پس پرداخت - گزارش مصرف کار می کنه
پس پرداخت - گزارش مصرف کار می کنه
من تایمر دیجیتال خریدم. تنظیم کردم 2 خاموش میشه و 2.10 روشن میشه. یه همین سادگی. نیاز به شب بیدار بودن هم نداره. ساعت 6 هم دوباره خاموش میشه و 6.10 روشن میشه.
تو پایتخت یا مغازه های الکتریکی پیدا میشه.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
سلام مرسي از پاسخ
ميشه عكس از تايمر يا مارك و مدل دقيق تايمر به من بگيد خيلي ممنون
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام
من از ساعت 2 تا 5/59 دقیقه دانلود داشتم حدود 9/81 گیگ ولی الان نگاه می کنم توی گزارش مصرف می بینم که این 9 گیگ توی "ترافیک شبانه رایگان" صفر خورده و حساب نشده و از حجمم کم کرده.
زنگ زدم پشتیبانی 2020 می گه مشکل از سیستم که یک ماهه مشکل داره و اینجوری نشون می ده ولی شما مطمئن باش که از حجمتون کم نکرده و شبانه حساب شده.
والا نمی شه رو حرف اینها حساب کرد. دوستان شما هم همین مشکل رو دارید؟
![]()
واسه همه همینطوریه.
چاره ای نیست باید بهشون اعتماد کنیم.
از حجمت کم نمیشه.
من از ایران نخریدم ولی عکسش رو میذارم. تو مجتمع پایتخت طبقه منفی یک زیاد مشابهش رو دیدم. مدل آنالوگ هم هست که ساده تر و ارزونتر هست.
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
دوستان من تا حالا از مخابرات تهران سرویس نخریدم . میخوام بدونم چطوریه .
مثلا 4 مگ زده 6 گیگ ماهیناه 20 تومن پس پرداخت .
اول اینکه شبانه داره ؟ چه ساعتایی .
دوم اینکه سرعت داون استریم رو روی چند میبندن ؟؟؟
سرعت شبانه سرعت اسمیه ؟؟
سلام
بالاخره بعد از کلی تحقیق و امتحان سرویس های مختلف و تجربه عملی مشکل اینترنت رایگان شبانه را حل کردم که بدین صورت است :
شما برای اینکه اینترنت کاملاً رایگان شبانه داشته باشید و از حجم تان یک مگ هم کم نشود باید موارد ذیل را رعایت کنید:
1- حتماً باید سرویس "پیش پرداخت" را انتخاب کنید (کلیه بسته های "پس پرداخت" مشکل دارند و از حجم تان کم می کند)
2- حتماً باید یکی از این 3 سرویس زیر را انتخاب کنید :
3952-0100-0010-1013 ( UP TO 4M ) PrePaid اینترنت ٢٠٤٨ 24GB 12 820,000 خیر بلی نا محدود خیر خیر
3952-0100-0010-1014 ( UP TO 8M ) PrePaid اینترنت ٢٠٤٨ 24GB 12 890,000 خیر بلی نا محدود خیر خیر
3952-0100-0010-1015 ( UP TO 16M ) PrePaid اینترنت ٢٠٤٨ 24GB 12 950,000 خیر بلی نا محدود خیر خیر
که اینترنت "شبانه رایگان نامحدود" دارند. قیمت "12 ماهه" آنها به ترتیب 82 هزار، 89 هزار و 95 هزار تومان است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- حتماً باید یکی از مودم هایی که خود مخابرات تایید کرده است را داشته باشید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدلیل اینکه در زمان رایگان (2 تا 6 صبح) که اینترنت از طرف مخابرات قطع و وصل می شود، اگر مودم شما مورد تایید نباشد، این قطع و وصلی بدرستی انجام نمی شود.
4- برای اطمینان بیشتر از ساعت 2:10 تا 5:50 دقیقه برای دانلود اقدام کنید و سعی کنید که در این محدوده دانلود صورت گیرد. (مخابرات مابین 1:58 تا 2:05 دقیقه و 5:55 تا 5:59 دقیقه اینترنت را قطع و وصل می کند و زمان دقیقی ندارد)
امیدوارم که این موارد بدرد دوستان بخورد.
Last edited by payampop; 19-11-2016 at 12:37.
سلام
من اینترنت 24GB -2M up to16M پیش پرداخت گرفتم و 100 گیگ هم 12 ماه حجم خریدم
سوال من این است که از کجا بفهمم که این 100 گیگ کجای پنل می زند و خرید موفق آمیز بوده؟
مودم من Dlink 2750U هست که مورد تایید مخابرات هست یعنی خود به خود مودم ریست میشه یا باید کانفیگ خاصی روش انجام داد؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)