تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 185 از 942 اولاول ... 85135175181182183184185186187188189195235285685 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,841 به 1,850 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

بله خیلی راحت هست ... با زدن یک سایت بر ضد این شرکت و آگاه کردن مردم از این طریق ، دشمن هم که کم نداره . فقط کافیه اسم این سایت را که می خواهم درست کنم بدم به سایت تالیا و خیلی از وبسایت های دیگر که براش تبلیغ کنند . اسم دامین هم که می خواهم ثبت کنم هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این شرکت باید یاد بگیره که به خاطر پول نباید دست به هر کار کثیفی بزنه و در شهری که اصلا معلوم نیست شبکش راه می افته یا نه کلی سیم کارت بده دست مردم بدون اینکه خدمات و آنتن بده . خیلی از دوستان دیگه هم در این سایت این مشکلات را داشتند مثل چند دوستی که از اهواز بودند و سیم کارت گرفته بودند و قول بهمن ماه بهشون داده بودند . این ایرانسل فقط بلده شمال ایران را تحت پوشش بده و اصلا از مرکز و جنوب خبری نیست و از جنوب ایران تا حالا فقط جزیره کیش را تحت پوشش برده که آن هم با 10 تا BTS تحت پوشش میره وشیراز که آن هم فقط 30 درصد شهر تحت پوشش هست . اگر هم شبکه قراره در آینده راه اندازی بشه پس چرا داره در اسن شهرها سیم کارت می فروشه ؟؟!! مثلا من خبر دارم در بندر عباس ، زاهدان ، کرمان ، اهواز ، بوشهر و خیلی شهرهای دیگه از حالا داره سیم کارت می فروشه در حالی که اصلا معلوم نیست شبکه کی راه اندازی میشه . اینها فقط یک نشانه داره و آن هم این هست که این شرکت فقط و فقط به پول فکر می کنه و نه کیفیت شبکه و رضایت مردم . آن هم از GPRS که اصلا با این تعرفه مسخره که گذاشته اصلا کسی جرات نمی کنه استفاده کنه .
    اقا هر ثانیش هم قنیمت من که ابروم جلوی دوستا و همکارام رفت ما سیم کد 1 رو فروختیم شماره طلایی کرفتیم(خاک تو سرم چه اشتباهی کردم)
    امروز تو سایپا هر چی باهام تماس میگرفتن وصل نمیشد بعد تو اتاقا پیغام برام میزاشتن مهندسای شرکت فکر میکردن گم شدم هر کی منو میدید شوکه میشد
    اس ام اس هاشم که دیگه نگو یا نمیرسه یا دلیورت نمیشه
    اقا من پایتم سایت بزن من باهاتم 1 ثانیه هم دیره

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

masoudboy عزیز تو قاطی کردی اشتباه هم از خودت بود. جایی که با اینکه میدونی شبکه کامل راه اندازی نشده چرا سیم کارت میگیری ؟
    اگه شمارتو خودت انتخاب کردی که اون یه چیز دیگه باید میذاشتی تا وقتی را افتاد بندازی رو گوشی. ولی اگه خریدی تقصیر خودته دیگه چرا عجله کردی . اون موبایل فروشی هام که تبلیغ میکنن به نفع خودشون تبلیغ میکنن.

ما که تو مشهد و تبریز حتی شهرستانهای تبریز که را افتاده خیلی راضی هستیم .

به خدا این مطلب و راس میگم. تو اکثر جاده ها و شهرستانهای تبریز مخابرات همش لرزش آنتن داره حتی دانشگاه من تو یه جای دور افتاده هست که همیشه لرزش آنتن داشت. ولی ایرانسل همچین مشکلی نداره همیشه فول آنتنه حتی تو او جای دور افتاده هم .
    اره راست میگه انتنش فوله ولی یه مشکلی هست هیچکی نمی تونه باهات تماس بگیره
    اقا اینترنت کجا بوده یه سایت میخواد کانکت شه یه ساعت طول میکشه
    بعدم تعرفشو هر جوری بخواد حساب میکنه
    اونم از نرخش اول که تو بوق کرنا کردن دقیقه ایی 49 تومان ولی حالا 62 اگه هم دوباره دقیقه ای کنی اگر وصل نشه 49 تومان باید بدی بعد شم تو هر ماه 1 بار میتونی از دقیقه به ثانیه بری یا بر عکس اگه بیشتر بشه 200 تومان رفته تو قبضت

آخر فروم باز meshkiposh2200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Nesfe Jahan

پيش فرض

اره راست میگه انتنش فوله ولی یه مشکلی هست هیچکی نمی تونه باهات تماس بگیره
    اقا اینترنت کجا بوده یه سایت میخواد کانکت شه یه ساعت طول میکشه
    بعدم تعرفشو هر جوری بخواد حساب میکنه
    اونم از نرخش اول که تو بوق کرنا کردن دقیقه ایی 49 تومان ولی حالا 62 اگه هم دوباره دقیقه ای کنی اگر وصل نشه 49 تومان باید بدی بعد شم تو هر ماه 1 بار میتونی از دقیقه به ثانیه بری یا بر عکس اگه بیشتر بشه 200 تومان رفته تو قبضت
    شما از کدوم شهری

پروفشنال TheMohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran, Iran موبایل:Nokia E65

پيش فرض

بله خیلی راحت هست ... با زدن یک سایت بر ضد این شرکت و آگاه کردن مردم از این طریق ، دشمن هم که کم نداره . فقط کافیه اسم این سایت را که می خواهم درست کنم بدم به سایت تالیا و خیلی از وبسایت های دیگر که براش تبلیغ کنند . اسم دامین هم که می خواهم ثبت کنم هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این شرکت باید یاد بگیره که به خاطر پول نباید دست به هر کار کثیفی بزنه و در شهری که اصلا معلوم نیست شبکش راه می افته یا نه کلی سیم کارت بده دست مردم بدون اینکه خدمات و آنتن بده . خیلی از دوستان دیگه هم در این سایت این مشکلات را داشتند مثل چند دوستی که از اهواز بودند و سیم کارت گرفته بودند و قول بهمن ماه بهشون داده بودند . این ایرانسل فقط بلده شمال ایران را تحت پوشش بده و اصلا از مرکز و جنوب خبری نیست و از جنوب ایران تا حالا فقط جزیره کیش را تحت پوشش برده که آن هم با 10 تا BTS تحت پوشش میره وشیراز که آن هم فقط 30 درصد شهر تحت پوشش هست . اگر هم شبکه قراره در آینده راه اندازی بشه پس چرا داره در اسن شهرها سیم کارت می فروشه ؟؟!! مثلا من خبر دارم در بندر عباس ، زاهدان ، کرمان ، اهواز ، بوشهر و خیلی شهرهای دیگه از حالا داره سیم کارت می فروشه در حالی که اصلا معلوم نیست شبکه کی راه اندازی میشه . اینها فقط یک نشانه داره و آن هم این هست که این شرکت فقط و فقط به پول فکر می کنه و نه کیفیت شبکه و رضایت مردم . آن هم از GPRS که اصلا با این تعرفه مسخره که گذاشته اصلا کسی جرات نمی کنه استفاده کنه .
    به نظر من به جای زدن سایت، توی یکی از سایت های پتیشن! یه موضوع جدید درست کن و کل اشکالاتی که به ایرانسل وارده ، مثل مشکل پوشش شبکه، آنتن دهی، هزینه ها،قبض،عدم همکاری اپراتورهای دیگه رو بصورت معقول و در نهایت ادب بنویس و قرار بده، بعدش لینکش رو بذار اینجا، من هم به شخصه حمایت خواهم کرد !!!!

داره خودمونی میشه nedayechakavak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دكل 912 رو مي بينيم كه هنوزم بعد از 13-14 سال دارن ...........!!!

يه كم عقب تر هم دكل ايرانسل پيداست كه همونه كه چند صفحه قبل ازش عكس گذاشته بودم

فقط نياين بگيد كه اين ماله 912 نيستا . چون 10 ساله كه اينجا نصبه .

چند روز ديگه هم يه عكس از دكل تاليا براتون ميزارم ، قيافش مثل همين 912 هست ولي سكتوراش درازتره .

اگه نباشه جاش خالی می مونه علیرضا خارجی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اقا هر ثانیش هم قنیمت من که ابروم جلوی دوستا و همکارام رفت ما سیم کد 1 رو فروختیم شماره طلایی کرفتیم(خاک تو سرم چه اشتباهی کردم)
    امروز تو سایپا هر چی باهام تماس میگرفتن وصل نمیشد بعد تو اتاقا پیغام برام میزاشتن مهندسای شرکت فکر میکردن گم شدم هر کی منو میدید شوکه میشد
    اس ام اس هاشم که دیگه نگو یا نمیرسه یا دلیورت نمیشه
    اقا من پایتم سایت بزن من باهاتم 1 ثانیه هم دیره
    آقا شما اصفهان تشریف دارین؟

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

2

به نظر من به جای زدن سایت، توی یکی از سایت های پتیشن! یه موضوع جدید درست کن و کل اشکالاتی که به ایرانسل وارده ، مثل مشکل پوشش شبکه، آنتن دهی، هزینه ها،قبض،عدم همکاری اپراتورهای دیگه رو بصورت معقول و در نهایت ادب بنویس و قرار بده، بعدش لینکش رو بذار اینجا، من هم به شخصه حمایت خواهم کرد !!!!
    شما فکر می کنید واقعا این شرکت به حرف ما گوش بده ؟؟!!
    شرکتی که به غیر از دروغ گفتن و وعده دادن الکی حرفی برای گفتن نداره ... دوباره امروز زنگ زدم به شماره 09351350000 و در مورد پوشش اصفهان و این همه سیم کارت که در این شهر فروخته و تبلیغات ازشون سوال می کنم میگه شبکه اصفهان 4 ماه هست تکمیل شده و وصل هست و هیچ مشکلی نداره . میگم پس چرا اسمش تو سایت نیست چک کرد و گفت حتما فراموش کردند اضافه کنند و به زودی اضافه میکنند ... در حالی که 10 درصد اصفهان هم تحت پوشش نیست همان مقدار هم به قدری ضعف سیگنال داره که من باید برم روی پشت بام و جواب بدم یا تماس بگیرم و حتی برخی مواقع تو حیاط رفتن هم جواب نمیده ! آن از حرف دیروز آن شخص که اصلا گفت اصفهان تحت پوشش نمی ره و این هم از حرف این آقا ... شما خودتون برید سایت ایرانسل و پوشش شهر شیراز را ببینید تازه این نقشه هست که خودشون تهیه کردند اینها اگر حتی یک منطقه سیگنال بسیار ضعیف هم باشه جز مناطق تحت پوشش حساب می کنند .ایرانسل هرگز یک اپراتور حرفه ای نیست و کاری به جز دورغ گفتن برای فروختن سیم کارتهاش بلد نیست . در سایت ایرانسل آمده این اپراتور تحت پوشش قرار دادن مراکز استانها را ابتدا در دستور کار خودش قرار داده ولی شما حساب کنید بعد از 8 ماه از آغاز به کار این اپراتور و در ضمن وقتی که از قبلش داشت چند تا مرکز استان تحت پوشش برده .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Clickrast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان - نصف جهان

پيش فرض

بابا بیاین یه تاپیک مخصوص اصفهان بزنیم ببینیم به کجا می رسیم و هر روز هم به 130 زنگ بزنیم بگیم اصفهان بلکه یه کاری بکنن !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

تعرفه GPRS ایرانسل کیلو بایتی چقدر است؟
    و برای محاسبه ی آن باید sent data ها رو در تعرفه ضرب کنیم یا receiv data ها رو باید در تعرفه ضرب کنیم؟
    و یا هر دو رو؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه علیرضا خارجی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

تعرفه GPRS ایرانسل کیلو بایتی چقدر است؟
    و برای محاسبه ی آن باید sent data ها رو در تعرفه ضرب کنیم یا receiv data ها رو باید در تعرفه ضرب کنیم؟
    و یا هر دو رو؟
    send و reciveرو میخوای ضرب کنی اوه ه ه ه ه میدوونی چقدر میشه؟
    send and riecive رو +میکنن
    10send 20 recive=30

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •