سرورها هم متفاوتن این رو هم لحاظ کنه. فایلهاتو از طریق url بفرست روی 4upld.com فکر کنم بهتر بشه
سرورها هم متفاوتن این رو هم لحاظ کنه. فایلهاتو از طریق url بفرست روی 4upld.com فکر کنم بهتر بشه
سلام
دوستان برای شما پیش اومده که مثلا وقتی به اینترنت وصل هستید و می خواید یه تست از اسپیدتست بگیرید آنتن بپره و دوباره بیاد؟؟؟
پیش اومده واستون؟
من هم قبلاً مودم روتر دی لینک 2750 را داشتم همینجوری بود و سرعت را تقریباً 40% کاهش میداد. هر تنظیماتی هم انجام دادم فایده نداشت و اعصابم را خورد کرد و رفتم روتر جدید گرفتم. روتر mr3420 را خریدم مشکل حل شد. چیزی که میتونم بگم اینه که mr3420 که من استفاده می کنم مشکل را حل میکنه و ذره ای سرعت را کاهش نمیده. عالیه
10 گیگاهرتز نه 10 مگاهرتز پهنای فرکانس
کل کشور همزمان 10 مگاهرتز شده پهنای باند 1800 4G ایرانسل
آقا بزار میخوام ببینم تبریز چطوره![]()
بله بخاطر اینکه بغیر از شما چند نفر دیگه میزنن همزمان دانلود تو منطقتون و آخرش دیگه چیزی ندارن که دانلود کنن اکثر لیست مردم تموم میشه سرعت میره بالا
این 10مگاهرتز شده رو من درست متوجه نشدم. آیا منظور اینه که باند فرکانسی مورد استفاده مثلن بین 1795 تا 1805 مگاهرتز شده؟ اگه این جوری قبلن چند بوده؟
قبلا 5 مگاهرتز بود الان شده 10 مگاهرتز
نه. سؤال من این بود که آیا برداشت من از این که الآن 10مگاهرتز شده یعنی باند فرکانسی مجاز شده بین مثلن 1795 تا 1805 مگاهرتز و قبلن کمتر از این بود یعنی مثلن 1798 تا 1803 مگاهرتز بوده؟ چون برداشتی که من از 4G 1800 دارم اینه که یه باند فرکانسی در نزدیکی 1800مگاهرتز تخصیص داده شده. حالا هر چی این باند فرکانسی بزرگتر باشه خوب ظرفیت انتقال داده بیشتری هم داره.
آیا این برداشت من درسته یا از بیخ تعطیلم؟![]()
بله درست متوجه شدید
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)