تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1850 از 2199 اولاول ... 8501350175018001840184618471848184918501851185218531854186019001950 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,491 به 18,500 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بدون خرید طرح نمیشه از این مبین نت مسخره استفاده کرد؟ منظورم ایه که فقط پنل رو شارژ کنم و از شارژ کم کنه!!!!!؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    TEH

پيش فرض

بدون خرید طرح نمیشه از این مبین نت مسخره استفاده کرد؟ منظورم ایه که فقط پنل رو شارژ کنم و از شارژ کم کنه!!!!!؟
    نمیشه حتما باید هم اعتبار زمانی داشته باشی هم حجمی ، و این هم فقط با خرید طرح میسره.

داره خودمونی میشه KAMYK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سرعت 1 مگ مبین روزانه و شبانه چطوریه؟

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

سرعت 1 مگ مبین روزانه و شبانه چطوریه؟
    بستگی به اون دکلی داره که بهش وصل میشی
    روزانه بینه 90 تا 130
    شبانه 70 تا 100

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

بچه ها من 1 مگی که دارم الان با 230 تا 300 دانلود میکنه البته طرح از این 6 ماهه عید نوروز هست
    یعنی الان اگه طرح 1 مگ مثلا یک ماهه بگیرم سرعتم میاد 130 اینا؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بچه ها من 1 مگی که دارم الان با 230 تا 300 دانلود میکنه البته طرح از این 6 ماهه عید نوروز هست
    یعنی الان اگه طرح 1 مگ مثلا یک ماهه بگیرم سرعتم میاد 130 اینا؟
    بله .طرح فعلی شما چون طرح ویژه است سرعت چند برابر میده وگرنه طرح های معمولی همگی دقیق سرعت میدن نه بیشتر.

پروفشنال mojtaba0007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوستانمن دو ماه آخر تابستون وايمكس داشتم و اول مهر تمديد نكردم كه از اينترنت دانشكاه استفاده كنم و جاي شما خالي روزي ‏15Gbهم دانلود ميكردمحالا اينترنت اونجا رو جيره بندي كردت هفته اى 200Mbحالا دوباره ميخوام وايمكس رو راه بندازم و ميخواستم بدونم قضيه اون اس ام اس ها كه فرستاده بودن كه شبا كم دانلود كنيد به كجا رسيد و محدود كردن يا نه؟ يا اينكه قانون مصرف منصفانه ؟و اينكه كسي تا حالا قبل از تموم شدن دوره طرح عوض كرده؟ميخوام ٢ محدود فعال كنم شبانه سرعتش خوب نبود عوضش كنم به ١ اداري و بقيه هزينش رو بدم آخه شهرستانم و نميدونم وضع وايمكسش روبا تشكر

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

سلام دوستانمن دو ماه آخر تابستون وايمكس داشتم و اول مهر تمديد نكردم كه از اينترنت دانشكاه استفاده كنم و جاي شما خالي روزي ‏15Gbهم دانلود ميكردمحالا اينترنت اونجا رو جيره بندي كردت هفته اى 200Mbحالا دوباره ميخوام وايمكس رو راه بندازم و ميخواستم بدونم قضيه اون اس ام اس ها كه فرستاده بودن كه شبا كم دانلود كنيد به كجا رسيد و محدود كردن يا نه؟ يا اينكه قانون مصرف منصفانه ؟و اينكه كسي تا حالا قبل از تموم شدن دوره طرح عوض كرده؟ميخوام ٢ محدود فعال كنم شبانه سرعتش خوب نبود عوضش كنم به ١ اداري و بقيه هزينش رو بدم آخه شهرستانم و نميدونم وضع وايمكسش روبا تشكر
    اس ام اس ها الکی بود می خواستن اگه یه روز محدود کردن از قبل هشدار داده باشن

طرح تون رو هم هروفت خواستین می تونید عوض کنید ولی طرج قبلی با هزینه اش می سوزه. هزینه طرح چدید رو واریز کنید بعد به پشتیبانی زنگ بزنید تا کارها رو واستون انجام بده

کارتون خوبه از همین 2 مگ شروع کنید بهتره

اگه نباشه جاش خالی می مونه مبین نت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

متاسفانه حرفتون من رو یاد اصطلاح "چای کهنه دم تازه جوش" انداخت. چون این مودم WIXFMM-130 رو چند سالی هست که ایرانسل می‌فروشه و جدید نیست و الان هم متاسفانه دیگه توی لیست مودمهای روز شرکت Gemtek که سازنده‌اش باشه، نیست و یه مودم از رده خارج حساب می‌شه. بماند حتی خود سایت شرکت هم آپدیت درست و حسابی نداره. چند ماه قبل هم توی همین تاپیک در موردش بحث شد. ازش اطلاعات خاصی هم در دسترس نیست. یعنی هنوزم باز مودمهای هوواوی بهتر هستن. مدل SWC-9200 ساخت Seowonintech هم بخاطر آنتن‌هایی که داره باز چیز خوب و قوی هست.
    موندم چرا بجای 635 یا 9200 رفتن سراغ این مدل؟ این مدل نه آنتن تقویتی مثل 9200 داره و نه پورتهای تکمیل مثل 635. بیخود نبود که دربدر دنبال 9200 نو بودم و گیر نیاوردم. انبارشون خالی شده و رفتن سراغ مودم‌های ضعیفتر.
    با سلام و احترام
    مودمهای جدید از نظر آنتن دهی به مراتب از مودمهای قبلی و موجودِ در حال حاضر بهتر می باشد. شاید اگر بخواهیم مودمهارو از ابتدا رتبه بندی کرد بعد از مودمهای DX350 که از نظر آنتن دهی فوق العاده بودند این مودم پس از آن قرار می گیرد، کیفیت سیگنال دریافتی آن به مراتب بهتر از BM632W میباشد و با مودم SWC9200 قابل قیاس نیست، مودم های SWC9200 از لحاظ مشکلات شبکه و آنتن دهی بیشترین مشکل را داشته اند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    World/2 = ISF

پيش فرض

دوستان یه خبر خوشحالی بهتون بدم
    مبین نت طرح 2 مگ با 3 گیگ ترافیک ماهیانه رو برداشته
    و تنها طرحی که سرعتش 2 مگه 6 ماهه با 12 گیگ ترافیک و قیمت 132 تومنه
    برید حالشو ببرید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •