تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1852 از 2199 اولاول ... 8521352175218021842184818491850185118521853185418551856186219021952 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,511 به 18,520 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

ارش خان من طرح p1101 رو انتخاب کردم.128 یکساله 30 گیگ 300تومن.روش نوشته با مودم وای فای داخلی ارایه میگردد.یعنی رو این طرح مودم رایگان میدن؟؟؟؟؟درباره مدل مودم و انتن دهیش هم راهنماییم کن لطفا.سرعتش تو روز و شب چقدره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    World/2 = ISF

پيش فرض

همیشه این طور بوده که هر طرحی رو که انتخاب کنید دیگه تو پنل طرح ها نشون نمیده ولی بالا سمت چپ همون صفحه یه کادر سبز بزرگ هست که زیرش نوشته تمدیدطرح اشتراکی. اسم طرحتون رو هم همون اول صفحه نوشته.

کافیه روش کلیک کنید تا طرح دوباره واستون تمدید بشه. اگه حوصله هم نداشتی به پشتیبانی زنگ بزن واست تمدیدش می کنه

اون دوست تون هم اشتباه می کنه احتمالا طرحش رو با یه طرح دیگه اشتباه گرفته من الان 512 دارم تو قسمت طرح ها این طرحی رو که انتخاب کردم نیست.
    داداش خودم براش از توی پنلش طرح جدید خریدم
    ولی همچین چیزی که شما الان گفتی رو توی پنلش ندیده بودم
    ولی توی پنل خودم که یه روز دیگه ازش مونده الان چک کردم دیدم نوشته تمدید طرح
    حالا با این حساب فک میکنم وقتی طرح تموم میشه یه جور باگ توی پنل رخ میده
    چون وقتی هم که طرح تموم میشه حجم باقی مونده رو صفر نمیزنه و به جاش میزنه 0.02 گیگ
    و اینکه نه خرید طرح قبلی رو میاره نه دکمه ای چیزی برای تمدید طرح قبلی

اگه نباشه جاش خالی می مونه مبین نت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستش دیگه نمی‌دونم چی باید بگم. اما با چشم خودم دیدم که کارشناس تستی که اومد خونه گفت بخاطر کیفیت و قدرت گیرندگی بالایی که 9200 داره به همه‌مون 9200 دادن و ازش بعنوان مودم تست استفاده می‌کنیم. هر مشتری هم که مشکل ضعف سیگنال داره، بهش توصیه خرید 9200 می‌کنیم. توی کیفیش هم سوای مودم تست یه 9200 نو هم داشت که چه اشتباهی کردم که همون جا ازش خرید نکردم. خودم هم در محل با 635 خودم مقایسه‌اش کردم و تفاوت واقعاً زیاد بود. در مورد 130 باید بگم که تست نکردم، اما بعید می‌دونم کارشناسهای خود مبین‌نت بی‌خبر از همه جا باشن و شرکت هم ندانسته یه مودم بی‌کیفیت و بی‌ارزش یعنی 9200 رو بعنوان مودم تست بهشون بده.
    خیر، به هیچ عنوان جهت تست مودمی به کارشناس واگذار نمی گردد . کارشناس باتوجه به موجودی مودم در دفتر نمایندگی خود جهت تست مراجعه میکنه ...

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

دوستان هزینه گیگ اضافه واسه طرح های مختلف الان چقدره؟
    طرح نوروزی واسه من زده 10 تومن
    فکنم واسه شما 8 تومن باشه درسته؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    World/2 = ISF

پيش فرض

دوستان هزینه گیگ اضافه واسه طرح های مختلف الان چقدره؟
    طرح نوروزی واسه من زده 10 تومن
    فکنم واسه شما 8 تومن باشه درسته؟
    512 هشت تومن
    1 مگ 10 تومن
    2 مگ 12 تومن

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

ارش خان من طرح p1101 رو انتخاب کردم.128 یکساله 30 گیگ 300تومن.روش نوشته با مودم وای فای داخلی ارایه میگردد.یعنی رو این طرح مودم رایگان میدن؟؟؟؟؟درباره مدل مودم و انتن دهیش هم راهنماییم کن لطفا.سرعتش تو روز و شب چقدره؟
    خودشون میگن رایگانه ولی وقتی حساب کتاب می کنی میبینی همچین خبری نیست

انواع مودم داخلی رو تو سایت زده و همه یه قیمت هست. خودتون می تونید مدلی رو که مد نظرتون هست انتخاب کنید البته بستگی به موچودی نمایندگی و شرکت هم داره انتن دهی وایفای اکثر مودم ها قابل قبوله.

سرعت رو هم خبرندارم چون نداشتم ولی فکر کنم دوروبره 30 باشه با این سرعت پایین هم رو دانلود شبانه هم حساب نکن

داداش خودم براش از توی پنلش طرح جدید خریدم
    ولی همچین چیزی که شما الان گفتی رو توی پنلش ندیده بودم
    ولی توی پنل خودم که یه روز دیگه ازش مونده الان چک کردم دیدم نوشته تمدید طرح
    حالا با این حساب فک میکنم وقتی طرح تموم میشه یه جور باگ توی پنل رخ میده
    چون وقتی هم که طرح تموم میشه حجم باقی مونده رو صفر نمیزنه و به جاش میزنه 0.02 گیگ
    و اینکه نه خرید طرح قبلی رو میاره نه دکمه ای چیزی برای تمدید طرح قبلی
    تا قبل از تموم شدن طرح که وجود داره

بعد از تموم شدن طرح هم مشخصه دیگه طرحی ندارید که بنویسه و باید از همون پنل طرح ها انتخاب کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام دوستان من 1 ماه پیش خواستم طرح 2 مگم رو تمدید کنم که نمیدونم چی شد تمدید نتونستم بکنم و به جاش 32 تومن حجم اضافه خریدم درست 2 دقیقه بعدش خواستم از اون پولی که در حساب تراز مالی هستش 1 مگ با 4 گیگ حجم که هم قیمته بخرم ولی الان حدود 1 ماه هستش که در انتظار فعالسازی هستش و نه میتونم تمدید کنم نه طرحم رو تغییر بدم البته اینم بگم میتونستم استفاده کنم از اینترنت با طرح 2 مگ خودم فقط 1 روز هم از طرحم باقی مونده ایا درست میشه فردا یا باید چیکار کنم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

خیر، به هیچ عنوان جهت تست مودمی به کارشناس واگذار نمی گردد . کارشناس باتوجه به موجودی مودم در دفتر نمایندگی خود جهت تست مراجعه میکنه ...

خوب دوست عزیز شما خودتون توی جمله دومتون، جمله اول رو نقض کردین و قبول کردین که با توجه به موجودی نزد نمایندگی یه مودم تست با خودش می‌یاره. من هم گفتم که اون زمانها، حتی وقتی به پشتیبانی که نمایندگی هم نیست و کاملاً رسمی و معتبر هم هست زنگ می‌زدم، همین مودم رو بهم پیشنهاد می‌دادن. اینها رو می‌گم چون وضعیت سیگنال من وسط تهران بدتر از وسط بیابون هست و توی این ۳ سال تابحال ۳ بار برگه اعزام کارشناس برام پر کردن که دوبارش رو اومدن. بالاخره یه جایی ثبت شده که کارشناس با چه مودمی اومده محل و چی دستش بوده. یه مواقعی بود که تقریباً روزی یک بار رو به پشتیبانی زنگ می‌زدم و به نظر چون تماسها توی سابقه اکانت ذخیره می‌شه، براشون آشنا شده بودم. توی همین مواقع بود که از طریق خود پشتیبانی با 9200 آشنا شدم و البته دستم هم به نوی اون نرسید.
    Last edited by ninipc; 17-10-2013 at 23:39.

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

سلام دوستان من 1 ماه پیش خواستم طرح 2 مگم رو تمدید کنم که نمیدونم چی شد تمدید نتونستم بکنم و به جاش 32 تومن حجم اضافه خریدم درست 2 دقیقه بعدش خواستم از اون پولی که در حساب تراز مالی هستش 1 مگ با 4 گیگ حجم که هم قیمته بخرم ولی الان حدود 1 ماه هستش که در انتظار فعالسازی هستش و نه میتونم تمدید کنم نه طرحم رو تغییر بدم البته اینم بگم میتونستم استفاده کنم از اینترنت با طرح 2 مگ خودم فقط 1 روز هم از طرحم باقی مونده ایا درست میشه فردا یا باید چیکار کنم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با پشتیبانی تماس بگیر خودشون واست قعال می کنن

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من بعد از 5 سال که روی یه سرویس دیگه بودم ممکنه بیام روی مبین نت
    چند تا سوال دارم:

دانلود شبانش محدودیت داره ؟ سرعتش روی چنده؟

نامحدودش چطوره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •