دوستان چرا به عمق فاجعه پی نمیبرید،چقدر سریع خام میشید،با این طرح جدیدشون:
1=دانلود شبانه هم محدود خواهد شد،مگه شما پیام اولی رو که برامون فرستادند یادتون نمیاد؟یعنی به این زودی بیخیال این قضیه شدند؟
2=ساعت شبانه رو یک ساعت دیرتر کردند،یعنی باید از 2 دانلود رو شروع کنیم و این یعنی سختی در کار دانلود(مهرماه هم داره میاد و درس و دانشگاه)
3=بدون ساعت ترفند(6 تا 7) من و اکثر دوستان شبی 400 مگ هم نمیتونیم دانلود کنیم،یعنی تمام دلخوشی دانلود ما همین 6 تا 7 بود
4=قبلا میتونستیم از ساعت 1 تا 7 دانلود کنیم یعنی 6 شاعت در شب ولی از این بعد از 2 تا 7 هست یعنی یک ساعت کمتر از قبل(5 ساعت در شب)
من که تا اجرای این طرح صبر میکنم،اگه وضع بهتر نشد میرم
ولی این وسط یه مشکلی برام هست،منه ابله اول عید نوروز با طرحشون خام شدم و باهاشون قرارداد یک ساله بستم و تازه ماه پنجمم تموم شد،حالا با این وضع من میتونم قراردادمو فسخ کنم؟در ضمن هنوز مقدار زیادی از حجمم رو هم استفاده نکردم(حدود 60 درصد حجم کل رو دارم هنوز).در ضمن با این طرحشون مفاد قراردادشون هم تغییر پیدا میکنه یعنی قراردادمونو دارن دستکاری میکنن،حالا با این دلیل ها من میتونم قراردادمو لغو کنم و با دریافت نصف هزینه قراردادم این شرکت رو ترک کنم؟من که نمیتونم تا 7 ماه دیگه تو این شرکت دووم بیارم
دوستان خواهشا راهنمایی کنید