تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 185 از 435 اولاول ... 85135175181182183184185186187188189195235285 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,841 به 1,850 از 4342

نام تاپيک: Resident Evil 4

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

12

آقا منم تازه از p30world اين بازي رو خريدم
    و دقيقا همين مشكلو دارم
    سيستم من كاملا با بازي مي خونه
    اما شنيدم كه اين بازي با ATI Radeon 9250 مشكل داره
    كسي مي تونه كمكي به من بكنه؟
    به خدا از زندگي نا اميد شدم!؟!؟؟!! ! ! !
    دوست من این بازی با گرافیک های ATI 9250 و Geforce MX4000 کلا مشکل داره .
    یعنی ممکنه 5 درصد از کسانی که این بازی رو دارند تونسته باشند بازی کرده باشند !
    شما یه مدل بالاتر بگیری میتونی بازی کنی . مثلا Geforce 5500 با بورد Winfast بگیر راحت میتونی بازی کنی .
    من خودم Geforce fx 5500 دارم اما با این بازی همین مشکل مشابه دوستمون رو دارم.
    من خودم با Geforce 5200 بدون مشکل این بازی را اجرا کردم.
    کرک اروپایی رو بریزی میتونی بازی کنی ولی سرعتش خیلی جالب نمیشه
    من خودم امتحان کردم جواب داد .
    دوست عزیز می‌تونی لینکی برای دریافت کرکی که گفتی بدی؟ من سرچ کردم نتیجه نگرفتم.
    مثل اینکه یکی از قدیمی ترین اعضای این انجمن رو فراموش کردید!!!(خودم رو می گم)
    اگه به پست های قبلی سر بزنید می بینید که اونجا کاملا توضیح دادم(چندین بار)
    می تونین کرک رو از امضای من بردارین
    اما برای اون دموی آخر باید بگم که تنها راه حل ممکنه تعویض کارت گرافیک هستش و بس! (به نرم افزار و بقیه سخت افزارها هیچ ربطی نداره)
    اگه اشتباه نکنم صفحات 80 الی 90 این تایپیک بود که اگر بهش مراجعه کنین جواب همه سوالاتتون رو میگیرین.

salam
    manam ozve jadidam
    be id man zyad deghat nakonid vali age soale sakht afzari dashtid man dar khedmatam
    man kelas karimo dame dare in site biroon gozashtam va az oonjaii ke az bazi kardan kheyli lezat
    mibaram ba alaghehaye shakhsim oomadam inja shenidam evil 5 baraye 2008 dare amade mishe evil4 ke kheyli bahal bood
    omidvaram ke in noskhe jadidesham bahal bashe
    khob khosh gozasht
    دوست خوب ، لطفا قوانین انجمن رو بخونید. (به قول یکی از بچه های فعال {اسمش یادم نیست} : انگلیسی مشکل نداره ولی فینگیلیش خلاف قوانین هستش!)

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

اما برای اون دموی آخر باید بگم که تنها راه حل ممکنه تعویض کارت گرافیک هستش و بس! (به نرم افزار و بقیه سخت افزارها هیچ ربطی نداره)
    اگه اشتباه نکنم صفحات 80 الی 90 این تایپیک بود که اگر بهش مراجعه کنین جواب همه سوالاتتون رو میگیرین.
    عزیزم چرا منو دیگه نقل قول کردی ؟!
    من که مشکلی نداشتم .

داره خودمونی میشه mohammadtari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    روي زمين

7

دوست خوب ، لطفا قوانین انجمن رو بخونید. (به قول یکی از بچه های فعال {اسمش یادم نیست} : انگلیسی مشکل نداره ولی فینگیلیش خلاف قوانین هستش!)
    لطفا لينكش رو همينجا دوباره بدين!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u

پيش فرض

لطفا لينكش رو همينجا دوباره بدين!
    اگه توجه کنی توی امضای Resident عزیز لینک کرک هست.
    مواد دیگه هم خواستی در خدمتیم

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    روي زمين

پيش فرض

لينك كرك كه در امضاي rezident هستش كه براي نسخه اروپايي هست

ما كه Biohazard داريم چي؟ با اين كرك كار مي كنه؟

در ضمن اين كرك مشكل صفحه ي سياه من رو حل مي كنه؟(چون خودم كركش رو دارم با حجم 6.33 MB)

دموي آخر ديگه چيه؟

ما هنوز تو دموي اول بازي مونديم ! ! !

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    روي زمين

پيش فرض

بالاخره بعد از هزار بار دانلود انواع كرك و ويروس و تروجان و .................

تونستم مشكل سياه شدن صحنه رو در اول بازي درست كنم!

لينكش هم همين بوذ:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از تمام دوستاني كه ما را در ساختن اين مجموعه يار كردند تشكر مي كنيم!!!

دمتون گرم!

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام

از دوستاي منم اين مشكلو داشتن و اين كار ها رو انجام داد و بر طرف شد:

1- اگر توي دموي اول بازي كه ---- داره حرف ميزنه (1998 ... ) وقتي esc مي زنين سيستم هنگ مي كنه احتمال زياد مشكل از اينه كه پاور سيستمتون نمي كشه يه دونه پاور قويتر وصل كنين.

اول اين كه كارت گرافيك و رم و اينا رو چك كنين اگر اونا مشكل نداشتن بايد پاور قويتر بذارين.

2-اگر پاورتون قوي هست ولي بازم مشكل هنگ سيستم وقت اجراي بازي رو دارين و كارت گرافيكتون هم انويديا هست از كنترل پنل اون اين تنظيمات رو انجام بدين‌ اميدوارم مشكل برطرف شه (با اين تنظيمات ساده مشكل هنگهاي احتمالي در طول اجراي بازي هم برطرف ميشه).

عكس يك:

عكس دو:

عكس سه:

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

امروز RE 4 رو تموم کردم. خیلی وقت بود میخواستم بازیش کنم ولی منتظر نسخه آمریکایش موندم. انتظار بیهوده چون الان 2 ماه که تورنتش روی 37% Stick شده و بهتر بود از همون اول پچ رو نصب می کردم و نسخه آسیایش رو بازی می کردم. بازیش از نظر فکری آسون بود و بدون هیچ کمکی تموم شد.
    بچه ها یه توضیحی در مورد دموهای بازی بدم, اونم اینه که اگه براتون می صرفه یه پچ 1.6 GB رو دانلود کنین و توی فولدر بای نصبش کنین. بعد یه سری کدک fddshow هم باید دانلود کنین. اونوقت کیفیت دموهای بازی واقعا" بالا میرن. اگه خواستین می تونم چندتا از دموهام رو بهتون نشون بدم.
    یه چیزی رو هم من نفهمیدم. اینکه Ada چطور در پایان RE 2 نمرد. من اینو نمی دونم. ممنون میشم توضیح بدین.

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

امروز RE 4 رو تموم کردم. خیلی وقت بود میخواستم بازیش کنم ولی منتظر نسخه آمریکایش موندم. انتظار بیهوده چون الان 2 ماه که تورنتش روی 37% Stick شده و بهتر بود از همون اول پچ رو نصب می کردم و نسخه آسیایش رو بازی می کردم. بازیش از نظر فکری آسون بود و بدون هیچ کمکی تموم شد.
    بچه ها یه توضیحی در مورد دموهای بازی بدم, اونم اینه که اگه براتون می صرفه یه پچ 1.6 GB رو دانلود کنین و توی فولدر بای نصبش کنین. بعد یه سری کدک fddshow هم باید دانلود کنین. اونوقت کیفیت دموهای بازی واقعا" بالا میرن. اگه خواستین می تونم چندتا از دموهام رو بهتون نشون بدم.
    یه چیزی رو هم من نفهمیدم. اینکه Ada چطور در پایان RE 2 نمرد. من اینو نمی دونم. ممنون میشم توضیح بدین.
    1.6 گیگابایت ؟! با چی دانلود کنیم ؟ با دایل آپ ؟!!! یا ADSL ! عزیزم شما اینترنت بالا داری ما واسه 500 مگ موندیم !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

12

لينك كرك كه در امضاي rezident هستش كه براي نسخه اروپايي هست
    ما كه Biohazard داريم چي؟ با اين كرك كار مي كنه؟
    در ضمن اين كرك مشكل صفحه ي سياه من رو حل مي كنه؟(چون خودم كركش رو دارم با حجم 6.33 MB)
    دموي آخر ديگه چيه؟ ما هنوز تو دموي اول بازي مونديم ! ! !
    دوست عزیز rezident نه.........!!! Resident درسته......!
    قبلا هم گفتم که Biohazard و resident evil فرق خاصی ندارند و این کرک داخل امضام 6.88 مگ حجم داره.(من فکر می کنم کرک شما همون کرک داخل دی وی دی بازی هستش!)

عزیزم چرا منو دیگه نقل قول کردی ؟!
    من که مشکلی نداشتم .
    Oracle_Eldorado جان من شرمندم. دیدم پست ها همشون پشت سر هم سوال و اشکال دارند همه رو نقل کردم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •