دقیقن یادمه
شنیده بودم از خدمت بیای بیرون چند وقت بعد یادش میکنی...
اما من هدفم چیز دیگه ای بود از پستی که دادم
الانم میگم حاضر نیستم دوباره برگردم خدمت کنم![]()
دقیقن یادمه
شنیده بودم از خدمت بیای بیرون چند وقت بعد یادش میکنی...
اما من هدفم چیز دیگه ای بود از پستی که دادم
الانم میگم حاضر نیستم دوباره برگردم خدمت کنم![]()
سلام سلام
خوبید دوستان؟
یه موقعیت اضطراری برای من پیش اومده که بستگی به وضعیت سربازی من داره
خواهش میکنم، عاجزانه هرکسی این پست رو میخونه و اطلاعی در این زمینه داره لطفا برادرانه جواب بده
من ورودی 87/7/1 دانشگاه بودم. طبق جداول مندرج در دفترچه سربازی، تا 5 سال مهلت تحصیل دارم. من تاریخ 92/8/1 دفاع کردم و الان هم دارم کارای اداری فارغ التحصیلی رو انجام میدم. امروز یه پروژه به من پیشنهاد شده حدود 4-3 ماهه که خیلی خودم علاقه مندم برم. میخواستم ببینم تا اسفند ماه من وارد دوره غیبت میشم یا نمیشم؟
من باید تا فردا صبح جواب اون بنده خدا رو بدم. خواهش میکنم بازم اگر کسی اطلاعاتی در این زمینه داره دریغ نکنه
ممنون از همتون
قبلا تا 6 ماه بعد از فارغ التحصیلی فرصت داشتین که واسع اعزام به سربازی اقدام کنین ولی فکر کنم چند ماه پیش بود که اعلام کردن مدت فراغت به یک سال افزایش پیدا کرده . این خبر رو خودم از تلویزیون شنیدم حالا این که اعمال شده باشه یا نه و یا اینکه لغو شده باشه رو خبر ندارم . شما از چند تا پلیس + 10 ( واسه این میگم چند تا چون واسه یه جواب اشتباه که یکیشون ب من داد یه مقدار تو دردسر افتام ) و همچنین نظام وظیفه شهرتون سوال کنید مطمئن تره سایت نظام وظیفه هم فکر کنم به روز باشه
مرسی از جوابتون دوست عزیز
تو دفترچه زده یک سال. ولی سوال اینه که یک سال از کی؟ از زمان فارغ التحصیلی؟ یا از زمانی که حداکثر مدت تعیین شده برای معافیت تحصیلی تموم بشه
سلام
شما 1سال از زمانی که فارغ التحصیل شدین وقت دارین نرین خدمت
یعنی از موقعی که شما دانشجو نباشین و دانشگاه برای شما صنوات رد نکنه
من تاریخ های ورود به دانشگاه و دفاع رو نوشتم
میشه دقیق تر توضیح بدین لطفا
شما تا 1/8/93 وقت داری نری
نظام وظیفه هم برو قسمت تحصیلات سوال کن
بله بخشش اضافه خدمت دفترچه ای برای سپاه درسته توی یگان مت روزای دوشنبه هم برای همین کلاس های حفظ قران گذاشتن کسایی که تو این کلاس ها شرکت کنن و 2 جز بتونن حفظ کنن اضافه خدمت دفترچه ایشون بخشیده میشه. طرحشم از بعد از ماه رمضان شروع شده.
سلام.یه سوال پدرومادر من از هم جدا شدن.12 ساله.من 2تا خواهر تنی از پدرو مادر خودم دارم که یکیشون ازدواج کرده-یکیشونم دانشجو هستش پیش مادرمه.منم پیش مادرم هستم.مادرم ازدواج کرده با یه مرده 63 ساله و یه بچه 9 ساله هم داره-آیا معافی به من تعلق میگیره؟؟؟؟کامل توضیح بدین؟؟
معافی چی؟کفالت؟نه عزیز جان!موقعی که مادر شما دوبار ازدواج کرده اصلا دیگه شما میخای برای کی کفالت کنی؟
برای کفالت هم قواعد خاص خودش هست!اولا مادر بدون کفیل باشه دوماً حقوق نباید داشته باشه یعنی اگر مستمری بگیر باشه بازم نمیشه کفالت گرفت.سوما مادر از کار افتاده باشه (فکر کنم سن خاصی داره-البته این یک مورد رو دقیق نمیدونم)
ولی اگر بازم شما مشکلی در این باب داری بهتره از یک پلیس + 10 خبر بگیری!البته اونام جواب من رو میدن
موفق باشی
هم اکنون 26 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 26 مهمان)