یه شکایت از نمایندگی شهرمون کردم.از کجا میتونم جواب شکایتم رو ببینم.تو سایت زده شکایت شما بررسی شد
یه شکایت از نمایندگی شهرمون کردم.از کجا میتونم جواب شکایتم رو ببینم.تو سایت زده شکایت شما بررسی شد
یک مشکل عجیب باparsonliine نمی شه رفت psn(ps3)
دانلود شبانه پارس که 6 کیلو بایته.طوری هست که من بارها گفتم بیخیال طرح شبانه رایگان میشم در عوض اینقدر سرعت پایین نیاد .حداقلش شبا سایت را بتوانم باز کنم.از 3 تا شرکت سرویس دارم و این یکی از همه بدتره
منهم يك هفته اي ميشه نوسان شديد رو سرعت دانلود دارم و خيلي ضعيف تر از قبل شده. قبلا" تا 190 هم سرعت دانلودم مي رسيد اما الان دائما" از 30 تا 120 در نوسانه.
يه نكته رو در مورد سيسات جديد شركت فراموش نكنيد و اونهم وعده مسئولين براي ايجاد تغييرات در اينترنت و اينترنت مليه كه قرار بود تا پايان شهريور به انجام برسه. من هم تا پايان شهريور صبر مي كنم اگه وضعش خوب نشه ميرم سراغ يه شركت ديگه
آره همینطوره. الان یک هفتس منم این مشکلو دارم. ریده واقعا
Last edited by AmirF3; 23-08-2012 at 18:55.
بله . اگه ترافیک هدیه باشه یا خریده باشید منتقل میشه.
سلام
سرعت من 2 هفته اس افتضاح شده... از ارومیه هستم؟؟ دوستان شما هم همین مشکل را دارین؟ الان که وسط روزه با سرویس 256 که گرفتم فقط میتونم با سرعت 23 دانلود کنم...قبلانا تا 200 و 230 هم سرعت داشتم.
سوال بعدی اینکه این پارس آنلاین واسه هر عید و مراسمی 1 گیگ هدیه میداد برای شما هم واسه عید فطر چیزی نداده؟؟؟
سوال بعدی در مورد این سیاستی هست که میخواد راه بندازه...کسی در مورد این سیاست چیزی میدونه؟؟ منظور از افرادی که دانلود زیاد میکنن کسایی که شبا دانلود میکنن؟ یا افرادی که روز ها استفاده میکنن؟ یعنی منی که شبا تا 700 مگ دانلود میکردم جز این سیاست محدود شدن میشم؟جالبه اینترنت را به قیمت بالا بهمون میفروشن کسی نمیتونه صداش در بیاد اما وقتی میخوایم استفاده کنیم هم این مسخره بازی در میارن.. . زندگی هممون به دلار وابسته است..لعنتی از وقتی رفت بالا این پارس آنلاینم خسیس کرد!
آقا من متاسفانه 2ماه دیگه به پایان اشتراکم دارم .. بنظرتون اگه این سیاست مسخره که میگن مشکل ساز شد از کدوم شرکت سرویس بگیریم خوبه؟؟ بدبختی من الان چند ساله از پارس سرویس میگیرم به خدمات سایر شرکت ها اطلاع ندارم...کسی میتونه بگه بغیر این پارس آنلاین خسیس کدوم شرکت سرویس خوب ارائه میده؟؟..ایشالا روزی برسه همه به این نتیجه برسن که این شرکت و ترک کنن بعد ورشکست بشه با یان خسیس بازیاش..
کلاس مجازی ثبت نام کردم صدای استاد هی قطع وصل میشه..اخرشم درست نشد.. با این اینترنت مسخرشون..
لطفا جواب بدین چه کنیم ما از الان به فکر باشیم..دوستون دارم
اقا زمان شبانه چند شروع و چند تموم میشه(بدون ترفند)؟
از 1 تا 6 صبح
ترفند تا 6:55 کار میکنه
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
در یه اتفاق نادر! طبق معمول ترافیکم تموم شد و رفتم دوباره حجم بخرم با اینترانتشون به بانک که میخاستم وصل شم دیسکانکت شد
دوباره وصل شدم دیدم 1 گیگ حجم دارم! رفتم تو پنل دیدم زدم 1 گیگ لیتل مور! نمیدونم چرا جنی شدن! بعد اون محدودیت 5 روزه لیتل مور رو هم نداره، دیشب تست کردم ترافیک رایگان هم داره دیشب 1.8 گیگ دانلود کردم
این جریانش چیه قاطی کرده یا کلک خودشونه؟!
خیلی مشکوکم!
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)