آقا شير فلكه كه هيچ چي فك كنم از كنتور اصلي يادشون رفته قطع كنن d:d:d:d:d;d:d:d
با احترام
تیم مدیریت انجمن
آقا شير فلكه كه هيچ چي فك كنم از كنتور اصلي يادشون رفته قطع كنن d:d:d:d:d;d:d:d
Last edited by p30Load; 22-03-2010 at 01:13.
همونطور که پیش بینی کردم ، شیرفلکه رو پیچوندن:
ما گفتیم دیگه امشب به آداپتور کشیدن احتیاجی نیست ، ولی مثل اینکه باید دوباره بیدار بمونم هر 20 دقیقه یه بار ، آداپتور مودمو از برق بکشم!
عجب آدمایین!
حدسم رو که تو چندتا پست بالاتر زدم درست از آب درآمد. گفتیم روز اول سال رو می خوان حال بدن.سرعت من هم به زیر 16 بازگشت.
تکراری حذف شود ...............
Last edited by sei_pm; 22-03-2010 at 01:25.
نامردا خیلی ادمای پستی هستن، حداقل اون یکی تا ساعت 3 روزانه هستش در عوض سرعت داره
نامردا خیلی ادمای پستی هستن، حداقل اون یکی تا ساعت 3 روزانه هستش در عوض سرعت داره
سلام
دوستان ميشه اين جريان قطع كردن مودم را به من هم ياد بدن؟! من كه هر بار مودم را قطع كردم تا دوباره وصل شد IDM اخطار داد و بسته شد! بعد از وصل شدن هم دوباره سرعت بالا نرفت؟ من قبل از ساعت 1 بين 69 تا 70 دانلود ميكنم اما بعد از ساعت 1 مياد روي 16 كيلوبت! هيچ تاثيري هم نداره كشيدن برق مودم براي من! به من لطفا يه كاري ياد بدين سرعت دانلود بره بالا![]()
سلام به همه دوستان.(عید همتون مبارک)
دوست عزیز sei_pm من حدود 1-2 ماهه که پست های شما رو زیر نظر دارم(مامور شاتل نیستما)
این پستم هم جنبه انتقاد داره که مطمئناً شما هم درک میکنید
وقتی وضعیتت پست هاتون بررسی بشه بیشتر بار منفی این پست ها به چشم میاد .(1% + و 99% -)
(حق رو به شما میدم ولی نه تا این حد که شب و روز شاتل رو بخواین بکوبید.سنگشم به سینه نمیزنم چون ما که وام دار این شرکت ها نیستیم بخواهیم طرفداری بکنیم . در ضمن خودم به هم از منتقدین سر سخت این شرکتم)
کاری به این ندارم که شما توی این مدت چقدر پست دادید (تاريخ عضويت: Jan 2010 پست ها: 874حیف وقتت نیست جوون) ولی به عنوان یه دوست دلم میسوزه که شما این همه دارین خودتونو اذیت میکنین
حالا به نظر خودت ارزش داشت این همه مدت( توی 3ماه گذشته) خودتو توی دردسر بندازی ؟؟؟؟؟
دوست ندارم بد برداشت کنی ولی به نظرم شما اگه از شاتل سرویس نگیری برای سلامتی خودت
بهتره
امیدوارم از ما دلگیر نشی
شما اگر دلسوز بودی توی تاپیک شاتل نصیحت نمیکردید. بلکه با یک pm موضوع رو مطرح میکردید.کاربری رو هم میشناسم که تاریخ عضویتش مثل من هست و بیشتر از من پست داره. شما هم هدفت تخریب هست وگرنه pm میزدی ولی من مخرب نیستم با پشتیبانی/مسئول کل/منشی مدیر و ..... صحبت کردم به نتیجه ای نرسیدم حالا که وقت من تلف شده حیفه وقت جوون های دیگه به خاطر هیچ و پوچ تلف بشه.شرح ماجرا pm شد.
-----------------------------------
دیشب همونطور که گفتم سرعت از ساعت 12 قدیم تا 1 قدیم خوب بود دلیلش خیلی مشخصه.بعد از 1 قدیم سرعت دوباره به همون محدودیت شبانه برگشت. من + یا - رو کاری ندارم هر چی که اینجا میبینم داره توی شرکت شاتل اتفاق میافته بیان میکنم
Last edited by sei_pm; 22-03-2010 at 09:00.
از منم مشکلی نداره، دیشب هم حدود 1 گیگ لینک گذاشته بودم که همش دان شده. راستی عید همه دوستان شاتلی مبارک، انشالا سالی پر از شادی و سلامتی و موفقیت در پیش داشته باشد.![]()
هم اکنون 64 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 64 مهمان)