من 16 ام سرویس اولترام تموم میشد زنگ زدم بهشون که جمع آوری کنین گفت فعلا جمع آوری نداریم !!!
من هم چون دیگه نمیتونستم بدون اینترنت بمونم دیشب 3 ماه اولترا تمدید کردم به قیمت 98580 تومان !!!
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من 16 ام سرویس اولترام تموم میشد زنگ زدم بهشون که جمع آوری کنین گفت فعلا جمع آوری نداریم !!!
من هم چون دیگه نمیتونستم بدون اینترنت بمونم دیشب 3 ماه اولترا تمدید کردم به قیمت 98580 تومان !!!
![]()
اقا قبل عید من سرویس خودم رو 6 ماه ویژه زمستانه اولترا + 1 یکماه رایگان تمدید کردم که تاریخ خاتمه سرویسم میشد 1/7/93 الان تو سایت برام زده 1/2/93 !!!!!! زنگ زدم بهشون گفتند همارا بهمون نفرستاده !!!!باید خودتون پیگیر باشین و برین یه صورت حساب ازشون بگیرین و برامون بفرستین تا ردیفش کنیم .
یعنی چی اخه !!! این چه وضعشه !
در مورد حجم های از دست رفته هم گفتن تا 15 باید صبر کنید !
اقا الان چیکار کنم من ؟ دانلود شبانه که ندارم !
سرویسم هم قرار بود 93/1/10 تموم بشه ولی الان شده 93/2/10 !
کی قراره درست بشه وضعیت حساب ها ؟
این رایتل وبگردیش از مخابرات خیلی بهتره !!
دیگه مخابرات رو بیخیال شدم![]()
تست کردم تو دانلود شبانه حجم کم نمیشه... فقط هر بار که مودم رو خاموش و روشن کردم 10 کیلو بایت کم شد...
چون قبلا سیستم همارا بهتر بود به هر چند دقیقه خودش حجم رو محاسبه میکرد و کم میکرد ولی الان چون سیستم مخابرات خیلی زغالی هستشباید خودتون قبل از شبانه یه بار DC کنید تا حجم رو محاسبه کنه تا فکر نکنید مکه از شبانه کم میشه
![]()
حاجی دیگه اینارو میدونم هر لحظه چک میکنم... اینو گفتم دوستان بدونن
حالا که استفاده نمی کنی بده ما استفاده کنیم
6 گیگ 3 ماهه دیگه کفاف 1 ماهم نمیده ، یه گوگل باز میکنی 10 مگابایت رفت
همه چی آرومه ... من چقد خوشحالم![]()
lچن روز پیش کلا نت وصل نشده بودم ولی روز بعدش که حجمم رو نگاه کردم از 2.300 شده بود 930
اگه از مخابرات برگردم همارا کلا همه امتیازهام میپره؟گرچه در کل آش دهنشوزی هم نبود
والا من که سر ساعت 1 مودم رو ریستارت میکنم و میرم حجم رو نگاه میکنم بعد یه دانلود مثلا 100 مگی میزارم و بعد از تموم شدنش باز مودم رو ریستارت میکنم و دوباره میرم حجم رو نگاه میکنم میبینم کم شده !
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)