دمت گرم داش امير [emoji173]️
من بودجه برا باند 720 تومني دارم ك قيمت دو جفت 6975 v2 هست و بخرمش
گفتم امپر هم بگيرم ك شما گفتي 8400
Sent from my iPhone using Tapatalk
دمت گرم داش امير [emoji173]️
من بودجه برا باند 720 تومني دارم ك قيمت دو جفت 6975 v2 هست و بخرمش
گفتم امپر هم بگيرم ك شما گفتي 8400
Sent from my iPhone using Tapatalk
داداش به جا 6975 میتونی به 7158 jvc هم یه نگاهی بکنی هم قیمتش ارزونتره صداش هم خیلی خوبه نسبت به قیمتش حدود 230ت .
- - - Updated - - -
داداش به جا 6975 میتونی به 7158 jvc هم یه نگاهی بکنی هم قیمتش ارزونتره صداش هم خیلی خوبه نسبت به قیمتش حدود 230ت .
این رو باید یا 8اهم ببندی یا 2اهم
درود
اصلآ فکر نمی کردم pioneer 80prs اینقد صدا و تنظیمات کاملی داشته باشه واقعآ دارم لذت میبرم حتی با اینکه به باندهای فابریک پراید وصلش کردم به حدی خوب فرکانسها رو میشه باهاش فیلتر کرد که هیچ دیستورشنی ندارم
عالیه عالی
![]()
خوب منم امروز آلپاین 145 رو نصب و تست کردم . صدا واقعا عالیه ! های رنج و میدرنج عالی و البته میدبیس خوب . (تست بدون آمپلی فایر و کامپوننت سانداستریم .
ظاهرشم دوست دارم . کیفیت ساخت هم خوبه .
البته پخش های بهتر ازش هم هستن ولی تو رنج قیمتش واقعا عالیه !
- - - Updated - - -
خوب منم امروز آلپاین 145 رو نصب و تست کردم . صدا واقعا عالیه ! های رنج و میدرنج عالی و البته میدبیس خوب . (تست بدون آمپلی فایر و کامپوننت سانداستریم .
ظاهرشم دوست دارم . کیفیت ساخت هم خوبه .
البته پخش های بهتر ازش هم هستن ولی تو رنج قیمتش واقعا عالیه !
خوب سه پخش رو تست کردم تا الان .
پایونییر 5850 .
کنوود x400 .
آلپاین 145 .
و میتونم بگم هیچ کدوم کامل راضی کننده نیستن .
پایونییر یک صدای معمولی داره که تریبلش هم دیتیل شفافی نمیده ! میدرنج عام پسند ، لو رنج قوی .
کنوود x400 ، صدای بم ــی داره ، اما این بمی صدا رو بهش عادت کنید و صداش خیلی لذت بخش و خوبه ، یعنی اگر صرفا دنبال دیتیل نباشید و یک صدای easy listening و لذت بخش بخواین .
و اما آلپاین رو دو روزه تست کردم .
های رنج خیلی خوب پروسس میشه و جزییات موسیقی خیلی خوب پیداست ،
میدرنج هم خوب پروسس میشه اما صدای میدرنج کمی متفاوت از اون صداهایی هست که تا حالا شنیدید ، شاید بشه بهش گفت صدای باز ، ولی بنظرم صدای ووکال کمی نازک میشه !
و میدبیس رو میتونم بگم بزرگترین ضعف این پخش میشه . یعنی فرکانس 100 تا 250 هرتز رو مثل تق تق های کوچولو پخش میکنه ، خلاصه کیک درست حسابی نمیزنه کامپوننت .
تو ولوم بالا صدای توییتر تیز میشه ، پس باید تو انتخاب درایور ها دقت کرد ، یعنی بهترین صدا رو بین ولوم 18-20 دارم بدون آمپ .
اگر فرصتش پیش بیاد صدای 786 کلاریون رو روی سیستم یکی از بچه ها بشنوم ، تقریبا همه چیز دستم میاد .
اما من به این نتیجه رسیدم که هیچ پخشی بدون عیب نیست و صداش دقیقا اونی که میخوای نیست (برا من اینطوری بود) .
صدای گرم و دوست داشتنی کنوود دیتیل کمی داره ،
صدای پر دیتیل آلپاین ، ووکال خاص خودش رو داره .
صدای پایونیر هم سری prs رو گوش ندادم ، ولی این معمولیاش ، بنظرم هیچ توازنی نداره و نظری بهش ندارم .
سلیقه من 50% کنوود ــه ، 50% آلپاین .
من فقط x400 رو تست کردم که پخش معمولیه کنووده ، ولی پخش های خوبش مثل 7056 و 7016 و 8019 رو تست نکردم .
اگر پخش های کنوود کمی زلال تر بودن و همینطور میشد صدا رو خوب کنترل کرد ، بنظرم انتخاب مناسب تری هستن برای من .
خوب نظر آقا حمید و امیرحسین جان چیه ؟
- - - Updated - - -
Last edited by r0ss0neri; 07-08-2015 at 14:25.
مهدی جان سلام.
