم میاد نیرو انسانی به چند نفر گفت یک روز هم زودتر از تاریخ قانونی پایان خدمت نمیتونید ترخیص شین
    حتی یکی از سربازان فرمانده پادگان 1 ماه مرخصی داده بود و گفت یک ماه زودتر تسویه میکنی ولی قضایی بهش گیر داد گفت خیر چنین چیزی نمیشه یک ماهت رو برو مرخصی ولی ترخیص دقیقا روز تسویه
    شما که ترخیص فروردین هستی قضیه ات فرق میکنه اون هایی که 1.1 پایان خدمت است بله 25 26 که نه ولی 28 اینا ترخیص میشن نظیر دوست خود من

داره خودمونی میشه gooride's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    من واسه برج 10 واسه امریه اقدام کردم .
    از طرف اون سازمان هم اومدن واسه تحقیق تو همسایه ها.به سازمان مرکزی که زنگ میزنم میگن تا 10 روز به خدمتت مشخص نمیشه که امریت تایید شده یا نه؟
    دوستان کسی نمیدونه راهی نداره زودتر بفهمم که گرفتنم یا نه؟
    از گزینش و تحقیقات مطمئنم تایید شدم . ممکنه بازم منو نظام وظیفه تایید نکنه آخه میگن پرونده هاتونو فرستادیم نظام وظیفه و اونا هم باید تایید کنن
    باید علاوه بر بند پ توی سازمانی که گزینشت کردند توی نظام وظیفه هم بند پ داشته باشی. این روزا نظام وظیفه خیلی از امریه ها رو رد میکنه. زمانی که من میخواستم برای امریه اقدام کنم دقیقا اون جایی که میخواستم گزینش بشم باهام موافقت کرده بود و پرونده منو فرستاده بود نظام وظیفه. ولی نظام وظیفه به دلیل اینکه من مثل خودشون "-----" نبودم (شرایط 5 گانه برای قبولی امریه) بنده رو رد کردند اینو هم کی فهمیدم؟ دقیقا وقتی که برگ سفیدم اومد یعنی توی برگ سفیدم ننوشته بود "امریه دار". و اینجوری شد که حسابی خورد تو برجکم
    بنابراین اگه شرایطی مثل بسیجی بودن و فرزند شهید بودن و متاهل بودن و یکی دو تا شرط دیگه و همچنین بند پ در نظام وظیفه رو نداری از حالا فرض رو بر پذیرفته نشدن امریه ت بذار که اگه موافقت نشد مثل من چند روز قبل اعزام دپرس نشی. و البته اینو هم بدون که با تقدیر نمیشه جنگید. با اتفاقی که بعدا برای من افتاد خدا رو هزار بار شکر کردم که با امریه م اون زمان موافقت نشد

داره خودمونی میشه samfisher7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام
    بچه ها یه سوال
    دژبان بودن چیز خوبیه یا نه؟
    اصلا کسی که توی پادگان مخصوص اموزش دژبان اموزشی بگزرونه دژبان میشه؟
    من خودم اطلاعات ضد و نقیض زیاد شنیدم
    ولی اگه کسی به چشم دیده بگه عالی میشه
    بیش از یکی شد.مرسی

داره خودمونی میشه pvmagician's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستان من نیروی دریایی ارتش افتادم، لیسانس از دانشگاه علوم پزشکی هم دارم
    من انشا دارم، میتونه بندازتم تهران، اما نمیدونم کجاش بهتره؟
    میدونید کجا بهتره؟برام
    مهمه که توی محل اسکانشون (همون آسایشگاه)، بتونم لپتاپ و اینترنتمو داشته باشم و البته ساعت کاریش تا ظهر باشه که به کارای خودم برسم، شنیدم تهران چون منطقه نظامی نیست، میشه لپتاپو برد و..
    کسی از دوستان اینجا خدمت کرده که بهم راهنمایی بده؟

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

پادگان...اینترنت....لپتاپ ؟!؟!؟!

من حاضرم اینا باشه دوباره برم خدمت !
    جان ما تهران اینطور پادگان هایی داره ؟!
    من یک فلش سرگرد پادگان رو اشتباهی از پادگان بردم بیرون تا فرداش که برگردوندم و صداش رو در نیاوردم تن و جونم می لرزید از اینکه دژبان بفهمه یا مافوقم بعد شما از اینترنت داشتن حرف می زنید و لپتاپ توی پادگان بردن ؟!

10. 2 کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

سلام
    بچه ها یه سوال
    دژبان بودن چیز خوبیه یا نه؟
    اصلا کسی که توی پادگان مخصوص اموزش دژبان اموزشی بگزرونه دژبان میشه؟
    من خودم اطلاعات ضد و نقیض زیاد شنیدم
    ولی اگه کسی به چشم دیده بگه عالی میشه
    بیش از یکی شد.مرسی
    یگان به یگان وظایف سربازهاش فرق میکنه
    دژبان های پادگان ما راحت بودند، صبحگاه شامگاه نداشتن، مراسم صبحگاهی نداشتن، صبحگاه مشترک نداشتن، از لیست نگهبانی ها حذف بودن فقط در اختیار قرارگاه و دژبانی بودن
    ولی دژبان بودن برادر اصلا راخت نیست اونم در پادگان آموزشی که هر فرد آموزشی ممکنه هزار و یک چیز ببره تو یا بیاره بیرون و مسئولیتش کلا به گردن شماست
    صبح به صبح فرمانده پادگان بخواد بیاد باید ایست بکشید اصلا بی نهایت تو چشم هستید
    لباس، سر و وضع....
    نمیدونم چه ارگانی هستی ولی از من می شنوی دژبان نباش با اونکه قدرت بسیاری داره و حتی داخل شهر قدرت داره

12. این کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

چون سوالم حیاتی ــه نقل قول میکنم تا بیاد صفحه جدید
    شرمنده مدیران و همکاران عزیز انجمن
    به نظرم باید بره پیش روانپزشک و تایید کنه در صورت اعزام باعث مشکلات روحی زیادی برای طرف می شه

14. این کاربر از LoveLIfe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •