تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1853 از 2376 اولاول ... 85313531753180318431849185018511852185318541855185618571863190319532353 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,521 به 18,530 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز SANR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    در دل کویر

پيش فرض

ابراهیمی: خط هافبک استقلال بعد از زدن گل از کار افتاد

ناصر ابراهیمی اظهار داشت: از ابتدا هم پیش بینی کرده بودم که این بازی حساسیت خاص خود را خواهد داشت و استقلال همانند سایر بازی هایش که بسیار زیبا و راحت گل می زند و بهترین خط دفاع و گلزن را به خود اختصاص می دهد، نخواهد بود.
    وی ادامه داد: در نیمه اول شاهد یک بازی کسل کننده و در میانه زمین بودیم که خط هافبک ها خیلی متعادل کار کردند البته استقلال کمی برتری داشت. همانطور که قبلاً هم گفته بودم تیمی به گل می رسد که خط هافبک جنگنده ای داشته باشد و استقلال در نیمه دوم اینچنین بود و توانست به گل دست یابد. پرسپولیس در ابتدای وقت دوم افت داشت و کریم باقری خسته نشان می داد.
    ابراهیمی با اشاره به دوران مربیگری خود در تیم پرسپولیس تصریح کرد: در آن زمان نیز از ۱۳ بازی تنها یک دیدار را به استقلال واگذار کردیم بنابراین به خوبی می دانم که وقتی استقلال گل می زند در لاک دفاعی فرو می رود. در این بازی هم دیدیم که در دقیقه ۹۰ زیر فشار سانتر و کرنرهای پرسپولیس گل تساوی را از روی نقطه پنالتی دریافت کرد. در ۱۵ دقیقه آخر بازی، خط هافبک استقلال جنگندگی خود را به طور کامل از دست داد.پرسپولیس وقتی گل خورد سیستمش را به ۳ -۴- ۳ تغییر داد؛ اما استقلال به جای ضد حمله، دفاع کرد.
    وی درباره تساوی دوباره دو تیم گفت: بسیاری از هواداران از من سوال می کنند که علت تساوی های مکرر دربی قرادادی است. این بازی حساسیت های مخصوص خود را دارد و اصلاً چنین چیزی صحت ندارد فقط هیجان آن نسبت به سال های گذشته کاسته شده است.
    ابراهیمی در خصوص قضاوت داور ایرانی اظهار داشت: ترکی بسیار عالی کار کرد و ما را به ۱۳ سال پیش که از داور ایرانی استفاده می کردیم بازگرداند. با این کار خود به داور ایرانی شخصیت دادیم.
    وی در پایان از علی کریمی به عنوان بهترین بازیکن پرسپولیس و حسین کاظمی بهترین یار استقلالی ها نام برد.

این خبر دوست من،سه بار گذاشته شده!

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

چقدر گریه کردم وقتی بازی تموم شد ......
    حیف این برد که به مساوی تبدیل شد ...........

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

صبای قم هم باداماش گیلان 2 بر 2 کرد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahriar_sh_2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

دوستان ما باید بیخیال این بازی بشیم .قلعه نوعی هیچ کاره است وقتی بهش دستور میدن علیزاده رو بفرسته تو زمین تا بازی رو به تساوی بکشه دیگه نمیشه رواین بازی برنامه ریزی کرد.بهتره به فکر بازی های بعدی باشیم تا ان شا الله قهرمانی رو جشن بگیریم.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

تواون دوصحنه ای که سیاوش پابه توپ شد جای خالی امیدرضا روانخواه کاملا مشخص بود. من معتقدم این بازی زیاد تقصیر بازیکن یا مربی خاصی نیست .ببینید اگرما امیدرضا روانخواه راداشتیم مطمین باشید پیزوری درحالیکه 1 بر0 عقب هم بود مجبوربود 8 نفره تو زمین خودش باشه .برای مهارکردن سرعت آرش وامیدرضا مدافعان پیزوری توانایی نداشتند وندارند .پس می بینید که هم توبازی رفت وهم توبازی برگشت نبود امید ضربه زیادی به ما زده .

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

البته این جدول خیلی بهترازقبلیه هست فقط اینو باید توجدول اضافه کردکه صبای قم با داماش 2 بر2 مساوی کرده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezanew's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

دیدید؟!!!!
    استقلال مگه همیشه این طوری دفاع می کنه؟! بعد از گل اصلا توپو ول کرده بودن تا پرسپولیسیا بیان بگیرن، وقتی هم دست پرپولیس بود سمت توپ درست و حسابی نمی رفتن!!!! وقتی دیدن پیروزی از این موقعیت ها نمی تونه استفاده بکنه، از ... گفتن بابا این پیروزی که نمی تونه خودش گل بزنه بزار ما خودمون یه گلی بهشون بدیم و ...... علیزاده اومد تو زمین و ........ بقیه ماجرا..

خیلی باحال بود بعد بازی کلی خندیدیم!! :d

آخر فروم باز SANR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    در دل کویر

پيش فرض

نمی دونم والله!!!
    یک پرسپولیسی هستش که به خاطر تساوی سیاسی تیمش با استقلال،شاعر هم شده!!!

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اینو یکی از طرفداران استقلال نوشته گفتم بذارمش اینجا

ورود علیزاده و هند مصلحتی و آن پنالتی کذایی و یک مساوی دیگر...
    اگربه چهره تبانی کنندگان دربی خوب دقت کنیدهمه چیز دستان می آید ، به صحنه پنالتی ساختگی یک بار دیگر نگاه کنید، از یک سو منتظری در حالیکه می توانست توپ را به راحتی به اوت بفرستد ، در یک حرکت رونالدینویی (به سمت دیگر نگاه میکرد) توپ را راهی کرنرکرد تااین کرنر با خطای هند عمدی جناب اوت دستی، به یک پنالتی باد آورده تبدیل شود تا ماموریت انجام شده باشد.ناراحنی صوری قلعه نویی و خوشحالی زایدالوصف قرمزها، این بار هم همانند سالیان گذشته ،احساسات هواداران بی شمار آبی های پایتخت را جریحه دار کرد.دلم برای خودم واین همه هوادار می سوزد که چطور بازیچه دست یک مشت آدم کوته قلدر فکر شده ایم.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

- بازيكن تيم فوتبال استقلال تهران گفت: يك گل براي پيروزي در مقابل تيم پرسپوليس حاشيه امنيت مناسبي نبود و ما بايد گلهاي بيشتري به ثمر مي رسانديم. مجتبي جباري روز جمعه پس از تساوي در مقابل تيم پرسپوليس تهران افزود: تيم استقلال بايد از موقعيت‌ها بهتر استفاده مي‌كرد اما اين اتفاق رخ نداد وي با اشاره به اين كه بازي خوبي از هر دو تيم در نيمه دوم شاهد بوديم، اظهار داشت: استقلال پس از زدن گل عقب كشيد و بازيكنان محكم بازي نكردند و اين مساله سبب شد پرسپوليس صاحب موقعيت گل شد. وي تصريح كرد: عقب كشيدن بازيكنان ما سبب شد كه پرسپوليسي‌ها به گل تساوي دست يابند. جمعه 25 بهمن 1387

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •