دوستان ، شما میتونید به چیز پی ان وصل شید ؟
من که نمیتونم وصل شم . ولی از جاهای دیگه مشکلی ندارم .
یعنی پارس پورت های ... رو بسته ؟
دوستان ، شما میتونید به چیز پی ان وصل شید ؟
من که نمیتونم وصل شم . ولی از جاهای دیگه مشکلی ندارم .
یعنی پارس پورت های ... رو بسته ؟
برا من وصل میشه
خوب شبانه نا محدوده دیگه ....... برا 5 ساعت![]()
نوعش چیه ؟ pptp , sstp , یا l2tp ؟
سلام دوستان
من میخواستم بدونم نامحدود مخابرات خوبه 256 کیلو بایتش ؟
سرعت دانلوذش چنده ؟
من که پارس دارم ازش راضیم خوبه .
اینم یه تست ازش 256 کیلو بایت پارس
![]()
سلام دوستان و یاران قدیمی
سرعتم افتضاح شده !!! اشتراک 1 مگ قبلا شب و روز سرعتم 220 ثابت بود ... الان چه شب چه روز 30 هم نمیشه!!!
یعنی کلا سرعتارو آوردن پایین؟ همه کشور همینطوره؟؟ یا دلیلش این اجلاس عدم تعهد؟؟ یا شایدم این عوض کردن ساعت شبانه؟؟؟
ببخشید من متوجه منظورتون نشدم چرا صحبت های من توهینه؟ من فقط خواستم در جواب یکی از دوستان بگم که نیازی نیست شبا بیدار بمونید حالا اگه شما از نرم افزار خوشتون نمیاد استفاده نکنید. در ضمن من یک کاربرم نه ISP.دوست عزیز من پارس انلاینی نیستم ولی این گفته شما چیزی جز توهین نیست
عزیز من ملاک استفاده و سرعت اینترنت برنامه نیست و من شخصه اصلا از برنامه استفاده نمیکنم ان isp که میگه اینترنت ما رو بخر اگر میخوای استفاده فقط برنامه بدون که یا فکر کرده زیادی باهوشه یا کاربرانش را دست کم و عذر میخوام خر میدونه
isp هیچ حقی نداره به من بگه با این برنامه خوبه و ان خوب نیست
ملاک سرعت 24 ساعت شما دانلود استفاده از مرورگر و دانلود با مرورگر هست نه برنامه
موفق باشید
من سرویس 256 8 گیگ دارم روزا بین 60 تا 90 سرعتمه شبا یا همون رایگان بیت 3 تا 7 کیلو بایت !!!!
سلامسلام دوستان و یاران قدیمی
سرعتم افتضاح شده !!! اشتراک 1 مگ قبلا شب و روز سرعتم 220 ثابت بود ... الان چه شب چه روز 30 هم نمیشه!!!
یعنی کلا سرعتارو آوردن پایین؟ همه کشور همینطوره؟؟ یا دلیلش این اجلاس عدم تعهد؟؟ یا شایدم این عوض کردن ساعت شبانه؟؟؟
سرعت من که هنوز خوبه یعنی خیلی وقته همین طوریه شما کدوم منطقه مخابراتی هستید؟ باپشتیبانی در میون گذاشتید؟ چون من الان230 دانلود می کنم
اینترنت مخابرات بدترین نت ممکنه به هیچ وجه سمتش نرو. مخابرات تو بهترین حالت همون 256 بهت میده یعنی 30 تازه اگه بده. در ضمن همون 256 بین 10 نفر تقسیم می کنه اونا هم شیرشو میکشن در نتیجه یه نت بی کیفیت گیرت میاد.سلام دوستان
من میخواستم بدونم نامحدود مخابرات خوبه 256 کیلو بایتش ؟
سرعت دانلوذش چنده ؟
من که پارس دارم ازش راضیم خوبه .
اینم یه تست ازش 256 کیلو بایت پارس
الان نت خودت نامحدوده؟ چون سرعتش خوبه. شبا هم همین جوری دانلود می کنه؟ کدوم منطقه مخابراتی هستی؟ اینارو پرسیدم که ببینم کس دیگه ای هم راضی هست یا نه
با سپاس
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)