بدون خرید طرح نمیشه از این مبین نت مسخره استفاده کرد؟ منظورم ایه که فقط پنل رو شارژ کنم و از شارژ کم کنه!!!!!؟
بدون خرید طرح نمیشه از این مبین نت مسخره استفاده کرد؟ منظورم ایه که فقط پنل رو شارژ کنم و از شارژ کم کنه!!!!!؟
نمیشه حتما باید هم اعتبار زمانی داشته باشی هم حجمی ، و این هم فقط با خرید طرح میسره.
بستگی به اون دکلی داره که بهش وصل میشی
روزانه بینه 90 تا 130
شبانه 70 تا 100
بچه ها من 1 مگی که دارم الان با 230 تا 300 دانلود میکنه البته طرح از این 6 ماهه عید نوروز هست
یعنی الان اگه طرح 1 مگ مثلا یک ماهه بگیرم سرعتم میاد 130 اینا؟
بله .طرح فعلی شما چون طرح ویژه است سرعت چند برابر میده وگرنه طرح های معمولی همگی دقیق سرعت میدن نه بیشتر.
سلام دوستانمن دو ماه آخر تابستون وايمكس داشتم و اول مهر تمديد نكردم كه از اينترنت دانشكاه استفاده كنم و جاي شما خالي روزي 15Gbهم دانلود ميكردمحالا اينترنت اونجا رو جيره بندي كردت هفته اى 200Mbحالا دوباره ميخوام وايمكس رو راه بندازم و ميخواستم بدونم قضيه اون اس ام اس ها كه فرستاده بودن كه شبا كم دانلود كنيد به كجا رسيد و محدود كردن يا نه؟ يا اينكه قانون مصرف منصفانه ؟و اينكه كسي تا حالا قبل از تموم شدن دوره طرح عوض كرده؟ميخوام ٢ محدود فعال كنم شبانه سرعتش خوب نبود عوضش كنم به ١ اداري و بقيه هزينش رو بدم آخه شهرستانم و نميدونم وضع وايمكسش روبا تشكر
اس ام اس ها الکی بود می خواستن اگه یه روز محدود کردن از قبل هشدار داده باشن
طرح تون رو هم هروفت خواستین می تونید عوض کنید ولی طرج قبلی با هزینه اش می سوزه. هزینه طرح چدید رو واریز کنید بعد به پشتیبانی زنگ بزنید تا کارها رو واستون انجام بده
کارتون خوبه از همین 2 مگ شروع کنید بهتره
با سلام و احترام
مودمهای جدید از نظر آنتن دهی به مراتب از مودمهای قبلی و موجودِ در حال حاضر بهتر می باشد. شاید اگر بخواهیم مودمهارو از ابتدا رتبه بندی کرد بعد از مودمهای DX350 که از نظر آنتن دهی فوق العاده بودند این مودم پس از آن قرار می گیرد، کیفیت سیگنال دریافتی آن به مراتب بهتر از BM632W میباشد و با مودم SWC9200 قابل قیاس نیست، مودم های SWC9200 از لحاظ مشکلات شبکه و آنتن دهی بیشترین مشکل را داشته اند.
دوستان یه خبر خوشحالی بهتون بدم
مبین نت طرح 2 مگ با 3 گیگ ترافیک ماهیانه رو برداشته
و تنها طرحی که سرعتش 2 مگه 6 ماهه با 12 گیگ ترافیک و قیمت 132 تومنه
برید حالشو ببرید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)