ابراهیمی: خط هافبک استقلال بعد از زدن گل از کار افتاد
ناصر ابراهیمی اظهار داشت: از ابتدا هم پیش بینی کرده بودم که این بازی حساسیت خاص خود را خواهد داشت و استقلال همانند سایر بازی هایش که بسیار زیبا و راحت گل می زند و بهترین خط دفاع و گلزن را به خود اختصاص می دهد، نخواهد بود.
وی ادامه داد: در نیمه اول شاهد یک بازی کسل کننده و در میانه زمین بودیم که خط هافبک ها خیلی متعادل کار کردند البته استقلال کمی برتری داشت. همانطور که قبلاً هم گفته بودم تیمی به گل می رسد که خط هافبک جنگنده ای داشته باشد و استقلال در نیمه دوم اینچنین بود و توانست به گل دست یابد. پرسپولیس در ابتدای وقت دوم افت داشت و کریم باقری خسته نشان می داد.
ابراهیمی با اشاره به دوران مربیگری خود در تیم پرسپولیس تصریح کرد: در آن زمان نیز از ۱۳ بازی تنها یک دیدار را به استقلال واگذار کردیم بنابراین به خوبی می دانم که وقتی استقلال گل می زند در لاک دفاعی فرو می رود. در این بازی هم دیدیم که در دقیقه ۹۰ زیر فشار سانتر و کرنرهای پرسپولیس گل تساوی را از روی نقطه پنالتی دریافت کرد. در ۱۵ دقیقه آخر بازی، خط هافبک استقلال جنگندگی خود را به طور کامل از دست داد.پرسپولیس وقتی گل خورد سیستمش را به ۳ -۴- ۳ تغییر داد؛ اما استقلال به جای ضد حمله، دفاع کرد.
وی درباره تساوی دوباره دو تیم گفت: بسیاری از هواداران از من سوال می کنند که علت تساوی های مکرر دربی قرادادی است. این بازی حساسیت های مخصوص خود را دارد و اصلاً چنین چیزی صحت ندارد فقط هیجان آن نسبت به سال های گذشته کاسته شده است.
ابراهیمی در خصوص قضاوت داور ایرانی اظهار داشت: ترکی بسیار عالی کار کرد و ما را به ۱۳ سال پیش که از داور ایرانی استفاده می کردیم بازگرداند. با این کار خود به داور ایرانی شخصیت دادیم.
وی در پایان از علی کریمی به عنوان بهترین بازیکن پرسپولیس و حسین کاظمی بهترین یار استقلالی ها نام برد.