+10 اطلاعاتی در این زمینه ها نداره برو نظام وظیفه بخش معافیت کفالت سوال کن
+10 اطلاعاتی در این زمینه ها نداره برو نظام وظیفه بخش معافیت کفالت سوال کن
دفترچه امروز فرستادم، گفتن میتونی شنبه بعد بیای بپرسی کجا اعزام میشی!! بنظرتون با لیسانس ICT کجا می افتم؟ ارتش یا نیروی انتظامی؟
Last edited by Soroush-S; 09-11-2013 at 11:09.
هیچ ربطی به مدرک نداره!و شانسیه(مگر پارتی داشته باشی)
ولی با توجه به محل سکونتت حدس میزنم بیفتی نیروی دریایی ارتش!از دوستام بودن افتاده بودن!البته دعا کن همون ارتش بیفتی یا سپاه!نیروی انتظامی اذیتت میکنه!مخصوصا بیفتی کلانتری دمار از روزگارت در میاد!
از این لحظه هم اگر سپاه یا نیروی انتظامی افتادی باید بیخیال مدرکت باشی!تو نظام مدرک مهم نیست!تو ارتش درجست که مهمه ولی تو سپاه یا نیروی انتظامی به هیچی توجه نمیکنن!حتی یه سرباز صفر هم بهت میتونه گیر بده!متاسفانه اهمیتی به درس داده نمیشه(نمونش حذف کسری خدمت مدارک تحصیلی بود)!الان شما با بیسواد برا اونا هیچ فرقی نداری!حالا به ما ها بیشتر سخت میگیرن!تو آموزشی هم پاتو چپ بذاری میگن کدوم آدمی به شما مدرک داده؟؟؟
البته نمیخام بترسونمت ولی اینا حقایقه!من گذروندم شما هم انشالا میگذرونی!
راستی این رو برای همه بچه ها میگم تو آموزشی هر چی تهدید میکنن الکیه!تا میتونین جیم بزنین!تا میتونین بازداشت بیفتین!یک نفر به من نبود اینارو بگه!ولی آخرش فهمیدیم همه تهدیداشون الکی بوده و تا به الان سابقه نداشته کسی رو نگه دارن!تو پادگان ما یکی زده بودی سر و صورت یکی از افسرای پادگان آورده بود پایین!تنها کاری که براش کرده بودن 1 ماه تجدید خدمت بود!در حالی که همین اتفاق بعد آموزشی بیفته تبعید،بازداشت و اضافه خدمت و البته دادگاه داره!
پس تو آموزشی خوش بگذرونین و ترسی هم نداشته باشین.حتی یک نفر هم نمیمونه!
موفق باشی
سلام
نصب درجه روز معرفی باید نصب کنیم؟
چه درجه ای؟روز معرفی؟منظورتون رو بیشتر بگین
سلام برگ سبزم اومده اما شماره حساب بانک سپه م اشتباهه توش آیا میشه اصلاحش کرد یا تا آخر خدمتم باید بیخیال حقوق بشم؟
![]()
نترس . اگه اعزام نشدی که خبری نیست . اگه اعزام شدی توی پادگان پیگیری میکنن واست . حقوقتم تا ریال آخر!! میگیری . . . . . معمولا تا آخر دوره آموزشی حقوقی به کسی نمیدن . علتش هم همین موارده .
تا وقتی بهتون دستور ندادن هیچ درجه ای نصب نکنید که میزنن ضایعتون میکنن
واسه درجه بعد از آموزشی برگه ای بهتون میدن به اسم امریه و طی اون حکم میتونی درجه بزنی . کلا هر وقت لازم باشه کاری رو انجام بدین قبلش خودشون بهتون اطلاع میدن .
Last edited by PLAΨMID; 10-11-2013 at 14:36.
یعنی الان که اعزام نشدم کاری نمیتونم بکنم؟(اعزامم برج 10)
سلام
خسته نباشید
یه سوال داشتم
من میخوام امسال برای ارشد شرکت کنم
اعزام 91/10 هستم ، یعنی اگر مشکلی پیش نیاد 93/7 تموم میشه خدمتم
میخواستم بپرسم اگر قبول بشم مشکلی برای ثبت نام پیش نمیاد ؟
چون ترم هم از همون مهر یا شاید حتی زودتر شروع بشه
حکم ابلاغ درجه رو دارم دوره اموزشی رو تمام کردم فردا باید خودمو معرفی کنم
ایرادی نمیگیرن بدون درجه؟
هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)