عجب حکایتی ست
یادمه چند ماه پیش تو همین تاپیک عین این حرف رو پست کردی:
این روزا هم میگذره ولی من از این روزها نمیگذرم!
عجب حکایتی ست
یادمه چند ماه پیش تو همین تاپیک عین این حرف رو پست کردی:
این روزا هم میگذره ولی من از این روزها نمیگذرم!
تورو خدا کمکم کنید.من اعزامی 19/3/92 هستم.قبل خدمتم شناسنا مه ام عکسدار نبود.برگه سیکلم رو گم کرده بودم واسه همین عکسدار نمیکردن. خلاصه تصمیم گرفتم برم پلیس+10 واسه اعزام.رفتم گفتم جریان چیه زنه بهم گفت شما شناسنا مه ات رو بده من بدون کارت ملی و عکسدار کردن اعزامت کنم خلاصه بعدا برگه سیکلم پیدا شد عکسدارش کردم.خلاصه 3 تا برگه بهم داد گفت تا آخر خدمت نگهش دار.خلاصه اعزام شدم 2 ماه آموزشی بودم 2ماه دوره کد تکاوری-الان رفتم یگان میگن برو پلیس+10 پرینت برگه سبزت رو بیار.منم رفتم پلیس+10 گفتم برگه سبزم رو بدین.اونم تو سیستم زد گفت به شماره ملی تو اصلا برگه سبزی نیست-گفت اصلا سرباز نیستی....دارم روانی میشم تورو خدا کمک کنید.به خدا نمیکشه...چیکار کنم؟؟
من چقد بد بختم به مولا-6 ماه اضاف دارم.دارم تو تیپ پیاده پرندک 23 تکاور خدمت میکنم-2ماه آموزشی بودم 2 ماه دوره کد-الان رفتم یگان میگن برگه سبزت رو بیار پلیس+10 میگه چیزی ثبت نشده-مگه دفترچه پست کردی؟؟/دارم روانی میشم....
راستی اصلا حقوق سربازیم و نریختن-الان6 ماهه 1 قرون نریختن.چون شناسنامه ام عکسدار نبود عابر بانک نداشتم-واسه همین تو برگه سبزم شماره عابر رو زده بود0- رفتم تو آموزشی بهم یه کارت دادن ولی هیچی پول نریختن...
تو رو قرآن جواب بدین یعنی من الکی دارم خدمت میکنم؟؟؟؟
Last edited by SNOW PATROL; 07-11-2013 at 20:40.
عزیز لازم نیست چند بار ارسال کنید .. شما تشریف ببرید نظام وظیفه شهرتون مشکلتون رو طرح کنید این موارد از عهده +10 خارج است
شما این موضوع رو هم در نظام وظیفه مطرح کنید براتون درستش میکنند مشکلی نیستاستی اصلا حقوق سربازیم و نریختن-الان6 ماهه 1 قرون نریختن.چون شناسنامه ام عکسدار نبود عابر بانک نداشتم-واسه همین تو برگه سبزم شماره عابر رو زده بود0- رفتم تو آموزشی بهم یه کارت دادن ولی هیچی پول نریختن..
Last edited by SNOW PATROL; 07-11-2013 at 20:41.
این برگ شماره 3 که * اعلام مشخصات بستگان مشمول* هست باید برای اعزام به خدمت پرکنم؟
بله دوست عزیز تمام برگه های اطلاعات شخصی رو باید پرکنید
TAPATALK
نظام وظیفه جمعه ها بستس؟؟
بله دوست عزیز
TAPATALK
دوستان
تو خدمت جدیدا به خالکوبی گیر میدن یا نه؟؟؟
یه سری با خالکوبی میرن و میان...
یه سری هم میگن دهنشو آسفالت کردن؛حالا اگه خالکوبیه مزمون بدی نداشته باشه بازم گیر میدن یا نه؟
خالکوبی از قبل کاری ندارن اما اگر ببینن تو خدمت کسی خالکوبی بکنه گبر میدن ..
اصولا موقعیتی پیش نمیاد که ببینن شما خالکوبی دارین یا نه
دوره آموزشی ما هم تمام شد،خیلی زود گذشت قدر فرصت هارو بدونید .
پادگان اردکان یزد
هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)