مایلی که با سایپا قرار داد بست برای سال بعد .
احتمال زیاد علی دایی رو میارن میگی نه نگاه کن .....
وینگادا مربی نیست اما بازیکنا هم در حد و اندازه پرسپولیس نبودن .
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
مایلی که با سایپا قرار داد بست برای سال بعد .
احتمال زیاد علی دایی رو میارن میگی نه نگاه کن .....
وینگادا مربی نیست اما بازیکنا هم در حد و اندازه پرسپولیس نبودن .
علی دایی رو نمیتونن..!
بازیه اول بیاد استادیوم 10 تا گل هم بزنه تیمش استعفا میده واسه بازی بعد..!
خیلی اوضاع خرابه..!!
میترسم اگه 5 شنبه ببریم بازیو بازم ویگاندا بمونه..!!
كاري به اين ويگاندا نيست اول بايد بالاي ها برن
اين انصاري فرد هم سر ... سرش نميشه اومده شده مدير عامل
پرسپوليس فقط حاج حبيب رو مي خواد !!
این که انصاری فرد یکی از بزرگ ترین دزدهای تاریخ باشگاه پرسپولیسه شکی نیست...!
علنا رو چکای خودش مهر باشگارو میزنه ناکس...!
باید ساخت باهاش..!
کاری نمیشه کرد.!
مثلا قرار بود وینگادا هم یه مربی بزرگ خارجی باشه !!!!باید یه مربی بزرگ خارجی بیارن که دهن خیلی ها بستهشه
اقا ما هم اومدیم این شکست رو به جمیع رفقای فوتبالی تبریک عرض کنیم و بریم دنبال حسرت خوردن ....
فرخزادي: وينگادا فصل آينده در پرسپوليس ميماند
کانون هواداران پرسپولیس : مجيد فرخزادي در مورد شرايط سرمربي آينده اين تيم پس از شكست برابر پاس همدان در جام حذفي و حذف پرسپوليس از گردونه اين رقابتها اظهار داشت: وينگادا فعلا در پرسپوليس با قدرت به كارش ادامه ميدهد و در ليگ قهرمانان آسيا پرسپوليس را همراهي خواهد كرد. او در فصل آينده هم سرمربي ما خواهد بود.
وي ادامه داد: براي فصل آينده بازيكنان زيادي را مدنظر داريم كه با هماهنگي با كادر فني به جذب آنها اقدام خواهيم كرد.
فرخزادي در مورد پيرواني گفت: مشكل او تا چند روز آينده حل مي شود و ميتواند در خدمت پرسپوليس باشد.
-------------------------------
وينگادا: تا وقتي باشم سرم را بالا نگه ميدارم
کانون هواداران پرسپولیس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تاكيد كرد كه تا زماني كه با مديران باشگاه پرسپوليس توافق داشته باشم در اين باشگاه خواهم ماند.
نلو وينگادا در نشست خبري پس از بازي پرسپوليس و پاس گفت: اين بازي بدي بود از عملكرد بازيكنانم راضي نيستم. امروز در شان پرسپوليس بازي نكرديم.
وي گفت: از اين بازي نااميد هستم. پاس روحيه بالايي داشت و خوب بازي كرد به آنها تبريك ميگويم. وينگادا درپاسخ به سوالي دربارهي تكليفش پس از اين بازي افزود: اين به توافق ما با باشگاه مربوط است و ربطي به افراد حاضر در اينجا ندارد. وي تاكيد كرد: از الان به بازي الشباب و ليگ قهرمانان فكر ميكنيم.
سرمربي پرسپوليس افزود: باخت در اين بازي تقصير خودمان بود. ما بد بازي كرديم. بازيكنان ما هم در اين ديدار كنترل كافي بر بازي نداشتند و پس از دريافت دو گل كنترل كردن آنها كار سختي بود.
وي افزود: تا وقتي در پرسپوليس هستم تلاش خودم را خواهم كرد و سرم را بالا نگه خواهم داشت. الان هم كسي از من بيشتر ناراحت نيست.
مربی بزرگی بود
ولی تاریخ مصرفش گذشته بود
البته شرایط فوتبال ایران خیلی بده و ...
با ژنرالتون آخر شدین دیگه با یه مربی خارجی مثل وینگادا میخواید چی کار کنین ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)