شما ساعت 12:5 یکم دانلود کن بعد برو توی کنترل پنلت نگاه کن ببین ترافیک رایگان حساب کرده یا نه!
این سومین عید من هست با شاتل فکر میکنم سالهای قبل این روز ساعت12 ترافیک رایگان بود!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
شما ساعت 12:5 یکم دانلود کن بعد برو توی کنترل پنلت نگاه کن ببین ترافیک رایگان حساب کرده یا نه!
این سومین عید من هست با شاتل فکر میکنم سالهای قبل این روز ساعت12 ترافیک رایگان بود!
آره باید همین کاروکنم. 6ماه پیش فک کنم دقیق ساعتشونو تنظیم کرده بودن .ایشالا این سری هم ...شما ساعت 12:5 یکم دانلود کن بعد برو توی کنترل پنلت نگاه کن ببین ترافیک رایگان حساب کرده یا نه!
ولی ساعت که هنوز نرفته جلو. از 12 شب یک ساعت باید بریم جلو یا هنوز معلوم نیست؟
من دیشب ازشون پرسیدم گفتن از امشب میبرن جلو.
ولی اصلا به این حرفا نمیشه اعتماد کرد. ساعت 12:5 دانلود رو شروع کنید بعد ببینید کم کرده یا نه.
من الان امتحان کردم درسته یعنی دارن با ساعت جدید کار میکنن ( الان 1:09 دقیقه ی بامداد ! )
ظاهرا یادشون رفته سرعتا رو کم کنن !سرعت من لان مثل روزانه هستش
اره تایید میشه!
سرعت هم توپه توپه!
lمال من اصلا جالب نیست !ره تایید میشه!
سرعت هم توپه توپه!
برای اولین بار توی 3 ماه گذشته سرعتم توی ساعات رایگان سرعتم رفت روی 58 خدا کنه دوباره نیاد پایین
ولی من که میگم تا ساعت 2 میاد پایین حتما ساعت سیستم محدود کنندشون رو عوض نکردن یا اینکه خیلیه به دلیل جلو آمدن ساعت هنوز دانلود رو شروع نکردند.
آره امشب که واقعا سرعت توپه.
اگه اینطوری بمونه من که عیدیمو از شاتل گرفتم.
روز هم سرعت واقعا عالی بود...
eco 128
اصفهان
منم به نوبه خود تایید میکنم
شیرفلکه رو یادشون رفته کم کنن
یه چیز دیگه هم هست اینه که الان احتمالا شبکه خلوته و بعد از ساعت 1 قدیم شلوغ میشه
وگرنه هرشب برای من دیسی کردن تا ساعت 2 جواب نمیداد و 1 ساعت اول سرعتم پایین بود
هم اکنون 69 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 69 مهمان)