تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1854 از 4751 اولاول ... 854135417541804184418501851185218531854185518561857185818641904195423542854 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,531 به 18,540 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

آقا شير فلكه كه هيچ چي فك كنم از كنتور اصلي يادشون رفته قطع كنن d:d:d:d:d;d:d:d
    Last edited by p30Load; 22-03-2010 at 01:13.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

همونطور که پیش بینی کردم ، شیرفلکه رو پیچوندن:

ما گفتیم دیگه امشب به آداپتور کشیدن احتیاجی نیست ، ولی مثل اینکه باید دوباره بیدار بمونم هر 20 دقیقه یه بار ، آداپتور مودمو از برق بکشم!
    عجب آدمایین!

3. این کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

حدسم رو که تو چندتا پست بالاتر زدم درست از آب درآمد. گفتیم روز اول سال رو می خوان حال بدن.سرعت من هم به زیر 16 بازگشت.

5. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

تکراری حذف شود ...............
    Last edited by sei_pm; 22-03-2010 at 01:25.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

نامردا خیلی ادمای پستی هستن، حداقل اون یکی تا ساعت 3 روزانه هستش در عوض سرعت داره

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

نامردا خیلی ادمای پستی هستن، حداقل اون یکی تا ساعت 3 روزانه هستش در عوض سرعت داره

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    دوستان ميشه اين جريان قطع كردن مودم را به من هم ياد بدن؟! من كه هر بار مودم را قطع كردم تا دوباره وصل شد IDM اخطار داد و بسته شد! بعد از وصل شدن هم دوباره سرعت بالا نرفت؟ من قبل از ساعت 1 بين 69 تا 70 دانلود ميكنم اما بعد از ساعت 1 مياد روي 16 كيلوبت! هيچ تاثيري هم نداره كشيدن برق مودم براي من! به من لطفا يه كاري ياد بدين سرعت دانلود بره بالا

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض تصمیم کبری

برای اولین بار توی 3 ماه گذشته سرعتم توی ساعات رایگان سرعتم رفت روی 58 خدا کنه دوباره نیاد پایین
    ولی من که میگم تا ساعت 2 میاد پایین حتما ساعت سیستم محدود کنندشون رو عوض نکردن یا اینکه خیلیه به دلیل جلو آمدن ساعت هنوز دانلود رو شروع نکردند.
    حدسم رو که تو چندتا پست بالاتر زدم درست از آب درآمد. گفتیم روز اول سال رو می خوان حال بدن.سرعت من هم به زیر 16 بازگشت.
    سلام به همه دوستان.(عید همتون مبارک)
    دوست عزیز sei_pm من حدود 1-2 ماهه که پست های شما رو زیر نظر دارم (مامور شاتل نیستما)
    این پستم هم جنبه انتقاد داره که مطمئناً شما هم درک میکنید

وقتی وضعیتت پست هاتون بررسی بشه بیشتر بار منفی این پست ها به چشم میاد .(1% + و 99% -)
    (حق رو به شما میدم ولی نه تا این حد که شب و روز شاتل رو بخواین بکوبید.سنگشم به سینه نمیزنم چون ما که وام دار این شرکت ها نیستیم بخواهیم طرفداری بکنیم . در ضمن خودم به هم از منتقدین سر سخت این شرکتم)

کاری به این ندارم که شما توی این مدت چقدر پست دادید (تاريخ عضويت: Jan 2010 پست ها: 874 حیف وقتت نیست جوون) ولی به عنوان یه دوست دلم میسوزه که شما این همه دارین خودتونو اذیت میکنین

حالا به نظر خودت ارزش داشت این همه مدت( توی 3ماه گذشته) خودتو توی دردسر بندازی ؟؟؟؟؟

دوست ندارم بد برداشت کنی ولی به نظرم شما اگه از شاتل سرویس نگیری برای سلامتی خودت

بهتره

امیدوارم از ما دلگیر نشی

11. 3 کاربر از yahyqazmis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام به همه دوستان.(عید همتون مبارک)
    دوست عزیز sei_pm من حدود 1-2 ماهه که پست های شما رو زیر نظر دارم (مامور شاتل نیستما)
    این پستم هم جنبه انتقاد داره که مطمئناً شما هم درک میکنید

وقتی وضعیتت پست هاتون بررسی بشه بیشتر بار منفی این پست ها به چشم میاد .(1% + و 99% -)
    (حق رو به شما میدم ولی نه تا این حد که شب و روز شاتل رو بخواین بکوبید.سنگشم به سینه نمیزنم چون ما که وام دار این شرکت ها نیستیم بخواهیم طرفداری بکنیم . در ضمن خودم به هم از منتقدین سر سخت این شرکتم)

کاری به این ندارم که شما توی این مدت چقدر پست دادید (تاريخ عضويت: Jan 2010 پست ها: 874 حیف وقتت نیست جوون) ولی به عنوان یه دوست دلم میسوزه که شما این همه دارین خودتونو اذیت میکنین

حالا به نظر خودت ارزش داشت این همه مدت( توی 3ماه گذشته) خودتو توی دردسر بندازی ؟؟؟؟؟

دوست ندارم بد برداشت کنی ولی به نظرم شما اگه از شاتل سرویس نگیری برای سلامتی خودت

بهتره

امیدوارم از ما دلگیر نشی

شما اگر دلسوز بودی توی تاپیک شاتل نصیحت نمیکردید. بلکه با یک pm موضوع رو مطرح میکردید.کاربری رو هم میشناسم که تاریخ عضویتش مثل من هست و بیشتر از من پست داره. شما هم هدفت تخریب هست وگرنه pm میزدی ولی من مخرب نیستم با پشتیبانی/مسئول کل/منشی مدیر و ..... صحبت کردم به نتیجه ای نرسیدم حالا که وقت من تلف شده حیفه وقت جوون های دیگه به خاطر هیچ و پوچ تلف بشه.شرح ماجرا pm شد.
    -----------------------------------
    دیشب همونطور که گفتم سرعت از ساعت 12 قدیم تا 1 قدیم خوب بود دلیلش خیلی مشخصه.بعد از 1 قدیم سرعت دوباره به همون محدودیت شبانه برگشت. من + یا - رو کاری ندارم هر چی که اینجا میبینم داره توی شرکت شاتل اتفاق میافته بیان میکنم
    Last edited by sei_pm; 22-03-2010 at 09:00.

آخر فروم باز blackhero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

آره امشب که واقعا سرعت توپه.
    اگه اینطوری بمونه من که عیدیمو از شاتل گرفتم.

روز هم سرعت واقعا عالی بود...
    eco 128
    اصفهان
    از منم مشکلی نداره، دیشب هم حدود 1 گیگ لینک گذاشته بودم که همش دان شده. راستی عید همه دوستان شاتلی مبارک، انشالا سالی پر از شادی و سلامتی و موفقیت در پیش داشته باشد.

14. 4 کاربر از blackhero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 64 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 64 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •