تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1853 از 2608 اولاول ... 85313531753180318431849185018511852185318541855185618571863190319532353 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,521 به 18,530 از 26073

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

آره حتما تيكت بذار پيگيرى كن تا سرعتت درست شه، ببين نبايد بى خيال شى پيگيرى كن و شاكى باش تا درست كنن، چون خطت بالا بسته شده بايد قاعدتا اون سرعت رو بگيرى، تو ساعات مختلف تست كن اگه بخصوص هميشه يه سرعته حتما محدوديتى از سمت اونا اعمال شده..
    فقط خیلی حواست باشه تاکید میکنم خیلی حواست باشه که ریت خطط پایین نیارن.
    چون اینا وقتی تیکت میزنی یا زنگ میزنی تنها کاری که بلدن اینه که ریت بیارن پایین. حواست باشه این کارو با تو نکنن. بگو مشکل از طرف خودشونه که باید حل کنن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه karbar200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

شما الان سرعتت روی 18 مگ بسته شده و تا 20 مگ هم خطت می کشه. نمی دونم چرا مشکل سرعت داری؟ شاید مشکل از پهنای باند مرکز مخابراتی شما باشه. کدوم مرکز مخابراتی هستی؟
    به 2020 زنگ بزن بگو بررسی کنن. ضمنا توی "پنل کاربری" جایی هست که می تونی "تیکت" ارسال کنی.
    برو تو "تیکت خرابی" و "تیکیت خرابی جدید" رو انتخاب کن. "کاهش کیفیت سرویس اینترنت" رو انتخاب کن و اونجا تو توضیحات هم کامل مشکل رو مطرح کن.
    به 2020 زدم گفت مشکل از سیم کشی ساختمان هست و نویز داری حداقل 2 مگ باید به بالا باشی که نداری بعد لب تاپ با مودم بردم پایین از سیمی که از خود مخابرات اومده وصل کردم دیدم بازم سرعتم 200 کیلو بایته که دوباره به 2020 زنگ زدم این بار گفتند مشکل اینکه از مخابرات دور هستی و خطت نمی کشه ولی باز به همکارام میگم پیگیری کنند باز دمش گرم گفت پیگیری می کنیم که الان خدا رو شکر انگاری درست شده ولی سرعت آپلودم فکر کنم پایینه که زیاد باش کاری ندارم.

3. این کاربر از karbar200 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه payampop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به 2020 زدم گفت مشکل از سیم کشی ساختمان هست و نویز داری حداقل 2 مگ باید به بالا باشی که نداری بعد لب تاپ با مودم بردم پایین از سیمی که از خود مخابرات اومده وصل کردم دیدم بازم سرعتم 200 کیلو بایته که دوباره به 2020 زنگ زدم این بار گفتند مشکل اینکه از مخابرات دور هستی و خطت نمی کشه ولی باز به همکارام میگم پیگیری کنند باز دمش گرم گفت پیگیری می کنیم که الان خدا رو شکر انگاری درست شده ولی سرعت آپلودم فکر کنم پایینه که زیاد باش کاری ندارم.
    خدا رو شکر مشکلتون حل شد. الان سرعتتنون خیلی خوبه. شب ها فکر کنم حداقل 20 گیگ رو بگیری.

5. این کاربر از payampop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

خدا رو شکر حل شد. همیشه پیگیری کنید اگر پاسخگو نبودند به 195 شکایت کنید خلاصه کوتاه نیاید. در مورد سرعت آپلود هم عرض کنم که تکنولوژی ADSL نهایتا 3 مگابیت آپلود داره در شرایط تئوری که در عمل بهترین حالتش همین 1-1.5 مگ هست.

7. این کاربر از xomax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

[emoji1319][emoji1319][emoji1319][emoji1319]

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام

خط شما فیبر نوری هست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه karbar200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام

خط شما فیبر نوری هست؟
    سلام

نه فیبر نوری نیست
    مخابرات هم هجرت تو افسریه هست.

11. این کاربر از karbar200 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

کسی اینجا از مرکز مخابرات سعادتمند سرویس داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

کسی اینجا از مرکز مخابرات سعادتمند سرویس داره؟
    من سرویس ۸ مگ دارم تو این مرکز.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من سرویس ۸ مگ دارم تو این مرکز.
    ریت دانلودتون چنده ؟ شبا سرعت تغییر میکنه؟ پینگش به سرورای خارجی چنده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •