تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1852 از 4428 اولاول ... 852135217521802184218481849185018511852185318541855185618621902195223522852 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,511 به 18,520 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه bomberman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

دوستان چرا به عمق فاجعه پی نمیبرید،چقدر سریع خام میشید،با این طرح جدیدشون:
    1=دانلود شبانه هم محدود خواهد شد،مگه شما پیام اولی رو که برامون فرستادند یادتون نمیاد؟یعنی به این زودی بیخیال این قضیه شدند؟
    2=ساعت شبانه رو یک ساعت دیرتر کردند،یعنی باید از 2 دانلود رو شروع کنیم و این یعنی سختی در کار دانلود(مهرماه هم داره میاد و درس و دانشگاه)
    3=بدون ساعت ترفند(6 تا 7) من و اکثر دوستان شبی 400 مگ هم نمیتونیم دانلود کنیم،یعنی تمام دلخوشی دانلود ما همین 6 تا 7 بود
    4=قبلا میتونستیم از ساعت 1 تا 7 دانلود کنیم یعنی 6 شاعت در شب ولی از این بعد از 2 تا 7 هست یعنی یک ساعت کمتر از قبل(5 ساعت در شب)

من که تا اجرای این طرح صبر میکنم،اگه وضع بهتر نشد میرم
    ولی این وسط یه مشکلی برام هست،منه ابله اول عید نوروز با طرحشون خام شدم و باهاشون قرارداد یک ساله بستم و تازه ماه پنجمم تموم شد،حالا با این وضع من میتونم قراردادمو فسخ کنم؟در ضمن هنوز مقدار زیادی از حجمم رو هم استفاده نکردم(حدود 60 درصد حجم کل رو دارم هنوز).در ضمن با این طرحشون مفاد قراردادشون هم تغییر پیدا میکنه یعنی قراردادمونو دارن دستکاری میکنن،حالا با این دلیل ها من میتونم قراردادمو لغو کنم و با دریافت نصف هزینه قراردادم این شرکت رو ترک کنم؟من که نمیتونم تا 7 ماه دیگه تو این شرکت دووم بیارم

دوستان خواهشا راهنمایی کنید
    Last edited by bomberman; 23-08-2012 at 07:41.

2. 2 کاربر از bomberman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

دوستان چرا به عمق فاجعه پی نمیبرید،چقدر سریع خام میشید،با این طرح جدیدشون:
    1=دانلود شبانه هم محدود خواهد شد،مگه شما پیام اولی رو که برامون فرستادند یادتون نمیاد؟یعنی به این زودی بیخیال این قضیه شدند؟
    2=ساعت شبانه رو یک ساعت دیرتر کردند،یعنی باید از 2 دانلود رو شروع کنیم و این یعنی سختی در کار دانلود(مهرماه هم داره میاد و درس و دانشگاه)
    3=بدون ساعت ترفند(6 تا 7) من و اکثر دوستان شبی 400 مگ هم نمیتونیم دانلود کنیم،یعنی تمام دلخوشی دانلود ما همین 6 تا 7 بود
    4=قبلا میتونستیم از ساعت 1 تا 7 دانلود کنیم یعنی 6 شاعت در شب ولی از این بعد از 2 تا 7 هست یعنی یک ساعت کمتر از قبل(5 ساعت در شب)

من که تا اجرای این طرح صبر میکنم،اگه وضع بهتر نشد میرم
    ولی این وسط یه مشکلی برام هست،منه ابله اول عید نوروز با طرحشون خام شدم و باهاشون قرارداد یک ساله بستم و تازه ماه پنجمم تموم شد،حالا با این وضع من میتونم قراردادمو فسخ کنم؟در ضمن هنوز مقدار زیادی از حجمم رو هم استفاده نکردم(حدود 60 درصد حجم کل رو دارم هنوز).در ضمن با این طرحشون مفاد قراردادشون هم تغییر پیدا میکنه یعنی قراردادمونو دارن دستکاری میکنن،حالا با این دلیل ها من میتونم قراردادمو لغو کنم و با دریافت نصف هزینه قراردادم این شرکت رو ترک کنم؟من که نمیتونم تا 7 ماه دیگه تو این شرکت دووم بیارم

دوستان خواهشا راهنمایی کنید
    دوست عزیز اینطور که به نظر میرسه باید صبر کنیم و ببینیم 15 شهریور چه اتفاقی میفته.
    من هم تو سایتشون و هم با ایمیل و هم با جیمیل براشون اعتراض فرستادم اما تنها جوابی که گرفتم این بود که این طرح به درخواست کاربرا بوده.در حالی که همه میدونن این دروغ محضه.
    به هر حال دیکته نانوشته غلط نداره و باید یه 2 هفته هم صبر کنیم تا ببینیم قراره چه تغییراتی رخ بده.
    البته از بقیه دوستان میخوام به اعتراض کردن از طریق سایت و ایمیل ادامه بدن.به هر حال هیچ فایده ای هم که نداشته باشه حداقلش اینه که میفهمن ما گلابی نیستیم و نمیتونن هر بلایی سر این اینترنت به اصطلاح پر سرعتمون بیارن.

4. 3 کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

یه سئوال برام پیش اومد.کسی میدونه 512 نامحدود پارس انلاین چه سرعتی واسه دانلود میده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

امیدوارم بعد از تاریخ 15 اوضاع بهتر بشه نه بدتر.

آخر فروم باز IRAN_KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام
    من 2 گیگ ترافیک رایگان عید مانده و زمان اشتراکم تموم داره میشه این 2 گیگ اضافه میشه در تمدید جدید ؟!

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

یه خورده بیشتر توضیح بده من متوجه نشدم یعنی شما می خواهی بگی اینترنت اکسپلورر اندازه IDM می تونه از پهنای باند استفاده کنه و همون سرعت رو داشته باشه یا منظورتون چیز دیگه است.
    در عمل که IDM بهترین استفاده رو از پهنای باند میکنه
    بله میتونه و باید 24 ساعت داشته باشه اگر نداره بدون isp داره خوب کم فروشی میکنه

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بله میتونه و باید 24 ساعت داشته باشه اگر نداره بدون isp داره خوب کم فروشی میکنه
    اما تجربه میگه هیچ مرورگری نمی تونه مثل idm از بالاترین سرعت پهنای باند استفاده کنه و برای سنجش سرعت واقعی فقط idm و speedtest ملاکه.
    سرعت واقعی شما بر اساس idm
    حجم دانلودی در یک تایم مشخص به ثانیه تقسیم بر زمان دانلود میشه سرعت واقعی شما.
    به نظر من بهترین راه کار برای ارزیابی کیفیت سرعت اینترنت هرکسیه همین روشه

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

اما تجربه میگه هیچ مرورگری نمی تونه مثل idm از بالاترین سرعت پهنای باند استفاده کنه و برای سنجش سرعت واقعی فقط idm و speedtest ملاکه.
    سرعت واقعی شما بر اساس idm
    حجم دانلودی در یک تایم مشخص به ثانیه تقسیم بر زمان دانلود میشه سرعت واقعی شما.
    به نظر من بهترین راه کار برای ارزیابی کیفیت سرعت اینترنت هرکسیه همین روشه
    حق با شماست.
    میشه گفت هیچ برنامه و نرم افزاری بهتر از IDM نمیتونه از حداکثر پهنای باند استفاده کنه.
    سایت speedtest هم یکی از بهترین سایتها برای اندازه گیری سرعته اما بعضی وقتا با host و سرورهای ایرانی به مشکل بر میخوره و سرعت رو غیر واقعی نشون میده.مثلا با همین پارس که روی دو مگ بسته شده برای من یکی دو بار سرعت بالای 320 کیلوبایت رو نشون داده که البته اینجور موارد خیلی کم رخ میده.

11. این کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MeHrDaD-91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

وای امروز قرار داد من تموم میشه موندم تمدید کنم یا نه بقیه شرکت ها هم همینطور هستند.
    به نظر تون سرویسم را از 128 به 1 مگ با ترافیک 2 گیگ افزایش بدم یا نه؟ البته از طریق آنلاین اگر بخوام آفلاین عمل کنم بم چنین سرعتی را نمیدند.
    البته من همین الان سرعت روزانم 150 هست و شبانه هم 15 تا 20.

کاربر فعال انجمن پزشکی M.R.S.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بنظرم یک ماه تمدید کن تا ببینی این سیاست جدید چطوره....بزات ضرر داره یا فایده

اگه دانلود شبانه ات کمه سرعت بیشتر بگیر اگه کافیه که هیچی

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •