تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1854 از 4428 اولاول ... 854135417541804184418501851185218531854185518561857185818641904195423542854 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,531 به 18,540 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوستان، ترفندی که خودم جدیدا دارم ازش استفاده میکنم و شبا از ساعت 1 تا 6 با سرعت 150 کیلوبایت دانلود میکنم ! هرشب 3.5 گیگ دانلود دارم. گفتم به شما هم بگم شاید به دردتون بخوره.
    یه وی پی ان IPSEC بگیرید و وصل بشید و دانلود بکنید سرعتتون رو به 150 تا 200 میرسونه ...

یه چیز دیگه این ترفند 6 تا 7 چیه ؟ میشه بگید ؟
    Last edited by zeux; 25-08-2012 at 01:21.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان، ترفندی که خودم جدیدا دارم ازش استفاده میکنم و شبا از ساعت 1 تا 6 با سرعت 150 کیلوبایت دانلود میکنم ! هرشب 3.5 دانلود دارم. گفتم به شما هم بگم شاید به دردتون بخوره.
    یه وی پی ان IPSEC بگیرید و وصل بشید و دانلود بکنید سرعتتون رو به 150 تا 200 میرسونه ...

یه چیز دیگه این ترفند 6 تا 7 چیه ؟ میشه بگید ؟
    از 6 تا 6:59 دانلود رایگانه. البته یه سری نکته داره که پست اول تاپیک رو بخونی توضیح کامل داده شده.
    ولی اینطور که به نظر میاد دیگه از 15 شهریور این ترفند جواب نمیده چون ساعت دانلود شبانه کلاً تغییر میکنه.

3. این کاربر از Mehran14233 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

الان متوجه شدم ترفند وی پی ان IPESEC دیگه کار نمیکنه!! باور کنید طی یک هفته ی گذشته بیشتر از 15گیگ دانلود کرد! الانم اگه توجه کنید سرعت دانلود رو بستن اما آپلود تا دو مگ هم میره الان تست کردم

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

اما تجربه میگه هیچ مرورگری نمی تونه مثل idm از بالاترین سرعت پهنای باند استفاده کنه و برای سنجش سرعت واقعی فقط idm و speedtest ملاکه.
    سرعت واقعی شما بر اساس idm
    حجم دانلودی در یک تایم مشخص به ثانیه تقسیم بر زمان دانلود میشه سرعت واقعی شما.
    به نظر من بهترین راه کار برای ارزیابی کیفیت سرعت اینترنت هرکسیه همین روشه
    خیر IDM نیست و فقط تو ایران اینجوری میبینید تو دنیا اصلا نمیدونند IDM چی هست اگر مرورگر شما مشکل داره و سرعتش به سرعت IDM شما نمیرسد منظور یعنی اگر شما 512 دارید با مرورگر باید 52 دانلود کنید و همان سرعت اینترنت و صفحه باز کردن شماست شما که اگر میخواهید صفحه باز کنید با IDM که باز نمیکنید؟؟ از مرورگر استفاده میکنید پس اگر سرعت دانلود مرورگرتان همزمان با IDM یعنی دانلود همان سرور و کشور و مبدا یکسان نیست بدان که ISP از نا اگاهی شما استفاده میکنه و خوب پولتون رو میخوره

در هر صورت من که این مشکل رو ندارم و جام خوب البته پارس انلاینی که نیستم اگر این مشکل رو داری بدون ان ISP خوب دزدی ازت کرده

صرفا جهت اطلاع و کمک رسانی به هموطنان بود

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

خیر IDM نیست و فقط تو ایران اینجوری میبینید تو دنیا اصلا نمیدونند IDM چی هست اگر مرورگر شما مشکل داره و سرعتش به سرعت IDM شما نمیرسد منظور یعنی اگر شما 512 دارید با مرورگر باید 52 دانلود کنید و همان سرعت اینترنت و صفحه باز کردن شماست شما که اگر میخواهید صفحه باز کنید با IDM که باز نمیکنید؟؟ از مرورگر استفاده میکنید پس اگر سرعت دانلود مرورگرتان همزمان با IDM یعنی دانلود همان سرور و کشور و مبدا یکسان نیست بدان که ISP از نا اگاهی شما استفاده میکنه و خوب پولتون رو میخوره

در هر صورت من که این مشکل رو ندارم و جام خوب البته پارس انلاینی که نیستم اگر این مشکل رو داری بدون ان ISP خوب دزدی ازت کرده

صرفا جهت اطلاع و کمک رسانی به هموطنان بود
    تو دنیا اصلا نمیدونند IDM چی هست ؟؟؟
    شوخی جالبی بود دوست عزیز.IDM با وجود پولی بودنش یکی از پرطرفدارترین نرم افزارهای دانلود تو دنیاست و تو سایتهای معتبر دانلود هم بالاترین رتبه دانلود را داره.
    در ضمن مرورگر اسمش رو خودش هست و فقط برای بازکردن صفحات وب و دانلود های کم حجم استفاده میشه.همه مرورگرها برای دانلودهای با حجم بالا نرم افزار یا اپلیکیشنهای جانبی رو پیشنهاد میکنند و هر کسی میدونه که کار اختصاصی مرورگر دانلودهای حجیم نیست.
    در مورد این موضوعی هم که گفتید سرعت دانلود با IDM و مرورگر باید برابر باشه فقط برای اینترنتهای کم سرعت (512 کیلوبیت و کمتر) اینجوریه.خطهای مشترکین پارس روی دو مگ بسته شده و سرعت دانلود سرویس 128 پارس در بهترین حالت با IDM به 140 کیلوبایت میرسه چون این نرم افزار همزمان 16 کانکشن میسازه اما با مرورگر به این عدد نمیرسه چون بهترین مروگرهای دنیا حداکثر 8 تا 12 کانکشن دانلود میسازند.

7. 2 کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

این محدود کردن برا سرویس های محدود هست یا نامحدود؟دوستان برید یبار دیگه توی سایت پارس بخونین نوشته :

از اینرو شرکت پارس آنلاین به منظور جلوگیری از نارضایتی کاربران خود و تضمین کیفیت خدمات اینترنت پرسرعت نامحدود خود در تمامی ساعات شبانه روز و نیز اطمینان از بهره مندی تمامی کاربران از سطح یکسان خدمات، سیاست استفاده عادلانه ( Fair Use Policy ) را در پیش گرفته و از تاریخ ١۵/۰۶/١٣۹١ اقدام به اعمال آن خواهد نمود.

من بیسوادم یا اونا نمیدونن چی نوشتن؟

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

این محدود کردن برا سرویس های محدود هست یا نامحدود؟دوستان برید یبار دیگه توی سایت پارس بخونین نوشته :

از اینرو شرکت پارس آنلاین به منظور جلوگیری از نارضایتی کاربران خود و تضمین کیفیت خدمات اینترنت پرسرعت نامحدود خود در تمامی ساعات شبانه روز و نیز اطمینان از بهره مندی تمامی کاربران از سطح یکسان خدمات، سیاست استفاده عادلانه ( Fair Use Policy ) را در پیش گرفته و از تاریخ ١۵/۰۶/١٣۹١ اقدام به اعمال آن خواهد نمود.

من بیسوادم یا اونا نمیدونن چی نوشتن؟
    اینجور که من فهمیدم کاربرایی که سرویس نامحدود دارن از سرعتهاشون ناراضین و برای همین قراره سیاست استفاده عادلانه اجرا بشه تا کیفیت خدمات اینترنت پرسرعت نامحدود بالاتر بره و این کار با اجرای سیاست استفاده عادلانه برای همه کابرا اجرا میشه.
    اگه بخوام خودمونی و ساده بگم اینجور میشه:
    ماهایی که سرویس محدود داریم سرعتامون کم میشه تا اونایی که نامحدود دارن سرعتاشون یه خورده بهتر بشه.
    ولی نکته مهم اینه که من تا حالا احدی رو ندیدم که از پارس آنلاین سرویس نامحدود داشته باشه برا همین معلوم نیست منظورشون از
    اینترنت پرسرعت نامحدود چیه.
    Last edited by csssaeed; 25-08-2012 at 10:05.

10. 2 کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

تو دنیا اصلا نمیدونند IDM چی هست ؟؟؟
    شوخی جالبی بود دوست عزیز.IDM با وجود پولی بودنش یکی از پرطرفدارترین نرم افزارهای دانلود تو دنیاست و تو سایتهای معتبر دانلود هم بالاترین رتبه دانلود را داره.
    در ضمن مرورگر اسمش رو خودش هست و فقط برای بازکردن صفحات وب و دانلود های کم حجم استفاده میشه.همه مرورگرها برای دانلودهای با حجم بالا نرم افزار یا اپلیکیشنهای جانبی رو پیشنهاد میکنند و هر کسی میدونه که کار اختصاصی مرورگر دانلودهای حجیم نیست.
    در مورد این موضوعی هم که گفتید سرعت دانلود با IDM و مرورگر باید برابر باشه فقط برای اینترنتهای کم سرعت (512 کیلوبیت و کمتر) اینجوریه.خطهای مشترکین پارس روی دو مگ بسته شده و سرعت دانلود سرویس 128 پارس در بهترین حالت با IDM به 140 کیلوبایت میرسه چون این نرم افزار همزمان 16 کانکشن میسازه اما با مرورگر به این عدد نمیرسه چون بهترین مروگرهای دنیا حداکثر 8 تا 12 کانکشن دانلود میسازند.

IDM چون کانکشن میسازه پروتکل P2P محسوب میشه شما داری میگه سرعت P2P خوبه ولی سرعت http من پایین هست پس شما یا پروتکل نمیدونید چی هست یا اینترنت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

اینجور که من فهمیدم کاربرایی که سرویس نامحدود دارن از سرعتهاشون ناراضین و برای همین قراره سیاست استفاده عادلانه اجرا بشه تا کیفیت خدمات اینترنت پرسرعت نامحدود بالاتر بره و این کار با اجرای سیاست استفاده عادلانه برای همه کابرا اجرا میشه.
    اگه بخوام خودمونی و ساده بگم اینجور میشه:
    ماهایی که سرویس محدود داریم سرعتامون کم میشه تا اونایی که نامحدود دارن سرعتاشون یه خورده بهتر بشه.
    ولی نکته مهم اینه که من تا حالا احدی رو ندیدم که از پارس آنلاین سرویس نامحدود داشته باشه برا همین معلوم نیست منظورشون از
    اینترنت پرسرعت نامحدود چیه.
    پس با این حسابی که شما میگین منی که سرویس 512 دارم و شبا یه زور میتونم 800 مگ دانلود داشته باشم دیگه بعد از 15 شهریور یاید فاتحشو بخونم و برم یه شرکت دیگه.اعصاب ادم خرد میشه این همه زجر کشیدیم اومدیم ÷ارس حالا باید بریم یجا دیگه.لعنت

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

پس با این حسابی که شما میگین منی که سرویس 512 دارم و شبا یه زور میتونم 800 مگ دانلود داشته باشم دیگه بعد از 15 شهریور یاید فاتحشو بخونم و برم یه شرکت دیگه.اعصاب ادم خرد میشه این همه زجر کشیدیم اومدیم ÷ارس حالا باید بریم یجا دیگه.لعنت
    فعلا که باید صبر کنیم.دیگه چیزی به 15 شهریور نمونده.همه چیر خود به خود معلوم میشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •