ببین تو تو مرحله ای هستی که با چینی ها قرار داری کازینو بدزدی اونا نقشه های کازینو هستند باید عکس بگیری!چرا رمز پلیس مزاحم نشود و نمیزنی؟؟
ببین تو تو مرحله ای هستی که با چینی ها قرار داری کازینو بدزدی اونا نقشه های کازینو هستند باید عکس بگیری!چرا رمز پلیس مزاحم نشود و نمیزنی؟؟
خوب حجت این رمز رو بده بزنم چون نمیدونم
بعدشم باید از تمام این نقشه ها عکس بگیرم؟
نه خير رمز پليس ربطي به اون مرحله نداره(حجت جان شما اين بازي رو بازي كردي؟)نوشته شده توسط hojjat_game_carbon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهنما:
شما اول باید به نقطه مشخص شده برید و توریستی که مشخص شده رو بکشید.(اونی که در حال عکاسی هست) و دوربین اون رو بردارید حالا به نقطه بعدی برید و وارد ساختمون بشید. جلو برید و با دختری که مشخص شده صحبت کنید (برای جواب مثبت کلید y و برای جواب منفی کلید n رو بزنید.) البته شما باید کلید y رو در این کار بزنید. به بالاترین طبقه برید {نمایش فیلم} حالا یه طبقه پایینتر به نقطه مشخص شده برید و دستگاه هایی رو که مشخص شدند از بین ببرید. دوباره به نقطه مشخص شده در طبقه بالایی برید.داخل اطاق یه تصویر هست شما باید از اون عکس بگیرید. حالا پلیس دنبال شماست. سریع از ساختمون خارج بشید و به نقطه آخر برید.
موفق باشيد.
نه خير رمز پليس ربطي به اون مرحله نداره(حجت جان شما اين بازي رو بازي كردي؟)
راهنما:
شما اول باید به نقطه مشخص شده برید و توریستی که مشخص شده رو بکشید.(اونی که در حال عکاسی هست) و دوربین اون رو بردارید حالا به نقطه بعدی برید و وارد ساختمون بشید. جلو برید و با دختری که مشخص شده صحبت کنید (برای جواب مثبت کلید y و برای جواب منفی کلید n رو بزنید.) البته شما باید کلید y رو در این کار بزنید. به بالاترین طبقه برید {نمایش فیلم} حالا یه طبقه پایینتر به نقطه مشخص شده برید و دستگاه هایی رو که مشخص شدند از بین ببرید. دوباره به نقطه مشخص شده در طبقه بالایی برید.داخل اطاق یه تصویر هست شما باید از اون عکس بگیرید. حالا پلیس دنبال شماست. سریع از ساختمون خارج بشید و به نقطه آخر برید.
موفق باشيد.
خیلی ممنون توماج جان مرسی
خواهش مي كنم.در ضمن يادت رفته نقل قول بزني.![]()
سلام دوستان با تشکر از راهنمایی های شما من مرحله بولدوزر و ماشین سیمان ریز رو رد کردم
اگه یه جای دیگه گیر کردم حتما بتون میگم تا کمکم کنید
راستی کلوپ بازی متال گیر کجاست من نتونستم پیداش کنم
چون یه جاش گیر کردم
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی شما جی تی ای رو با چی بازی می کنید؟
پلی استیشن یا کامپیوتر؟
بله من بازی کردم تا آخر راهنمای کاملشم دارم!!!
ببخشید من فکر کردم تو مرحله چینی هاست!
آهان.نوشته شده توسط hojjat_game_carbon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
من كه با كامپيوتر بازي مي كنم.در ضمن فكر نكنم با پلي استيشن جالب باشه.سلام دوستان با تشکر از راهنمایی های شما من مرحله بولدوزر و ماشین سیمان ریز رو رد کردم
اگه یه جای دیگه گیر کردم حتما بتون میگم تا کمکم کنید
راستی کلوپ بازی متال گیر کجاست من نتونستم پیداش کنم
چون یه جاش گیر کردم
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی شما جی تی ای رو با چی بازی می کنید؟
پلی استیشن یا کامپیوتر؟![]()
اره منم وافقم با پلی حال نمیده
فقط با کام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)