اقا تبریکات و اینا واسه پخش خوشکلت
همونجوری که با هم صحبت کردیم به نظرم شما با 8019 به چیزی که میخوای میرسی البته ناپفته نماند که همین 145 هم واقعا تو قیمت خودش عالیه
اینجوری که شما بدون امپ تست میکنی قبول نیس به نظر من چون صدای اصلی رو با امپ میشه فهمید و امپ خیلی تاثیر داره به غیر از درایورها که کامپهات باشن
با راکفورد ببندی که باید از تو ماشین فرار کنی
من نظرم اینه که اگه پولشو داری 786 کلاریون
اگه کمتر میخوای هزینه کنی ازونجایی که میشناسمت 80prs
![]()
مرسی ، واقها خوشگله ، نمیدونم چرا میگن ظاهر پخشا آلپاین خوب نیست !
قبول دارم ! باید با آمپ و درایور درست و حسابی باشه .
لذا فعلا هیچ کاری نمیکنم . با 145 سر میکنم ، یهو دیدی اصن بیخیالش نشم . چون ال سی دی درست و حسابی داشتن توی پخش یکی از ویژگی های مهمشه برام در کنار صدای خوب .
باز 8019 ال ای دی سه خطی داره و میشه تحملش کرد ، پایونییر هم که کلا دمو دار معروفه ، خخخ .
اگر شرایط تست این دو پخش برام مهیا بشه بدون شک تستشون میکنم ! مورد دست دوم خوش قیمت پیش بیاد + شرایط مالی اجازه بده
ضمنا x400 و 145 و 5250 پایونییر که با یک سیستم که مجهز به آمپ هست هم قصد تست دارم که اگر فرصت کنم ، تا آخر اون هفته انجامش میدم .
اره خدایی نگهش دار 145 رو
x400 رو من با امپ 8004 جی وی سی و باند 7158 تست کردم الان رو ماشین رفیقمه واقعا خوبه اصلا هم بم نیس صداش تازه تو ولوم بالا به کم اذیت هم میکنه اما به 300ت پخش ازین بهتر پیدا نمیکنی.
الان همین اقا هم میگه این و بفروشم یه پایونیر بندازم این مغازه دارا چیکار که میکنن با ادم
دیگه تا یه حدی میشه به یه نفر کمک کنی وقتی میبینی شما هرچی هم بگی اون به حرف مغازه دار و اینکه رفیقش بیاد بگه فلان چیز بهتره و حتی فرق صدا رو هم نفهمی بهتره که بسپاریش به هموناها
چیز جدید هم دیده شده که اومده بود ولوم رو تا 15 اورد بانداش داشت منفجر میشد اینم مثه یه چیزیداشت کیف میکرد که اینقدر این سیستم قویه که تا 15 بیشتر نمیشه ولوم داد هرچی هم توضیح بدی براش
بازم حرفه اون نصاب رو میزنه
ببخشید یه کم این اخرش بی ربط شد ولی مونده بود رو دلم![]()
راستی همین آلپاین رو یکی با راکفورد درایو کرده بود ، فراری بود ازش !
من x400 و 7158 رو برای 206 داداشم نصب کردم ! یک کامپوننت عجیبی جلوش نصب بود ! صدای پر ، قوی ، همینطور میدبیس عالی و بدون تیزی ، نمیشد ولوم داد ! فقط حجم صدا زیاد میشد ! اصلا توش مونده بودم !! کامپ هم نمیدونم چی روش بود ولی میدونم داداشم دست کاریش نکرده بود ، 206 مدل 86 . و بدون آمپ . هر موقع صداشو گوش میدم دلم هوا x400 رو میکنه و یک بام و دو هوا میشم !
اما خوب مشکلی که من باش داشتم این بود تو موزیک های فولک و الکتریک دیتیل لازمه ، منم همه چی گوش میدم ، از کانتری و راک و ... گرفته تا سنتی ! اینم با 5 باند اکولایزر کاری برام نکرد ! فقط اکولایزر صدا رو مصنوعیش میکرد ولی اون چیزی که من میخواستم بهم نمیداد . شاید بخاطر باند های کمش بوده ! فیلتر اچ پی افش هم ناقص بود ! مهمترین دلیلی که دلمو زد همین بود ! از 100 شروع میشد ... یا مثلا وقتی یک آهنگی رو با 5250 رفیقم پخش میکردم بعد با پخش خودم ، دیتیل های رنج اون خیلی بیشتر بود ، حالا تیز بودنشو فاکتور بگیریم که سر درد و سر بترکونه .
ولی خوب تو رنج قیمتش پخش کاملیه ، چون 3 جفت خروجی 4ولت داره .
ضمنا اون دوستتم وقتی حرفتو قبول نداره بسپارش دست همونا براش اسپیکر ها رو با 718 و پخش رو با 3650 عوض کنن ، حالشو ببره :| :|
آخرم هم باید 8019 و هم 80prs رو بخرم ، خودم تست کنم . ولی بیشتر نظرم روی 8019 هست و البته پروسسور بور براون هم توی 80prs برام جذابه![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)