تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بیشتر چه چیزی بزاریم بهتره ؟

راي دهنده
562. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ماشین

319 56.76%
  • لباس

24 4.27%
  • پچ

128 22.78%
  • اسلحه

80 14.23%
  • قایق و کشتی

11 1.96%
صفحه 185 از 805 اولاول ... 85135175181182183184185186187188189195235285685 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,841 به 1,850 از 8047

نام تاپيک: [آموزش] ::: ادیت و پچ برای بازی GTA San Andreas ::: / قوانین در پست اول

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

مگه باید ماشین رو چه جوری ادیت کنم من تازه اومدم تو کار ادیت
    اگر میخوای بازی ایراد پیدا نکنه باید با img tool کار کنی
    اگر باهمین نرم افزار ماشین ها رو ادیت میکنی باید فایل ها رو یکی یکی اد کنی.
    یعنی فایل txd رو همزمان با dff نریزی اگر دو فایل رو همزمان بریزی بازی گیر می کنه
    بعد از اد حتماگزینه پایین اد یعنیrebuild archive رو بزنی تا آرشیو رو درست کنه.

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

در ضمن آقا مجيد از آموزشت ممنون همه چي دستم اومد . اما فارسي كردن خيلي سخته چون بايد هم حروف چسبان و هم حروف جدا درست كني و اينا رو نميشه توي فونت جا كرد . اما من اسم ماشينا رو تغيير دادم مثلا پرايد رو كه اسمش buffalo بود درست كردم pride .
    مگه شماها قبلا اینطوری نمیکردین؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!! یعنی اسم همه ی ماشیناتون اسم اصلیه؟؟؟؟
    من از همون اول اسم ها رو تغییر میدادم.
    الان تمام 140 تا ماشین و موتور و هواپیماها و قایقها و لباسها و مغازه ها و ها و ها و ها و ها همش اسم جدید داره یعنی اسمی که مال وسیله ی جدیده!!!!!!

اون طوری که مزه نمیده!!!! من همون اولی که کار ادیتو شروع کردم GXT Editor رو گرفتم.
    حالا حالا ها پس باید اسم عوض کنید...
    دلهای همه ی شما بسوزد به شدت حرارت خورشید...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

10

مگه شماها قبلا اینطوری نمیکردین؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!! یعنی اسم همه ی ماشیناتون اسم اصلیه؟؟؟؟
    من از همون اول اسم ها رو تغییر میدادم.
    الان تمام 140 تا ماشین و موتور و هواپیماها و قایقها و لباسها و مغازه ها و ها و ها و ها و ها همش اسم جدید داره یعنی اسمی که مال وسیله ی جدیده!!!!!!

اون طوری که مزه نمیده!!!! من همون اولی که کار ادیتو شروع کردم GXT Editor رو گرفتم.
    حالا حالا ها پس باید اسم عوض کنید...
    دلهای همه ی شما بسوزد به شدت حرارت خورشید...
    من بدبخت كه تقريبا همه ماشين ها رو عوض كردم بايد تا سال ديگه بشينم فقط اسم عوض كنم .
    لطفا اگه كسي نحوه تغيير رنگ قسمت زره و پول و ساعت و جون رو كه در بالاي بازي قرار دارند بلده بگه .
    ========================================
    اينم هليكوپتر :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کد:

کد:

آخر فروم باز rezapassword's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    سرزمین اهورایی

پيش فرض

میشه گفت این مود رو خودم درست کردم خیلی قشنگ شده
    دانلود کنید
    کد:
    moon.rar

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

این چه مشکلی داره ?داونلود کنید پزو پرشیا
    akhsoft.parsaspace.com/gta/persia.dff

ببینین این چه مشکلی داره که اجرامنیشه؟

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

این چه مشکلی داره ?داونلود کنید پزو پرشیا
    akhsoft.parsaspace.com/gta/persia.dff

ببینین این چه مشکلی داره که اجرامنیشه؟
    این داره مشکل از سر و روش میباره... این فقط یک فایل DFF هست فکر کنم. از رو لینک میشه فهمید.

اصلا بزار یکم روشنت کنم:
    هر ماشین دو فایل داره.
    یکی DFF که اسکلت ماشینه و یکی TXD که ظاهر و رنگ و تزئینات ماشینه.
    غیر از اینها چهار فایل تو پوشه DATA هست که هر ماشینی میاری باید این چهار تا فایل تغییر کنه. البته اگر ماشینی که میاری دقیقا مثل ماشینی باشه که بجاش میبری یعنی میندازی بیرون؛ ممکنه یکی یا دو تا از این چهار تا تغییر نکنه.
    این چهار تا:
    Handling.cfg ماشین جدید شما سرعت متفاوت، شتاب متفاوت و ترمز ها و چراغها و همه چیش با قبلی متفاوته دیگه؟؟؟ این فایل کارش همینه.

Vehicles.IDE ماشین جدید شما چرخهاش مثل قبلی نیست که؟؟؟ از نظر عرض و طول. همچنین تعداد فراوانی ماشین و ارتفاع از سطح زمین و چیزهای دیگش متفاوته دیگه؟؟؟ این فایل هم کارش اینه و اگر اینو تغییر ندی بازی گیر میکنه.

Carcols.DAT ماشین جدیدت رنگهای بهتری میخواد. این کارش در رابطه با رنگ ماشیناس. البته تغییر ندی هیچ اتفاقی نمی افته ولی اگر اعدادی که به عنوان رنگ وارد میکنی اشتباه باشه بازی در هنگام LOAD شدن و یا در حین بازی گیر میکنه.

carmods.DAT ماشین جدید شما هم اسپرت میشه. ولی با ماشین قبلی فرق میکنه. این فایل نوع اسپرت ماشین رو مشخص میکنه. معمولا این فایل رو اگر تغییر ندی تو گاراژهای اسپرت بازی گیر میکنه. مثلا یک پراید رو به جای ماشین JESTER که بیاری؛ Jester روش سپر نصب میشه و شما برای پراید میزنی سپر نصب بشه و چون از قبل چنین چیزی برای پراید درست نشده بازی گیر میکنه...

نرم افزار IMG Tool تعداد فایلها رو میشمره. فکر میکنم 16319 تا باشه. هیچ وقت نباید از این تعداد بیشتر بشه یا کمتر. متوجه شدی؟؟؟ مگر در موارد خاص که میخوای نقشه به بازی اضافه کنی که اون هم بیشتر میشه. نباید کمتر بشه.

امیدوارم کمکی تونسته باشم بکنم.

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

این داره مشکل از سر و روش میباره... این فقط یک فایل DFF هست فکر کنم. از رو لینک میشه فهمید.

اصلا بزار یکم روشنت کنم:
    هر ماشین دو فایل داره.
    یکی DFF که اسکلت ماشینه و یکی TXD که ظاهر و رنگ و تزئینات ماشینه.
    غیر از اینها چهار فایل تو پوشه DATA هست که هر ماشینی میاری باید این چهار تا فایل تغییر کنه. البته اگر ماشینی که میاری دقیقا مثل ماشینی باشه که بجاش میبری یعنی میندازی بیرون؛ ممکنه یکی یا دو تا از این چهار تا تغییر نکنه.
    این چهار تا:
    Handling.cfg ماشین جدید شما سرعت متفاوت، شتاب متفاوت و ترمز ها و چراغها و همه چیش با قبلی متفاوته دیگه؟؟؟ این فایل کارش همینه.

Vehicles.IDE ماشین جدید شما چرخهاش مثل قبلی نیست که؟؟؟ از نظر عرض و طول. همچنین تعداد فراوانی ماشین و ارتفاع از سطح زمین و چیزهای دیگش متفاوته دیگه؟؟؟ این فایل هم کارش اینه و اگر اینو تغییر ندی بازی گیر میکنه.

Carcols.DAT ماشین جدیدت رنگهای بهتری میخواد. این کارش در رابطه با رنگ ماشیناس. البته تغییر ندی هیچ اتفاقی نمی افته ولی اگر اعدادی که به عنوان رنگ وارد میکنی اشتباه باشه بازی در هنگام LOAD شدن و یا در حین بازی گیر میکنه.

carmods.DAT ماشین جدید شما هم اسپرت میشه. ولی با ماشین قبلی فرق میکنه. این فایل نوع اسپرت ماشین رو مشخص میکنه. معمولا این فایل رو اگر تغییر ندی تو گاراژهای اسپرت بازی گیر میکنه. مثلا یک پراید رو به جای ماشین JESTER که بیاری؛ Jester روش سپر نصب میشه و شما برای پراید میزنی سپر نصب بشه و چون از قبل چنین چیزی برای پراید درست نشده بازی گیر میکنه...

نرم افزار IMG Tool تعداد فایلها رو میشمره. فکر میکنم 16319 تا باشه. هیچ وقت نباید از این تعداد بیشتر بشه یا کمتر. متوجه شدی؟؟؟ مگر در موارد خاص که میخوای نقشه به بازی اضافه کنی که اون هم بیشتر میشه. نباید کمتر بشه.

امیدوارم کمکی تونسته باشم بکنم.
    من تو هندلینگ خیلی مشکل دارم تا حالا بیش از 10 بار خرابش کردم آخریش همین چند روز پیش بود
    که کل تعقییرت قبلیم پرید چون ازش کپی نگرفته بودم
    فقط کپی بدون تقییرشو داشتم وحسابی حالم گرفته شد
    حتما شما تو دلتون دارین بهم می خندین
    راستی من تو بازیم مشکل دارم وقتی تو بعضی از منطقه ها یا بعضی از خونه ها میرم بازی گیر میکنه مشکل از کجاست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

متوجه شدم فایل txd نمیدونم نمیدونم چهطور باید درست کنم!!! تا حالا باحاش کار نکردم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

میشه گفت این مود رو خودم درست کردم خیلی قشنگ شده
    دانلود کنید

ببخشيد اما آقا رضا اين كه لينكش خرابه . دوباره آپلود كن . من چند تا سايت براي آپلود بهت معرفي ميكنم . بايد توي اون ها عضو بشي. فضاي مناسبي ارائه ميدن و رايگان هستند .
    کد:
    کد:
    کد:
    اميدوارم بدردت بخوره .
    در ضمن دوستان من يه مشكل دارم . توي بازي من شب ها مثل روز هستند . البته يه مود آب و هوا قبلا نصب كردم شايد واسه خاطر اون باشه . اما كسي يه مود نداره كه هواي شبو تاريك تر كنه ؟
    _ لطفا كمك كنيد ..

آخر فروم باز rezapassword's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    سرزمین اهورایی

پيش فرض

این لینک درسته من خراب گذاشتم عزیز
    نمیدونم چرا نمیشه لینک گذاشت
    تو پست بعد میزارم
    Last edited by rezapassword; 29-12-2007 at 15:17. دليل: اشکال سیستمی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •