از شبانه و پینگ بگو !پینگ تهران نه .
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
از شبانه و پینگ بگو !پینگ تهران نه .
مشکل حل شد
Last edited by qatreh; 07-06-2014 at 18:40.
نزدیک یه هفته است که پینگ بدجور به فنا رفته!!! حتی سایت های داخلی هم مثل آدم باز نمیکنه باید دو سه بار رفلش بدم تا سایت باز بشه که اونم نصفه نیمه باز میکنه!!!
ولی سرعت دانلود با idm مثل ثابقه
سلام
آقا این چه وضعیه من هیچ سایت خارجی را نمی تونم باز کنم. سایت های معمولی مثل گوگل و بینگ و...
فقط چهارتا سایت داخلی باز میشه. آخه سرعت دانلود به چه درد من می خوره.
یکی نیست به اینها بگه سرعت 128 بدید ولی اینترنت بدید نه دانلود.اعصابم خورد شد بخدا این دوسه روز
دمش گرم به خودم، تا حالا چندتا از دوستانم را از خرید آسیا منصرف کردم. کلا هرجا برسم میگم گندترین نت آسیاست
هر کسی می خواد آسیا بگیره، ببینه ما چه زجری می کشیم بعد بیاد آسیا بخره.
دوستان من میخوام مدارک ارسال کنم چرا بعد از آپلود تمام سرور خطا میده؟
جک سال هم در اومد : جزییات نتایج ارزیابی سالانه اپراتورهای برتر ICT کشور/ آسیاتک بهترین ارائهدهنده ADSL کشور شناخته شد![]()
اونقدر سرویس هاش افتضاح شده هر کی میاد خونمون سرمونو به خاطر سرعت اینترنت پایین میندازیم !! فکر میکنن دایال آپ داریم هنوز![]()
آقا من 128 حجمی دارم، الان چند روزه سرعت دانلودم از سایتای داخلی شده یک مگ و خورده ای، بار اول دیدم شاخ در اوردم تا حالا همچین سرعتی رو تجربه نکرده بودم، وسه شما هم الان اینجوری شده؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
سلام دوستان.آسیاتک واسه کاربرای جدید تا 23 خرداد 20 هزار تومن تخفیف گذاشته(به مناسبت نیمه شعبان).میخواستم بدونم کسی از این تخفیف استفاده کرده؟ چجوری باید استفاده کرد؟
سرعت برا سرورای داخلی بازه
Sent from my P6-U06 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)