تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1851 از 4105 اولاول ... 851135117511801184118471848184918501851185218531854185518611901195123512851 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,501 به 18,510 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

عجب حکایتی ست
    یادمه چند ماه پیش تو همین تاپیک عین این حرف رو پست کردی:

این روزا هم میگذره ولی من از این روزها نمیگذرم!
    دقیقن یادمه

شنیده بودم از خدمت بیای بیرون چند وقت بعد یادش میکنی...

اما من هدفم چیز دیگه ای بود از پستی که دادم

الانم میگم حاضر نیستم دوباره برگردم خدمت کنم

2. 2 کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام سلام
    خوبید دوستان؟
    یه موقعیت اضطراری برای من پیش اومده که بستگی به وضعیت سربازی من داره
    خواهش میکنم، عاجزانه هرکسی این پست رو میخونه و اطلاعی در این زمینه داره لطفا برادرانه جواب بده
    من ورودی 87/7/1 دانشگاه بودم. طبق جداول مندرج در دفترچه سربازی، تا 5 سال مهلت تحصیل دارم. من تاریخ 92/8/1 دفاع کردم و الان هم دارم کارای اداری فارغ التحصیلی رو انجام میدم. امروز یه پروژه به من پیشنهاد شده حدود 4-3 ماهه که خیلی خودم علاقه مندم برم. میخواستم ببینم تا اسفند ماه من وارد دوره غیبت میشم یا نمیشم؟
    من باید تا فردا صبح جواب اون بنده خدا رو بدم. خواهش میکنم بازم اگر کسی اطلاعاتی در این زمینه داره دریغ نکنه
    ممنون از همتون

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

سلام سلام
    خوبید دوستان؟
    خواهش میکنم، عاجزانه هرکسی این پست رو میخونه و اطلاعی در این زمینه داره لطفا برادرانه جواب بده
    من ورودی 87/7/1 دانشگاه بودم. طبق جداول مندرج در دفترچه سربازی، تا 5 سال مهلت تحصیل دارم. من تاریخ 92/8/1 دفاع کردم و الان هم دارم کارای اداری فارغ التحصیلی رو انجام میدم. امروز یه پروژه به من پیشنهاد شده حدود 4-3 ماهه که خیلی خودم علاقه مندم برم. میخواستم ببینم تا اسفند ماه من وارد دوره غیبت میشم یا نمیشم؟
    من باید تا فردا صبح جواب اون بنده خدا رو بدم. خواهش میکنم بازم اگر کسی اطلاعاتی در این زمینه داره دریغ نکنه
    ممنون از همتون
    قبلا تا 6 ماه بعد از فارغ التحصیلی فرصت داشتین که واسع اعزام به سربازی اقدام کنین ولی فکر کنم چند ماه پیش بود که اعلام کردن مدت فراغت به یک سال افزایش پیدا کرده . این خبر رو خودم از تلویزیون شنیدم حالا این که اعمال شده باشه یا نه و یا اینکه لغو شده باشه رو خبر ندارم . شما از چند تا پلیس + 10 ( واسه این میگم چند تا چون واسه یه جواب اشتباه که یکیشون ب من داد یه مقدار تو دردسر افتام ) و همچنین نظام وظیفه شهرتون سوال کنید مطمئن تره سایت نظام وظیفه هم فکر کنم به روز باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

قبلا تا 6 ماه بعد از فارغ التحصیلی فرصت داشتین که واسع اعزام به سربازی اقدام کنین ولی فکر کنم چند ماه پیش بود که اعلام کردن مدت فراغت به یک سال افزایش پیدا کرده . این خب رو خودم از تلویزیون شنیدم حالا این که اعمال شده باشه یا نه و یا اینکه لغو شده باشه رو خبر ندارم . شما از چند تا پلیس + 10 ( واسه این میگم چند تا چون واسه یه جواب اشتباه که یکیشون ب من داد یه مقدار تو دردسر افتام ) و همچنین نظام وظیفه شهرتون سوال کنید مطمئن ت
    مرسی از جوابتون دوست عزیز
    تو دفترچه زده یک سال. ولی سوال اینه که یک سال از کی؟ از زمان فارغ التحصیلی؟ یا از زمانی که حداکثر مدت تعیین شده برای معافیت تحصیلی تموم بشه

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

سلام سلام
    خوبید دوستان؟
    ممنون از همتون
    سلام

شما 1سال از زمانی که فارغ التحصیل شدین وقت دارین نرین خدمت

یعنی از موقعی که شما دانشجو نباشین و دانشگاه برای شما صنوات رد نکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام

شما 1سال از زمانی که فارغ التحصیل شدین وقت دارین نرین خدمت

یعنی از موقعی که شما دانشجو نباشین و دانشگاه برای شما صنوات رد نکنه
    من تاریخ های ورود به دانشگاه و دفاع رو نوشتم
    میشه دقیق تر توضیح بدین لطفا

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

من تاریخ های ورود به دانشگاه و دفاع رو نوشتم
    میشه دقیق تر توضیح بدین لطفا
    شما تا 1/8/93 وقت داری نری

نظام وظیفه هم برو قسمت تحصیلات سوال کن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    بله اضاف سنواتی خوردین فکر کنم سالی 6 ماه باشه

خیر چون اضاف خوردین اضاف غیبت بهش کسری تعلق نمیگیره

من وزارت دفاع خدمت کردم یه نفر بود 6 ماه اضاف سنواتی داشت نبخشیده بودن هنوز

اما شنیدم سپاه با یه سری شرایط میبخشه مثلن حفظ 1 جز از قرآن
    بله بخشش اضافه خدمت دفترچه ای برای سپاه درسته توی یگان مت روزای دوشنبه هم برای همین کلاس های حفظ قران گذاشتن کسایی که تو این کلاس ها شرکت کنن و 2 جز بتونن حفظ کنن اضافه خدمت دفترچه ایشون بخشیده میشه. طرحشم از بعد از ماه رمضان شروع شده.

10. این کاربر از nima.mahdavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام.یه سوال پدرومادر من از هم جدا شدن.12 ساله.من 2تا خواهر تنی از پدرو مادر خودم دارم که یکیشون ازدواج کرده-یکیشونم دانشجو هستش پیش مادرمه.منم پیش مادرم هستم.مادرم ازدواج کرده با یه مرده 63 ساله و یه بچه 9 ساله هم داره-آیا معافی به من تعلق میگیره؟؟؟؟کامل توضیح بدین؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Aristar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تو قلب دوستان

پيش فرض

سلام.یه سوال پدرومادر من از هم جدا شدن.12 ساله.من 2تا خواهر تنی از پدرو مادر خودم دارم که یکیشون ازدواج کرده-یکیشونم دانشجو هستش پیش مادرمه.منم پیش مادرم هستم.مادرم ازدواج کرده با یه مرده 63 ساله و یه بچه 9 ساله هم داره-آیا معافی به من تعلق میگیره؟؟؟؟کامل توضیح بدین؟؟
    معافی چی؟کفالت؟نه عزیز جان!موقعی که مادر شما دوبار ازدواج کرده اصلا دیگه شما میخای برای کی کفالت کنی؟
    برای کفالت هم قواعد خاص خودش هست!اولا مادر بدون کفیل باشه دوماً حقوق نباید داشته باشه یعنی اگر مستمری بگیر باشه بازم نمیشه کفالت گرفت.سوما مادر از کار افتاده باشه (فکر کنم سن خاصی داره-البته این یک مورد رو دقیق نمیدونم)

ولی اگر بازم شما مشکلی در این باب داری بهتره از یک پلیس + 10 خبر بگیری!البته اونام جواب من رو میدن
    موفق باشی

13. این کاربر از Aristar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 26 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 26 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •