تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1853 از 3745 اولاول ... 853135317531803184318491850185118521853185418551856185718631903195323532853 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,521 به 18,530 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

داداش من درست می بینم! نامحدود 2 مگ 341،000 تومان، کلا هم میشه 200 گیگ دانلود کرد! جدا می ارزه این همه پول نت داد! خوب همین 200 گیگ را شرکت های دیگه ارزونتر میدن
    تازه سرعتشون اول رو 6مگ هست بعد استفاده از این 200 گیگ میاد رو سرعت اسمی تا آخر ماه. نه این که مثل آسیا سرعت اسمی بده بعد اون میزان گیگ سرعت اسمی را تقسیم بر دوسه کنه!
    والا من 341 تومن داشتم ماهی بدم نت جمع می کردم میرفتم خارج

اینم حرفیه)
    اما برنزی ارزون تره که!
    به هر حال همه بعد حجم مشخص میان رو 60 که واقعا زور داره اینطوری سرت کلاه بزارن! مهندس و تجهیزات آسیاتر در حدی نیستن ک بخوان ضریب اشتراک ارایه بدن! اینا لیمیت میکنن، هرکیم میگه نه، نامه اداری هیِت مدیره و مسئول اکانتینگ آسیاتک رو دارم ک صراحتا گفته لیمیت!

2. 2 کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Locker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام

من برای تست، یک سرویس 1 ماهه 10 گیگ (1تا8 صبح رایگان) گرفتم.

یک سوال داشتم در مورد شبانه رایگان.

به عنوان مثال اگر من ساعت 12.30 دقیقه شب شروع به دانلود کنم و بعد از نیم ساعت زمان اینترنت رایگان میرسه. آیا بدون اینکه من دانلود را متوقف و اینترنت را قطع کنم ، زمان رایگان به درستی محاسبه میشه؟ به این دلیل می گم چون اگر اینترنت را قطع کنم و ساعت 1 بامداد وصل کنم سرعت میاد پایین.

4. 2 کاربر از Locker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام رفیق
    راستش داداش گلم برای شروع دانلود شبانه رایگان نیازی به قطع کردن نت و یا ریستارت کردن مودم نیست. ولی تا جایی که من می دونم اصلا تا سرعتت نیاد پایین جزء شبانه حساب نمیشه! یعنی از بارزه های شبانه رایگان این هست که سرعتت پایین باشه! بزار مثال بزنم. من یادمه که یک زمان سرعت تا ساعت یک و ربع برای من بالا بود بعد افت می کرد، من فکر می کردم که دارند بهم حال میدن، نگو داشتن حالم را می گرفتند. چون هیچ کدوم از اون قسمت ها که با سرعت بالا دریافت می کردم به عنوان رایگان حساب نشد و خیلی راحت و کلاسیک رفت تو پاچه مبارکمون
    این حالت گاهی برای من یک ربع حتی گاهی نیم ساعت بعد از شروع بازه رایگان رخ میده(به جز اون شب های معدود که شاید در ماه یک شب باشه شاید هم نباشه که سرعت شبانه بالا میشه، اونم از دستشون در میره) .من خودم چون کلا اهل دانلود نیستم برام فرق نمی کنه. ولی اگر اهل دانلود هم بودم باز اون موقع دانلود نمی کردم. چون به نظرم این یه اشتباه از طرف خودشون هست که خط ریستارت نمیشه برا شبانه اون لحظه، و کاربر فکر می کنه شرکت سرعتش را برده بالا داره حال میده بهش، در صورتی که این شکلی نیست. حداقل برای من این شکلی نبود و تمام اون یک چندصد مگابایتی که یه بار امتحانی گرفتم، به پام نوشته شده بود. حال شما هم احتیاط کن و از ریز مصرف نگاه کن ببین چطوری هست. یه موقع ننویسن به پات. آخه آسیا کارهاش آش کشک خاله است، بخوریم پامونه نخوریم هم پامونه

6. 4 کاربر از NOVICE_M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

بدون تعارف میگم, اگه سرعت سرویس نامحدود 2 مگ من زیر 90 بیاد همون لحظه درخواست جمع آوری میدم. نمیدونم چرا اگه اینقدر که میگین آسیا بده, ISP تون رو عوض نمی کنید ؟ مرکز مخابراتی محله ما که همه ISP ها پورت خالی دارن, یه هفته ای می تونم تغییر ISP بدم.
    در ضمن اون موقع که من دانلود شبانه داشتم و سرویسم محدود بود ( 2 مگ ), شبانه نصف سرعت اسمی دان می داد. یعنی 2 مگ ( 256 اسمی ) سرعت دانلود شبانش بین 120 - 130 بود.

8. 2 کاربر از هومن_ح بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

بدون تعارف میگم, اگه سرعت سرویس نامحدود 2 مگ من زیر 90 بیاد همون لحظه درخواست جمع آوری میدم. نمیدونم چرا اگه اینقدر که میگین آسیا بده, ISP تون رو عوض نمی کنید ؟ مرکز مخابراتی محله ما که همه ISP ها پورت خالی دارن, یه هفته ای می تونم تغییر ISP بدم.
    در ضمن اون موقع که من دانلود شبانه داشتم و سرویسم محدود بود ( 2 مگ ), شبانه نصف سرعت اسمی دان می داد. یعنی 2 مگ ( 256 اسمی ) سرعت دانلود شبانش بین 120 - 130 بود.
    جوابش خیلی ساده است عزیزدل برادر، نه من نه شادودراگون نه خیلی های دیگه تو این تاپیک انتخابی جز آسیا نداریم. من خودم ماه هاست تو نوبت پارس و شاتل هستم،فن آوا و پیشگامان حتی پورت ندارند اینجا، حتی مخابرات میگه باید صبر کنی چندماه! ما یا وایمکس باید بگیریم یا آسیا. وایمکس داشتم خوب آنتن نمیده، مجبورم آسیا بگیرم اقلا تو روز سرویس حجمی وصل هست به اینترنت. اینجاست که فریاد می کنم من اینترنت پرسرعت دارم آخ جون

10. 2 کاربر از NOVICE_M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

دقیقا! خدا رو شکر خط من مشکلی نداره، میتونم ISP رو عوض کنم اما مرکز ما بجز این خراب شده، پورت ندارن!

12. 2 کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

رستگاری در ترک آسیاتک است

14. 2 کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

سرویس ۱۰۲۴، ۲۰ گیگ در ماه مشهد

16. 2 کاربر از jouhofre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال armin15000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

سلام
    مزخرفترین سرویس دهنده اینترنت آسیاتک است . متاسفانه خط من چون فیبر نوری است غیر از آسیاتک نمیتونم بگیرم/

18. 3 کاربر از armin15000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال armin15000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

سلام
    به دلیل تکرار حذف شد.
    Last edited by armin15000; 07-06-2014 at 16:41. دليل: به دلیل تکرار

20. 3 کاربر از armin15000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •